Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yarın yeni bir gün daha iyi olacak gün geçtikçe alisacaksin

Diren sincabım diren

Yanlış kişiye dedin hayrisimmmmmm
Ablama diyciydin

Keşke tüm geçmiş beynime akıverse.. çok merak ediyorum neler konultunuz naptınız

Bişey dicem.. zati sizi bırakamazmışım kiboşuna paniklemişiniz o gün

Vayyy seni seni yüreğimizi ağzımıza getirdin
Demek zarf attiydin
Cadı kaptaaaaaaan

Su jillian yüzünden bacaklarim kollarim karnım anam her yerim agriyor ben ki 3000 4000.ip atlarim bu kadar agrimamisti her yanim

Ben yer hareketlerinden sonra halıyla bı sure aşk yaşıyorum

Farklı kasl grupları çalıştı kuzum.. 3 güne bişeyi kalmıciijkk
.. ben çok severim kas ağrısı.. oh mis çalışmış kaslar derim tertemiz
3 güne ağrı geçmedi üst bacaklar kopuyo perşembe yapmiycam jillian kaslar şiş ti iyice

Ben de yemedim hala risk var benim için

Masumm sakın yemek yok

begum75 Sarayca @masumm napiyosunuz bakayım benim en tehlikeli saatler başladı çay demlendi bOS bOS içiyorum şimdilik

En güzel Çay boş çay ben öyle yaptım yemedim

Diyetisyen nar yiyin dedi ben narı sevmem dedim faydalarını bilsen böyle konuşmasın dedi
Yarın öğlen menume ekliyim bari
Narı severim

Ogulum babasına ençok kimi seviyorsun dedi ogluma ananı dedi bir küdük ancak bukadar ormatik sekilde seni seviyorum der sanırım

Oyy yesinler onun cevabını

Ahh ben yasayamiyorum hemen oğlum atlıyor ustume hadi anne benle de spor yap diye

Cekirdeklerini sevmiyorum:) ekle büyükse yarım degilse 1 ufak nar dedi

Benim halen ağrıyor neden çünkü son germe hareketlerini yapmadım.
Neden yapmadın saraycam aaaaa
Ahh bi iyileşse neler yapacağım enerji çok yüksek diyet yapmak bana iyi geliyor galibatartida sabah eksi 700 diyince mutluluk tavan yaptı yeniden gordum 52 rakamlari
-700 mü vayt sahalarda artık
Bir gündemsiz olarak Sanırım yapmışlar
inanmasa mıydım efserim
Agrisin da bebekle zor oluyor ama olsun ben fit hatun olacağım işte o kadar gorecegim yılbaşına 48
Vaytım sen kafana koy.. yılbaşına gözümü kapasalar 48 olmuş derim
Kuzum 2 gündür yapiyorum spor bugun de yapcam sadece cuma cumartesi yapamadim :)

Gündemsiz miu
Ayıptır miu
Doğru ya kız vardı valla
Miuuuuu

Cok hastayim ders calismam lazim ama canim hic istemiyor bakiyorum bakiyorum bos boş oyle ;((
Ha gayrt ada sınava az kaldı diren ve dayan.. kalk çalış kuzum
Yemeyecegim bugün bisi kararlıyım
Bugğn sana da @masumm a da Sarayca ya da güvenim tam.. begum75 zaten yapmaz
Diyetisyen nar yiyin dedi ben narı sevmem dedim faydalarını bilsen böyle konuşmasın dedi

Yaaaa o kadar mı çokmuş.. ben bayılırım ama ayıklayanım yok
Ogulum babasına ençok kimi seviyorsun dedi ogluma ananı dedi bir küdük ancak bukadar ormatik sekilde seni seviyorum der sanırım
adamlar da ne yapsa yaranamıyo size
Eşim diyoki kluptesin
Keyfinde yerinde
Arasam seni duyarmsin
Çay yaparmisin
Diyor kalkiyda yapayim
Kız iyi bak adam kalk hafi çayını yap
Begüşüm hayır asla ara verme balım.. şişsin kas bişey olmaz inecek vücut alışacak.. jilliana ara vermek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…