- 29 Temmuz 2013
- 3.507
- 5.134
- 398
- 30
Cnm yenisin galiba hosgeldinGünaydınlar kızlar yağmurlu bir sabaha uyandık ennn sevdiğim yağmurda uyumak yaşasınnn kışşşkeşke hel kış olsa hiç sevmyorum yazı
Kız ece bende yenimahalle.Hadi komşu çıkalım bideYenimahallede
Yok kız iyilik herzaman karşılıklıdır yoksa bir iki üçüncü de sende vazgeçersin
aminnn@MiuLegoAusencia Nefs Whiteblacklife Efser sagolun kuzular dün akşam uzeri transferim oldu Elhamdulillah kalitesi oldukca iyi dedi Drum. Simdi ballı lokmam sımsıkı tutunsun bana insaAllah dualarda kuzumla yer alalim insaAllah
merhaba evet yeniyim hoşbulduk canımCnm yenisin galiba hosgeldinbende ilk baharı çok severim ne çok sıcak ne de soğuk ♡♡
Ben büyük ablayim abla olmak çok güzel
Kardeşlerimle kavga ettiğimi yada küstüğümü hiç hatırlamıyorum desem yada sacbasa girdiğinizi annemde der hic kavga etmezdiniz diye
Hayat kısa bugün var yarın yokuz kırmayalım kirilmayalim İnşaAllah
Üniversitedeyken trafik kazasında arkadaşımız vefat etmişti babasida gecenlerde vefat etti onları düşünüyordum arabayı babası kullanıyordu 17sene evlat acısıyla geçti ama isyan etmedi sua etrim Rabbim cennetinde kavuştursun
Adaşım nasılsın
merhaba yeni katıldım deneme süremdeyim şimdilik ben büşra memnun oldumDedim başka bir gruba mı geldim bir an anam kim geldi ne ara geldi kaç kişi geldiler niye tanıştıran yok bizi @MiuLegoTeker teker gelin
Eki Görüntüle 2069993
Oğlunun adı mi mustafa benim oğlum da mustafa da o yüzdenmerhaba evet yeniyim hoşbulduk canım
iyiyim Adaşım şükür Rabbim eAdaşım nasılsın
Tüm yüreğimle aminnnnnn@MiuLegoAusencia Nefs Whiteblacklife Efser sagolun kuzular dün akşam uzeri transferim oldu Elhamdulillah kalitesi oldukca iyi dedi Drum. Simdi ballı lokmam sımsıkı tutunsun bana insaAllah dualarda kuzumla yer alalim insaAllah
hoşbuldukHoşgeldin canım
Dinlen canım çok dikkat et kendineiyiyim Adaşım şükür Rabbim eistirahat ediyorum. Sen nasilsin canım
Memnun oldum canım hoşgeldin aramıza inşallah hedefine kısa süre içerisinde sağlıklıca ulaşırsınmerhaba yeni katıldım deneme süremdeyim şimdilik ben büşra memnun oldum
insaAllah kuzucumTüm yüreğimle aminnnnnn
Güzel haberler alırız inşaallah
Allah iyilik versin canım benimDinlen canım çok dikkat et kendine
İyiyim çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?