Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

mihracee
Günaydın kızlarr ben 14. tkaımdayım ama bugün hiç kimsecikler yokk ((( misafir kabul edermisiniz beni biraz takılsam
Hoşgeldin canım,elbette,başımızın üzerinde yeri vardır misafirlerimizin

şöyle bir bakındımda takımınıza maşallah nekadar güzel kilo verenler olmuş herkesi tebrik ediyorummmm.

canim bundan sonra biz ne goruselim ne konusalim nede karsilasalim...o nebicim blog oyle yaw..sen insani gunaha sokarsin..simdi nezaman karsima ciksan topikteki yemekler gelecek gozumun onune hepsi cok guzel gorunuyor...normal hale dondugum zaman hepsini teker teker denerim...ama o kakaolu keke bayildim yaa..ortasi oyle cicek gibi kendimi oluyor?? yoksa onun icinde ayriyetten ugrasiyormusun:26::26:

zebra keki diyorsun sanırım.tarifdeki gibi kalıba döktükten sonra,kürdanla ortasından başlayarak,kenarlara doğru çizgiler çiziyorum.o şekil oluyor

zebra keki diyorsun sanırım.tarifdeki gibi kalıba döktükten sonra,kürdanla ortasından başlayarak,kenarlara doğru çizgiler çiziyorum.o şekil oluyor

tamam bende bir oyle denim ama Torpilin tipine bayildimm..cok guzel gorunuyor tadi nasil bilmiyorum hic duymamistim..birde izmire hasmis..ki gonlum izmirde hemen denim eksik kalmim...birileriyle konusurken havam olur yaneee

gunaydin canim..

ben zumbayi spor salonunda yapiyorum, sirf bayanlara ait bir spor salonu buldum ve harikaa..bugun yazilmaya gidicem ve hemen pilatese katilicam

mihracecim sende hosgeldin canim

him anladim canim cok iyi yapmissin bende sözde gidiyodum spor salonuna ama ramazanda ara verince baslayamadim bidaha bide aksam gittigim icin kurslara yetisemiyodum aletlerde SIKIYO beni oglumu krese verdikten sonra sabahlari kurslara katzilicam bende ins

haklisin canim aletler sikiyor belirli bir sure sonra...ama boyle grup sporlar guzel..bugun hem yazilicam hemde pilates yapip eve gelicem..ayda 24.95 euro ama sinirsiz gidebiliyorsun..butun derslerede katilma hakkina sahipsin..asiri fasli kadinlar o beni biraz rahatsiz ediyor..almanyada burdaki kadar cok varmi bilmiyorum ama cok kaba gorgusuz oluyorlar..ama onun disinda guzeldi spor..pazar gunu step felan var..ogle zaten yuzmeye gidicem..yani anlayacagin tam spora basladim Allah utandirmasin

tamam bende bir oyle denim ama Torpilin tipine bayildimm..cok guzel gorunuyor tadi nasil bilmiyorum hic duymamistim..birde izmire hasmis..ki gonlum izmirde hemen denim eksik kalmim...birileriyle konusurken havam olur yaneee

torpilin tadını almak için ille o şekli vermen gerekmez canım milföyü boş olarak fırında pişir.ıkınca arasını aç,muhallebi koy.kapat.en üste de pudra şekeri serp tamamdır.aynı tad olur ama şekil olmaz tabi

tamam canim bende oyle denerim..ama goruntusu cok guzel...tek cocuklara ait birsey degil demi?? hos cocuklara ait olsada ben yerim..ama simdi yemem tabi...once yapar annemlere bir guzel tattiririm ben anca 60i gorene kadar beklerim

oooo süpermis canim paraisda cok uygun ben 2 haftaligina ödüyorum o parayi burda kadinlara özel salonlar cok pahali ya salak gibide 2 senelik yaptim sözlesmeyi ama dogru dürüst gidemedim oglumu krese verdikten sonras 6 ayim klaiyo en zaindan onu degerlendirmek istiyorum,gitti paralarim bosa yok canim ben bilmiyorum faslilari :)

tamam canim bende oyle denerim..ama goruntusu cok guzel...tek cocuklara ait birsey degil demi?? hos cocuklara ait olsada ben yerim..ama simdi yemem tabi...once yapar annemlere bir guzel tattiririm ben anca 60i gorene kadar beklerim

yok tatlım sadece çocuklara has bir şey değil tabiki..bencede öyle yap,çünkü çok kalorili

nevim şu an ısırgan otlu tresan diye bi şampuan taksiye etti doktor ama onun yanında sabah akşam çinko ve magnezyum destekli bi sprey kullanıyorum minoksil diye kel kalıcam diye acayip korkmuştum tepem ciddi açılmıştı zaten azdı saçlarım iyce mahvolmuştu ama şükür 1 aydır dökülme durdu minik saçlarım cıkmaya başladı

kahvaltımı yaptım yumurta domates salatalıkk dukanı aldattım dünden beri ama sağlık malum herşeyden önce gelioo
evde çok sıkılıyom ben yaaa ama dışarı çıkıp az yürüyüncede kendimi hiç iyi hissetmiyorumm
yatmak bana göre değil yaa saabah 7,30 da kalktım gezziyorum hala biraz daha iyiyim ama şükür inşallah pazartesi başlayabilirim işee
kuaföre gitmem lazım sacımı boyatmam lazımmm kaşlarım gözüme girecek nerdeyse çok yakışıklıyım şuan görmeniz lazımm...

oo iki katiysa pahaliymis..keske burda birde solaryum olsaydi sahane olurdu ayda bir spordan sonra girerdim..rengim olurdu burdada 2 yillik sozlesmenin fiyati 25 euro iste yoksa yillik 200 euro fark ediyor..bende yapsammi diyorum...hem 2 yil yaparsam param bosa gidecek diye zoraki yine giderim diyorum ama insallah sikilmam..yanliz olunca sikiliyor insan..ama eglenceli olur ya sirf kadin demi

yok tatlım sadece çocuklara has bir şey değil tabiki..bencede öyle yap,çünkü çok kalorili

amannnnn uzak dursun ozaman benden..zumbanin agrilari daha gecmedi..kilo vermek icin ugrasiyoruz okadar.. birde onu yersek butun emek bosa gider valla

süper yaaa bir saatte yarım kilo heeee
geçen cumaki kiloma gelsem razıyım

sağolasın canım benim ...evet bu yüzden çok sıkıntı yaşadığım için olsa gerek kendimi suçlu hissediyorum hemen
sütten ağzı yanan misali...
4 gün kaldı ilaçlarımın bitmesine bir an önce bitsinde bende eski tempoma döneyim dört gözle bekliyorum her gün tartıl tartıl aynı nevim insan 100 gramda olsa düşmezmi yaaa

bende sizleri sefiyom hayatım

sabah
1 dilim çavdar ekmeği
2 zeytin
1 kk peynir
1 domates
yeşil çay

1 saat yürüdüm

şimdi 2 kaşık yoğurt ve 2 kaşık yulaf ezmemi yiyorum

form çayımı demledim içicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…