Teşekkürler canimcmmmohhhhh misss afiyet şifa olsun
Oyle denk geldi kuzum bide ew karisikti haslamaya vakit bulamadim en masum olanda oydu sofrada basin nasil oldu kuzumtavuğun kızarmamış olması tercihtir.. yok yere zararlı yağ almaya gerek yok.. ama menün çok hafif canım..
ip de var maşallah
bak hele bak bak pişman da değilmiş
durduramıyoruz yahu
en az 52.7 diyrum
öğlenleri neden hep ayı yiyorsun zeytincim?
menü fena değil.. artık buluguru bırakmalı yavaştan tartı günü geliyor :)
hayır sen napıcan detoksu bakıyım
sağol bitanem Allah razı olsunAblaaam hayırlı haberler alalım inşaallah...her namazımda dualarımdasınduygulanan emoji
hele hele minnoşum kimmiş sana pas vermeyen
Çok ama çok güzel tertemiz kahvaltı. Afiyet olsun cınımKahvaltimmmbundan sonra cektikce atmaya çalışcm ekmek 1 dilim 2 yumurta
@Makbule007
Sarayca
begum75
Akşam gomenler grubu
Herşey normal dimi
Herkes elini sıranın üstüne çıkarsın bakimmmm
ve ben tabiki
bizde seni seviyoruz kaptanım
bugün sağından kalktın belli oluyor
sana iyi dersler şu kasvetli günde günün aydınlık sımsıcak geçsin
en son 19:45 de yedim sonra ağzıma lokma koymadım,bugün baş ağrımda gelmedi,ya alıştı vücut yada günü gününe tutmuyo bilmiyorum,yemeğimi öğlen yiycem
acabası diğerleri naptı??
@Makbule007
Sarayca
Günaydın kuzumGünaydın ballar şekerler spor yapmak için can atıyorum şu an biran önce işlerimi yapıp başlamak istiyorum bugün annemlerin evlilik yıldönümü işlerimi erken bitirsemde kutlamaya gitsem bahçemden kasımpatılarla
Oyy nasıl güzel bir kahvaltı şöyle bir kahvaltı yapmayalı bayağı oldu yarın sabah istiyorum aynısından sadece ekmeksizKahvaltimmmbundan sonra cektikce atmaya çalışcm ekmek 1 dilim 2 yumurta
Tamam kaptanım al tabü sadece fark etmeden çoğalmışızHahahahaha nilişkom alımlar kapalı artık daha yok
Kim diyenhele hele minnoşum kimmiş sana pas vermeyen
Çok ama çok güzel tertemiz kahvaltı. Afiyet olsun cınım
Amin amin amin@MiuLego @Ausencia @Nefs @Whiteblacklife @Efser sagolun kuzulardün akşam uzeri transferim oldu Elhamdulillah kalitesi oldukca iyi dedi Drum. Simdi ballı lokmam sımsıkı tutunsun bana insaAllah dualarda kuzumla yer alalim insaAllah
Hadi yoksa üst komşum musun ağustosta taşındım kimseyi tanımıyorumKız ece bende yenimahalle.Hadi komşu çıkalım bide
Eger evdede iletisimi reddetseydi cocuk psikiyatrisi derim ama evde herşey normalse zamanla değişirGünaydın herkese ya kızlar size bisi soracağım beni çok üzen bi durum var oğlum şimdi 2.5 yaşında hep yabancilardan korkardı bebekKen bile başkasının kuçağına verince ağlardı hala aynı bi yere gidiyoruz mesela bütün çocuklar oynuyor benimki üstümde hiç bişeye bakmiyor ben yanında yoksam evde çok güzel oyunlar oynar bizim eve çocuk gelirse onunla da oynamak istiyor ama başka bi yere gittiğimizde hep üstümde duruyor çocuklar elledi diye ağlıyor napacagim bilmiyorum seneye kreşe gidecek nasıl alışacak bilmiyorum of cok üzülüyorum bu konuda ya
olurmu öyle şey, seni sevmeden yapabilirmiyim ben hiç,hergün kaç posta seviyorum seni biliyomusun ballı çöreğimEvet evet aynı Ahahha kendimi öyle hissettimbegum75
Sağol canım benim sizinde etkiniz büyük
En güzeli canım bir şekilde olacak o yüzden bazı durumları görmeyelim bende şimdi söylemiyorum ama geçen hafta ne potlar kırdım yani yedim
Senden ayrılalı sporlar yetim kaldı yapamadımDonuyorlardıGünaydın Deynebim konuşamıyoruz tabi benim sporlarımdan gittiniz ya
Geçmiş olsun portakalımaCanım mortim migrenim tutmuştu başka şeylerde tetiklemiş çok feci ağrıdı başım. O yüzden serum verdi doktor şimdi iyiyim şükür biraz daha
Uzak durayım senden ,bana grip bulaştırırsınGrip oldum canim
günaydın hayırlı sabahlar, gününüz güzel geçsin, sabah yağmurlu başladık bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?