- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Sağol canım benim sizinde etkiniz büyükYa sayfa sizin sayenizde biraz daha guzellesiyor..
Ne tatli kedicikler ya.
En güzeli canım bir şekilde olacak o yüzden bazı durumları görmeyelim bende şimdi söylemiyorum ama geçen hafta ne potlar kırdım yani yedimöyle düşünmezsek zaten dahada batıyoruz cnm
canım Nil'im sağol bitanem insAllah
Ödevini bitirmediğinden suçluluk psikolojisi var çünküananaaaa miu ya bak
sopa göstermedi bizeeee
ne iyi kaptannnnn
yada müsait degil misafir gidince bize günümüzü gösterecek anamın taktigi
Seni döverim. Tatlı tatlı şiddet uygularımBitirmedim uyudum
Şu an 6 derece gece de -8 olacakmış. Yarından itibaren kar geliyor. Bize gelsene çay filan içerizBol muhabbetler.
Bana biraz müsade.
Burda hava bayagi sogudu.
Burasi boyleyseigdedali sivasi dusunemiyorum .
NoldukiTesekkur ederim canim amin hepimizden insallahhh
Grip oldum canimNolduki
sağol NisamBebisin sımsıkı tutunur insallah.
Afiyet sifa olsun ikinizide.
Enistenin de ellerine saglik.
Ablaaam hayırlı haberler alalım inşaallah...her namazımda dualarımdasınBegümüm sağol kuzucum Amin
Cook gecmis olsun canim biberiye cayi migrene iyi geliyormus denedin mi ?
Biberiye çayı hiç denemedim ama yemeklere azar azar koyuyordum bi zamanlar. Çayına da bakayım sağolun. Bugün daha iyiyimayy hala mı geçmediAllah yardımcın olsun
adanın dediği gibi biberiye çayıda fayda ediyordu dene istersen
hay allah yaa
gecmis olsun kuzucum dikkat et kendineseviliyorsun cok
Munzevi Zencefil ördekim ada81 adam çoook geçmiş olsun ağrılar hastalıklar sizden uzak kalsın hemencik inşallah kuzular
birdayiz kuzum cuma yada c.tesi kismetsesaydın hala istanbuldamısın ?
dönüş ne zman cnm
Valla ben cok doyuyorum bu menuyleAz degilmi canim bu menu
Bunlar nasil insan ya anlamiyorum ne oluyo acaba iyi olsalarHem de nasil
Oğlumun tam adı mustafa Eymen 2 buçuk yaşında bide kızım var 4 aylık elifsuevet canım mustafa adaşlarmış maşallah paşalara seninki ne kadarlık
Aynen benlik bisey yok ben oturup seyrediyorumAman iyi ol balım sende gerisi aile içinde çözülür inşallah
oyy kuzum sağolSaydınım Allah büyük dualarımdasınız minnoşun ve pamuk kalpli sen
Dedim başka bir gruba mı geldim bir an anam kim geldi ne ara geldi kaç kişi geldiler niye tanıştıran yok bizi @MiuLegoTeker teker gelin
Eki Görüntüle 2069993
ohhhhh misss afiyet şifa olsunKahvaltimmmbundan sonra cektikce atmaya çalışcm ekmek 1 dilim 2 yumurta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?