Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canim üzülme geciyor... biz bu durumu 1.5 hemen hemen 2 yasina kadar yasadik hic kimsenin bize gelmesini istemezdi kimseye gidemezdik aglardi..9 aylik bebek eve biri gelince cigluk çığlıgaydi...birine gittigimizde kabanlarimizi cikarmadan basardi aglamayi ama ne ağlama kusana kadar aglardi tekrar eve gelirdik..

Ablam kizima 1 yaş dogum gunu partisi yapti herkesi cagirdi anammm benim kızın her bir fotoğraf karesinde ağlıyor ...

Bende inatla ortamlara soktum şimdi inanilmaz sosyal bi cocuk herkesle konusur ayari yok gelen misafirler gitmesin diye ağlar... zamanla geçiyor ..

Hayriş senin sonun iyi görünmüyor

Ohhhh ohhhh bak bildim demek anana laf ediyodun
Anaya laf edilir mi?
Daş olursun daş
Ondan mı daş oldum acep ben

bende yanlis yaptim galiba jillian yaparken bel gitti benimde omuzdan assagi agriyor
Dediğim adama bir bak Makbuşum. Ama kocalar evdeyken bakmayın haa

Seni gidi igdedali senii ne sırlar var daha sende dökül bakayım.tamda bugünkü ıf karmaşasına iyi bi açıklama olmuş begum75
Yeni keşfettim. İfle ilgili videolarını da izledim dün. Hep merak ederdim sporcu beslenmesine uygun mu diye. Çok güzel açıklamış. Öyle yani... Mağara adamı diyince böyle kıllı toparlak bişey bekliyor insan ama bunu görünce mağarada yaşayasım geldi

Minnaklarım begum75 ve nehirnil111 sizi çok seviyom heeee

igdedali
Çıldırmayak mı iğde
Çok uçmuşum dün gece miuu Bişey bana kafa yapıyor ama daha bulamadım. yulaf ezmesinden şüpheleniyorum

Sagol naif minnakim benimmmm evet buradada sabaha kadar yagmur yagdi halada yağıyor....ihlamur yapip iceyim

Canım ya niye asamiyoruz bunu inşallah bu son olur bende bugün çok cici bir menü ile geleceğim zira sabah artidaydim

Minnaklarım begum75 ve nehirnil111 sizi çok seviyom heeee

igdedali
Çıldırmayak mı iğde

Gece yiyicileriiiiii
@masumm

begum75

Cutemom007

Başka kim vardı hatırlayamadım..

Gece naptınız bakayım

bizde seni seviyoruz kaptanım
bugün sağından kalktın belli oluyor
sana iyi dersler şu kasvetli günde günün aydınlık sımsıcak geçsin

en son 19:45 de yedim sonra ağzıma lokma koymadım,bugün baş ağrımda gelmedi,ya alıştı vücut yada günü gününe tutmuyo bilmiyorum,yemeğimi öğlen yiycem

acabası diğerleri naptı??
Cutemom007
Sarayca

Sağol canım. Evet çok kötüydü sabah artık dayanamadım ağlamaya başladım. Dayanılacak gibi değil Allah kimseye vermesin. Sana da çok geçmiş olsun.
Cook gecmis olsun canim biberiye cayi migrene iyi geliyormus denedin mi ?

Sağol canım. Evet çok kötüydü sabah artık dayanamadım ağlamaya başladım. Dayanılacak gibi değil Allah kimseye vermesin. Sana da çok geçmiş olsun.
ayy hala mı geçmedi Allah yardımcın olsun
adanın dediği gibi biberiye çayıda fayda ediyordu dene istersen
hay allah yaa

Ay yüreğime şu serpildi ya inşallah geçer bizde de sanırım benim de inatla sosyallestirmeye çalışmam lazım ama bizim de çok çevremiz yok maalesef urfda genelde arkadaşlarımız bekar dolayısıyla çocuk olan çok yok

Sagol naif minnakim benimmmm evet buradada sabaha kadar yagmur yagdi halada yağıyor....ihlamur yapip iceyim
Burada bugün sakin hava ama pazar akşamından beri durmak bilmemişti Afiyet olsun kuzum bende çayımla kuru üzüm yedim iyi geldi uykumu açmadı ama

Günaydın şekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…