Hoşgeldin canım,elbette,başımızın üzerinde yeri vardır misafirlerimizinmihracee
Günaydın kızlarr ben 14. tkaımdayım ama bugün hiç kimsecikler yokk((( misafir kabul edermisiniz beni biraz takılsam
Hoşgeldin canım,elbette,başımızın üzerinde yeri vardır misafirlerimizin
merhaba mihrace
canim bundan sonra biz ne goruselim ne konusalim nede karsilasalim...o nebicim blog oyle yaw..sen insani gunaha sokarsin..simdi nezaman karsima ciksan topikteki yemekler gelecek gozumun onunehepsi cok guzel gorunuyor...normal hale dondugum zaman hepsini teker teker denerim...ama o kakaolu keke bayildim yaa..ortasi oyle cicek gibi kendimi oluyor?? yoksa onun icinde ayriyetten ugrasiyormusun:26::26:
günaydin kizlar..
kirmizim zumbayi nerden yapiyosun?
zebra keki diyorsun sanırım.tarifdeki gibi kalıba döktükten sonra,kürdanla ortasından başlayarak,kenarlara doğru çizgiler çiziyorum.o şekil oluyor
gunaydin canim..
ben zumbayi spor salonunda yapiyorum, sirf bayanlara ait bir spor salonu buldum ve harikaa..bugun yazilmaya gidicem ve hemen pilatese katilicam
mihracecim sende hosgeldin canim
him anladim canim cok iyi yapmissin bende sözde gidiyodum spor salonuna ama ramazanda ara verince baslayamadim bidaha bide aksam gittigim icin kurslara yetisemiyodum aletlerde SIKIYO beni oglumu krese verdikten sonra sabahlari kurslara katzilicam bende ins
tamam bende bir oyle denimama Torpilin tipine bayildimm..cok guzel gorunuyor tadi nasil bilmiyorum hic duymamistim..birde izmire hasmis..ki gonlum izmirde hemen denim eksik kalmim...birileriyle konusurken havam olur yaneee
torpilin tadını almak için ille o şekli vermen gerekmez canım milföyü boş olarak fırında pişir.ıkınca arasını aç,muhallebi koy.kapat.en üste de pudra şekeri serp tamamdır.aynı tad olur ama şekil olmaz tabi
haklisin canim aletler sikiyor belirli bir sure sonra...ama boyle grup sporlar guzel..bugun hem yazilicam hemde pilates yapip eve gelicem..ayda 24.95 euro ama sinirsiz gidebiliyorsun..butun derslerede katilma hakkina sahipsin..asiri fasli kadinlar o beni biraz rahatsiz ediyor..almanyada burdaki kadar cok varmi bilmiyorum ama cok kaba gorgusuz oluyorlar..ama onun disinda guzeldi spor..pazar gunu step felan var..ogle zaten yuzmeye gidicem..yani anlayacagin tam spora basladim Allah utandirmasin
tamam canim bende oyle denerim..ama goruntusu cok guzel...tek cocuklara ait birsey degil demi?? hos cocuklara ait olsada ben yerim..ama simdi yemem tabi...once yapar annemlere bir guzel tattiririmben anca 60i gorene kadar beklerim
oo iki katiysa pahaliymis..keske burda birde solaryum olsaydi sahane olurduoooo süpermis canim paraisda cok uygun ben 2 haftaligina ödüyorum o parayi burda kadinlara özel salonlar cok pahali ya salak gibide 2 senelik yaptim sözlesmeyi ama dogru dürüst gidemedim oglumu krese verdikten sonras 6 ayim klaiyo en zaindan onu degerlendirmek istiyorum,gitti paralarim bosayok canim ben bilmiyorum faslilari :)
yok tatlım sadece çocuklara has bir şey değil tabiki..bencede öyle yap,çünkü çok kalorili
hahaha..ya bir saatte 1 kilo yaktirabiliyormus...ki airco olmasaydi o sicakta terlemekten bizde 1 kilo verirdik..ama dun ben sadece 500 gr vermistim..sacimin ici suydu ama..bugunde bacaklariminda zorlaniyorum valla
fayda eder canim sen merak etme..olumsuz dusunme...yarina eminimm ekside olacaksin
o cene calanlardan biride nev ama
Maşallah sana GülümGerçekten çok bilinçli gidişatın bitanem,hele ki düzenli sporun inanki çok takdir ediyorum,gurur duyuyorum seninle
Önce tedbir sonra takdir Ganfed'imMisafirliğe gitmeden önce evde ara öğün yemek,1 bardak süt ve 1 lt kadar su içmek zaten arkadaş toplantısında yapılacak kaçamakların önüne geçiyor.Ya da yanımıza küçük diyet ürünlerimizi alarak gitmek arkadaşımıza.Ama aç gidersek,facia kaçınılmaz oluyor diyet anlamında.Sonradan üzülmemek için,önceden tedbirimizi almamız lazım değil mi çıtırım
Bitanem bu magnezyum gerçekletirdiğimiz en az 300 metabolil eylemdeki kilit mineral.Vücutta devamlı doldurulması gereken bir magnezyum rezervi varmış ve bu doldurulmazsa vücut varolan depolardan çalmaya başlarmış.Bu da vücutta işte stres,psikolojik değişimler,deri ve saç dökülmeleri,konsantrasyon ve dikkat dağınıklığına sebebp olabiliyormuş.Bunu ortaya çıkaran temel sebep protein ağırlıklı ya da tek tip beslenme imiş.Eczanelere sorarsan mutlaka verirler,Almanyada adı da farklı olmasa gerek latince olduğu için.Sua çözünen magnezyum kullanıyorum canım ben.Bugün de çinko içerikli şampuan alıcam eczaneden,bir de benim saçım zaten ince telli,çok üzülüyorum iyice azalmasına.Zaten diyetim bitsin saç ektirmeyi de düşünüyorum,şu an çok şükür beni idare ediyor ama daha da dökülürse insanı gerer Gülüm.
Günaydın bitanem
Günaydın balım,senin o şampuanın adı neydi bitanem?
Eki Görüntüle 256645 Canımsın
Eminim canım
Bebeğim neden senin yüzünden gerilsin takım kuzum benim.Biz bazı şeyleri aylarca beraber yaşadık,sen benm bu konudaki fikrimi çok iyi bilirsin.Biz azmetmeyip,çaba vermeyip,iradesine hakim olmayıp,haftalar boyu kilo alıp takım demorolize edilince geriliriz biliyorsun,beraber yaşadık herşeyi.Yoksa kiloda dalgalanmalar olur muhakkak.Hele ki sen tedavi sürecindesin ve bütün takım senin nasıl çaba gösterdiğini biliyor.Çaba göstermeyenler her şekilde zaten kendini belli ediyor Ayşen'im,sen içini rahat tutTakımın seni çok seviyor ve sana çok güveniyor Versen de alsan da biz seni biliyoruz
Aslanım benim,azimli Ayşen'im
Elhamdülillah bitanem,dediğin gibi düzene girmesi öyle bir mutluluk ki sancıya da dayanıyorum,ilaç da almıyorum doğası bozulmasın diye.Gülüm senin de düzene girecek inşallah prensesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?