- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Geçmiş olsun canım benimSağol canım. Evet çok kötüydü sabah artık dayanamadım ağlamaya başladım. Dayanılacak gibi değil Allah kimseye vermesin. Sana da çok geçmiş olsun.
Canim üzülme geciyor... biz bu durumu 1.5 hemen hemen 2 yasina kadar yasadik hic kimsenin bize gelmesini istemezdi kimseye gidemezdik aglardi..9 aylik bebek eve biri gelince cigluk çığlıgaydi...birine gittigimizde kabanlarimizi cikarmadan basardi aglamayi ama ne ağlama kusana kadar aglardi tekrar eve gelirdik..Günaydın herkese ya kızlar size bisi soracağım beni çok üzen bi durum var oğlum şimdi 2.5 yaşında hep yabancilardan korkardı bebekKen bile başkasının kuçağına verince ağlardı hala aynı bi yere gidiyoruz mesela bütün çocuklar oynuyor benimki üstümde hiç bişeye bakmiyor ben yanında yoksam evde çok güzel oyunlar oynar bizim eve çocuk gelirse onunla da oynamak istiyor ama başka bi yere gittiğimizde hep üstümde duruyor çocuklar elledi diye ağlıyor napacagim bilmiyorum seneye kreşe gidecek nasıl alışacak bilmiyorum of cok üzülüyorum bu konuda ya
yaaa yalnız değilmiyim bende varım gece yeme sendromlusundanYediğimle kaldım ben
Geçmiş olsun ada hemen bol nane limon ayakta tutsun seni.Gunaydin kizlar
Grip olmusum fosur fosur burun akıntısı bas ağrısı
Hayriş senin sonun iyi görünmüyor
Ondan mı daş oldum acep benOhhhh ohhhh bak bildim demek anana laf ediyodun
Anaya laf edilir mi?
Daş olursun daş
Dediğim adama bir bak Makbuşum. Ama kocalar evdeyken bakmayın haabende yanlis yaptim galiba jillian yaparken bel gitti benimde omuzdan assagi agriyor
Yeni keşfettim. İfle ilgili videolarını da izledim dün. Hep merak ederdim sporcu beslenmesine uygun mu diye. Çok güzel açıklamış. Öyle yani... Mağara adamı diyince böyle kıllı toparlak bişey bekliyor insan ama bunu görünce mağarada yaşayasım geldi
Çok uçmuşum dün gece miuu
Sagol naif minnakim benimmmm evet buradada sabaha kadar yagmur yagdi halada yağıyor....ihlamur yapip iceyimŞerim Günaydın
Oyy kuzum dualarım seninle inşallah tutunacakHayırlı güzel haberlerini bekliyoruz Rabbim yardımcınız olsun
Canım kreşe gittikçe açılır inşallah henüz tecrübesizim bu konuda ama öyle düşünüyorum nedense yaşadıkça alışır çevresi genişledikçe uyum sağlar gibi
Regli etkisi hep bunlar canımBugün hiç bir şey olmamış gibi kaldığımız yerden devam ediyoruz en güzel cıssları unutma kısmı sinsi sinsi ilerleyelim
Günaydın Efserim
Günaydın geçmiş olsun kuzum havalar mahvetti burasıda buz aman dikkat et
İnşallah ulaşırsın canım bırakmayıp isteyince her şey mümkün
Canım ya niye asamiyoruz bunu inşallah bu son olur bende bugün çok cici bir menü ile geleceğim zira sabah artidaydim,
ya ben sayıklıyorum , oda beni kouşturmaya çalışıyor işte
birde demişim ki regli dönemlerim çok agrılı geçer
sanki beni tanımıyor ahahahaha
ay keşke okusaydım gece bunu
aklımda olsun ama teşekürler cnmmm
bu arada hoşgeldinnnnn
yazayım mı ben yedim
ama çok üzgünüm
bi gözümü açtım gece 12 açmıyım hayır
aamaaa bi yeme istegi sorma gitsinnn
moral bozmadım bugün yeniden başladım veinanki miu sondu
bir daha yersem kalbim kurusunçok özür dileirm
ama yazmsazsam aşamıycamm
ama hemen ilaca başladımmm bugün
olur hande,ama ögleniii biraz geç ye cano
kız sen ankaranın neresindensinnn ay ne çok ankaları oldukkkk
zampara mı , zumparamı
sende mi çıktın ankaralı
saydınımmm , canım tüm kalbim seninleeee
herşey güzel olacak inşallah
Gece yiyicileriiiiii@masumm
begum75
Cutemom007
Başka kim vardı hatırlayamadım..
Gece naptınız bakayım
GunaydiiunnGü-nay-dın
Cook gecmis olsun canim biberiye cayi migrene iyi geliyormus denedin mi ?Sağol canım. Evet çok kötüydü sabah artık dayanamadım ağlamaya başladım. Dayanılacak gibi değil Allah kimseye vermesin. Sana da çok geçmiş olsun.
Sagol canimGeçmiş olsun ada hemen bol nane limon ayakta tutsun seni.
ayy hala mı geçmediSağol canım. Evet çok kötüydü sabah artık dayanamadım ağlamaya başladım. Dayanılacak gibi değil Allah kimseye vermesin. Sana da çok geçmiş olsun.
Ay yüreğime şu serpildi ya inşallah geçer bizde de sanırım benim de inatla sosyallestirmeye çalışmam lazım ama bizim de çok çevremiz yok maalesef urfda genelde arkadaşlarımız bekar dolayısıyla çocuk olan çok yokCanim üzülme geciyor... biz bu durumu 1.5 hemen hemen 2 yasina kadar yasadik hic kimsenin bize gelmesini istemezdi kimseye gidemezdik aglardi..9 aylik bebek eve biri gelince cigluk çığlıgaydi...birine gittigimizde kabanlarimizi cikarmadan basardi aglamayi ama ne ağlama kusana kadar aglardi tekrar eve gelirdik..
Ablam kizima 1 yaş dogum gunu partisi yapti herkesi cagirdi anammm benim kızın her bir fotoğraf karesinde ağlıyor ...
Bende inatla ortamlara soktum şimdi inanilmaz sosyal bi cocuk herkesle konusur ayari yok gelen misafirler gitmesin diye ağlar... zamanla geçiyor ..
Burada bugün sakin hava ama pazar akşamından beri durmak bilmemiştiSagol naif minnakim benimmmm evet buradada sabaha kadar yagmur yagdi halada yağıyor....ihlamur yapip iceyim
Sağol Nil'im
Gü-nay-dın
Gunaydiinnnnnnn
geçmiş olsun adaGunaydin kizlar
Grip olmusum fosur fosur burun akıntısı bas ağrısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?