MaşaallahAllah iyilik versin canım benim
eşim kahvalti hazirliyor sagolsunhazir olunca kalkcam
Yediğimle kaldım benGece yiyicileriiiiii
Nare83
@begum75
Cutemom007
Başka kim vardı hatırlayamadım..
Gece naptınız bakayım
,Leptin ne diye sormadi mii
kıyamam yaaaaa
eşlerin de kafa gidecek yeminle diyet etkisinden
geçti demi artık ağrı.. ne fena ya hayat duruyor resmen
Hahahabenim esim bırak bu isleri ada diyor direkt
Günaydınlarrr ♡ ♡ ♡
Gece yiyicileriiiiii
Nare83
@begum75
Cutemom007
Başka kim vardı hatırlayamadım..
Gece naptınız bakayım
Şimdi canlar ben bugün karataya başlıyorum
karatay 2 öğün öneriyor ya
sabah ve öğlen menülerini yapsam akşamı yapmasam nasıl olur.
bugün doktor randevum var onada bir sorucam
leptine sen şimdi yat öğleden sonra çalışırsın emri vereyim dedim de.
@MiuLego @Ausencia @Nefs @Whiteblacklife
Efser sagolun kuzular dün akşam uzeri transferim oldu Elhamdulillah kalitesi oldukca iyi dedi Drum. Simdi ballı lokmam sımsıkı tutunsun bana insaAllah dualarda kuzumla yer alalim insaAllah
@MiuLego @Ausencia @Nefs @WhiteblacklifeEfser sagolun kuzular dün akşam uzeri transferim oldu Elhamdulillah kalitesi oldukca iyi dedi Drum. Simdi ballı lokmam sımsıkı tutunsun bana insaAllah dualarda kuzumla yer alalim insaAllah
Maşallah@MiuLego @Ausencia @Nefs @WhiteblacklifeEfser sagolun kuzular dün akşam uzeri transferim oldu Elhamdulillah kalitesi oldukca iyi dedi Drum. Simdi ballı lokmam sımsıkı tutunsun bana insaAllah dualarda kuzumla yer alalim insaAllah
ay keşke okusaydım gece bunu
aklımda olsun ama teşekürler cnmmm
bu arada hoşgeldinnnn
Yediğimle kaldım ben
Canım mortim migrenim tutmuştu başka şeylerde tetiklemiş çok feci ağrıdı başım. O yüzden serum verdi doktor şimdi iyiyim şükür biraz daha
evet canım mustafa adaşlarmış maşallah paşalara seninki ne kadarlıkOğlunun adı mi mustafa benim oğlum da mustafa da o yüzden
Canım mortim migrenim tutmuştu başka şeylerde tetiklemiş çok feci ağrıdı başım. O yüzden serum verdi doktor şimdi iyiyim şükür biraz daha
geçmiş olsun ördekim.. minnacık başım ağrıdı da öldüm öldüm dirildim akşam akşam.. sen nasıl dayanıyorsun ki aklımdan geçtin valla..
hastalığa rağmen güzel menün.. ne deyim ki sana iradeli çıtırımsın sen
çok sevinfim vallahi darısı bana inşallah bende ulaşırım hedefimeMemnun oldum canım hoşgeldin aramıza inşallah hedefine kısa süre içerisinde sağlıklıca ulaşırsınBende Nil sosyal medya ismim Hedefime ulaştım aylardır koruma sürecindeyim bir aşağı bir yukarı hep diyetteyim
Sağol canım. Evet çok kötüydü sabah artık dayanamadım ağlamaya başladım. Dayanılacak gibi değil Allah kimseye vermesin. Sana da çok geçmiş olsun.canım çok geçmiş olsun
migren agrısına nasıl dayanılır bilmiyorum
dün ben normalin biraz üstü baş agrısına dayanamadım
Sağol makbule canım. Urfaya kış geldi gibi değil mi ıslak heryer:))Ayyy canim cok gecmis olsunbu takimi mahvetti bas agrisi bu gunlerde
yenimahalledeyim masum canım,
ya ben sayıklıyorum , oda beni kouşturmaya çalışıyor işte
birde demişim ki regli dönemlerim çok agrılı geçer
sanki beni tanımıyor ahahahaha
ay keşke okusaydım gece bunu
aklımda olsun ama teşekürler cnmmm
bu arada hoşgeldinnnnn
yazayım mı ben yedim
ama çok üzgünüm
bi gözümü açtım gece 12 açmıyım hayır
aamaaa bi yeme istegi sorma gitsinnn
moral bozmadım bugün yeniden başladım veinanki miu sondu
bir daha yersem kalbim kurusunçok özür dileirm
ama yazmsazsam aşamıycamm
ama hemen ilaca başladımmm bugün
olur hande,ama ögleniii biraz geç ye cano
kız sen ankaranın neresindensinnn ay ne çok ankaları oldukkkk
zampara mı , zumparamı
sende mi çıktın ankaralı
saydınımmm , canım tüm kalbim seninleeee
herşey güzel olacak inşallah
Şerim Günaydıngünaydın kızlar..
Oyy kuzum dualarım seninle inşallah tutunacak@MiuLego @Ausencia @Nefs @WhiteblacklifeEfser sagolun kuzular dün akşam uzeri transferim oldu Elhamdulillah kalitesi oldukca iyi dedi Drum. Simdi ballı lokmam sımsıkı tutunsun bana insaAllah dualarda kuzumla yer alalim insaAllah
Canım kreşe gittikçe açılır inşallah henüz tecrübesizim bu konuda ama öyle düşünüyorum nedense yaşadıkça alışır çevresi genişledikçe uyum sağlar gibiGünaydın herkese ya kızlar size bisi soracağım beni çok üzen bi durum var oğlum şimdi 2.5 yaşında hep yabancilardan korkardı bebekKen bile başkasının kuçağına verince ağlardı hala aynı bi yere gidiyoruz mesela bütün çocuklar oynuyor benimki üstümde hiç bişeye bakmiyor ben yanında yoksam evde çok güzel oyunlar oynar bizim eve çocuk gelirse onunla da oynamak istiyor ama başka bi yere gittiğimizde hep üstümde duruyor çocuklar elledi diye ağlıyor napacagim bilmiyorum seneye kreşe gidecek nasıl alışacak bilmiyorum of cok üzülüyorum bu konuda ya
Regli etkisi hep bunlar canımgünaydın kızlarrrr
gece perttim 9-12 arası uyudum kalktım
(kalkmaz olaydım)
ama çok kötüydü ilk kez böyle bir agrı çektim
neden bukadar agrıdı bilmiyorumm
neyseki geçtii
ama regli agrıları devam edecekkk bugünde sanırım
ve bugün kalkamadım lesile ablaya
camış gibi uyu uyu ama spora kalkama
Günaydın EfserimGünaydın
Günaydın geçmiş olsun kuzum havalar mahvetti burasıda buz aman dikkat etGunaydin kizlar
Grip olmusum fosur fosur burun akıntısı bas ağrısı
İnşallah ulaşırsın canım bırakmayıp isteyince her şey mümkünçok sevinfim vallahi darısı bana inşallah bende ulaşırım hedefime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?