Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oyle denk geldi kuzum bide ew karisikti haslamaya vakit bulamadim en masum olanda oydu sofrada basin nasil oldu kuzum

@Makbule007
Sarayca
begum75

Akşam gomenler grubu
Herşey normal dimi
Herkes elini sıranın üstüne çıkarsın bakimmmm
ve ben tabiki

akşam tri...çe yedim ama acayip huzurluydum masum 2 öğüne geçiyorum sanki bir şeyler değişecek hissediyorum

bende bende alışacağım kendimi daha huzurlu hissediyorum, her ne kadar bu gün pantolonumu zorlayarak giyinsem de

Sarayca yine görmedim bi kaç gundur ya bana denk gelmiyor eğer uğramıyorsa

dün buradaydım makbuşum, bazı kararlar aldım 2 öğün standart besleneceğim, kiloyu takmayıp hatta yapabilirsem sadece haftada 1 tartılacağım, bu gün başladım bakalım, ayrıca her gün olmasada haftada 3 gün spor yapmak istiyorum, bir sürü hayaller var anlayacağın gerçekleştirilmesi gereken

Günaydın kuzum annenlerin evlilik yıl dönümleri kutlu olsun Rabbim nice beraber güzel seneler göstersin size inşallah
Kahvaltimmm bundan sonra cektikce atmaya çalışcm ekmek 1 dilim 2 yumurta
Oyy nasıl güzel bir kahvaltı şöyle bir kahvaltı yapmayalı bayağı oldu yarın sabah istiyorum aynısından sadece ekmeksiz
Hahahahaha nilişkom alımlar kapalı artık daha yok
Tamam kaptanım al tabü sadece fark etmeden çoğalmışız
hele hele minnoşum kimmiş sana pas vermeyen
Kim diyen Az daha sev yetmedi

Çok ama çok güzel tertemiz kahvaltı. Afiyet olsun cınım

@MiuLego @Ausencia @Nefs @Whiteblacklife @Efser sagolun kuzular dün akşam uzeri transferim oldu Elhamdulillah kalitesi oldukca iyi dedi Drum. Simdi ballı lokmam sımsıkı tutunsun bana insaAllah dualarda kuzumla yer alalim insaAllah
Amin amin amin

Kız ece bende yenimahalle.Hadi komşu çıkalım bide
Hadi yoksa üst komşum musun ağustosta taşındım kimseyi tanımıyorum

Eger evdede iletisimi reddetseydi cocuk psikiyatrisi derim ama evde herşey normalse zamanla değişir

olurmu öyle şey, seni sevmeden yapabilirmiyim ben hiç,hergün kaç posta seviyorum seni biliyomusun ballı çöreğim
koşarım
öperim seni

DonuyorlardıGünaydın Deynebim konuşamıyoruz tabi benim sporlarımdan gittiniz ya
Senden ayrılalı sporlar yetim kaldı yapamadım

Canım mortim migrenim tutmuştu başka şeylerde tetiklemiş çok feci ağrıdı başım. O yüzden serum verdi doktor şimdi iyiyim şükür biraz daha
Geçmiş olsun portakalıma

Grip oldum canim
Uzak durayım senden ,bana grip bulaştırırsın Üzerime üzerime hapşurma sakın,alıntıdan geçer mi acep grip Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…