Gönder canım tabisi
Bence oğlannn kiiiiOnun kızı olacak kiiiii
Sağol kuzum amiinn zaman hızla akıp geçiyor işte.Günaydın kuzumannenlerin evlilik yıl dönümleri kutlu olsun Rabbim nice beraber güzel seneler göstersin size inşallah
Sonuna da Nehirnili etiketledin mi harika görünüyorGunaydin kizlar
Ben dunku sporu yazayim
45 dak cardio
30 dak kosu
177.5 point
Oyy pek bir iyi geldi bu posta sevilmekolurmu öyle şey, seni sevmeden yapabilirmiyim ben hiç,hergün kaç posta seviyorum seni biliyomusun ballı çöreğim
Eki Görüntüle 2070016 koşarım
Eki Görüntüle 2070017 öperim seni
Eki Görüntüle 2070018
Senden ayrılalı sporlar yetim kaldı yapamadım
akşam tri...çe yedim ama acayip huzurluydum masum 2 öğüne geçiyorum sanki bir şeyler değişecek hissediyorum
bende bende alışacağım kendimi daha huzurlu hissediyorum, her ne kadar bu gün pantolonumu zorlayarak giyinsem de
dün buradaydım makbuşum, bazı kararlar aldım 2 öğün standart besleneceğim, kiloyu takmayıp hatta yapabilirsem sadece haftada 1 tartılacağım, bu gün başladım bakalım, ayrıca her gün olmasada haftada 3 gün spor yapmak istiyorum, bir sürü hayaller var anlayacağın gerçekleştirilmesi gereken
Öyle gerçekten yaşadıktan sonra farkediyorsun her şeyiGönder canım tabisi
Bence oğlannn kiiii
Sağol kuzum amiinn zaman hızla akıp geçiyor işte.
oy kuzum ya boş ver çekmesin canın,Günaydın canım trileçeni gördüm canım çekti ama çaktırmıyorumhaftada 1 tartılman psikolojini etkilemez Bizde bugün yağmur yok 2 gün güzel yağdı
ay masum hiç yarış deme bana gerildikçe geriliyorumiki ögün candır saraycammmmm
gelin gece yargıçları bi yarış başlatalım aramızda bu cumadan itibaren ne dersiniz ?
Benimde hiç kalkasım yok ya hafta sonu pek dinlenemedim o yüzden bu hafta ayakta uyurumoy kuzum ya boş ver çekmesin canın,
aslında burasıda gece yağdı şu an yağmıyor, sabah hiç kalkasım yoktu doğrusu
ay masum hiç yarış deme bana gerildikçe geriliyorum, bence yavaş yavaş keselim akşam krizleri ile baş etmeye çalışalım,
ay çok mantıklıı bbende öyle aslında
yarış degil, kardeşlik var ozman
inşallah düzeliriz ya inşallah oğlum da düzelir
geçmiş olsun canımmm
minnakım evet cnmmm regli etkisi dedim
yeni güne başladımm canım
ama her geçen gün için üzülüyorum inan ki
bunun videolarını bende çok izledim
güzel bilgiler veriyor
makbule aşacagız cnm başka yolu yok
benim önüme dünyayı koy gündüz yememm
ama akşam olan oluyor
gerekirse 1 lt tarçınlı su devirecegizzzz
zamanla alışır cnm
benim ikizlerde bir yere gittigmizde öyleydi
İnşallah kaptanicemŞöyle bir göz attım
Nare83 Cutemom007 kızlar gece yemeleri var olur öyle.. yiyip pişmansak doğru yoldayız.. yedik aman nolcak diyip yola devam edersek sıkıntı..
Biz doğru yoldayız.. aşarız aşacağız elbet
yok canım evde iyi çok şükür ya bi sıkıntı yok evde ama işte dışarda tanidiklarimizla da iyi mesela amcasina falan gittiğimizde ama tanımadığı bi yerde hiç yanımdan ayrılmıyor çocuklar olsa bile benle oynamak istiyorAmin amin amin
Hadi yoksa üst komşum musun ağustosta taşındım kimseyi tanımıyorum
Eger evdede iletisimi reddetseydi cocuk psikiyatrisi derim ama evde herşey normalse zamanla değişir
Bence de morti değil de orti olalımay masum hiç yarış deme bana gerildikçe geriliyorum, bence yavaş yavaş keselim akşam krizleri ile baş etmeye çalışalım,
kızlar bencede yarış yok,benimde psikolojimi bozuyor
yarış yok destek var
Benimde hiç kalkasım yok ya hafta sonu pek dinlenemedim o yüzden bu hafta ayakta uyurum
ay çok mantıklıı bbende öyle aslında
yarış degil, kardeşlik var ozman
aşayiş berkelamaldir
sizde ne var ne yok
kızlar bencede yarış yok,benimde psikolojimi bozuyor
yarış yok destek var
akşamcılar ortiliği bizimkisiBence de morti değil de orti olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?