Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gunaydin kizlar
Ben dunku sporu yazayim
45 dak cardio
30 dak kosu
177.5 point
Sonuna da Nehirnili etiketledin mi harika görünüyor yakaladım da yazdım ama unutma
Oyy pek bir iyi geldi bu posta sevilmek

Senden ayrılalı sporlar yetim kaldı yapamadım

Azıcık gel yamacıma hele

iki ögün candır saraycammmmm

gelin gece yargıçları bi yarış başlatalım aramızda bu cumadan itibaren ne dersiniz ?

Günaydın canım trileçeni gördüm canım çekti ama çaktırmıyorum haftada 1 tartılman psikolojini etkilemez Bizde bugün yağmur yok 2 gün güzel yağdı
oy kuzum ya boş ver çekmesin canın,
aslında burasıda gece yağdı şu an yağmıyor, sabah hiç kalkasım yoktu doğrusu

iki ögün candır saraycammmmm

gelin gece yargıçları bi yarış başlatalım aramızda bu cumadan itibaren ne dersiniz ?
ay masum hiç yarış deme bana gerildikçe geriliyorum, bence yavaş yavaş keselim akşam krizleri ile baş etmeye çalışalım,

inşallah düzeliriz ya inşallah oğlum da düzelir

İnşallah kaptanicem
Amin amin amin

Hadi yoksa üst komşum musun ağustosta taşındım kimseyi tanımıyorum

Eger evdede iletisimi reddetseydi cocuk psikiyatrisi derim ama evde herşey normalse zamanla değişir
yok canım evde iyi çok şükür ya bi sıkıntı yok evde ama işte dışarda tanidiklarimizla da iyi mesela amcasina falan gittiğimizde ama tanımadığı bi yerde hiç yanımdan ayrılmıyor çocuklar olsa bile benle oynamak istiyor

Benimde hiç kalkasım yok ya hafta sonu pek dinlenemedim o yüzden bu hafta ayakta uyurum

bende öyle canım hafta sonu daha çok yoruluyorum,

ay çok mantıklıı bbende öyle aslında
yarış degil, kardeşlik var ozman

bencede germeyelim kendimizi, bence başaracağız, biz daha önce neler başardık şimdi yine yeniden başaracağız.

aşayiş berkelamaldir
sizde ne var ne yok

bu gün başladım ve artık cıs yok, sıkı bir diyet olmayacak, en azından sağlıklı beslenmeye geçerek atlatmak istiyorum bu süreci

kızlar bencede yarış yok,benimde psikolojimi bozuyor
yarış yok destek var

hepinize kocaman destek benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…