- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Yarın yeni bir gün daha iyi olacak gün geçtikçe alisacaksinYok kuzum hiç yanlış anlar miyim canimsin. Hepsi altın değerinde tavsiyelerinin. Cook teşekkür ederim ilgilendiğin için. Zararın neresinden donsem kardir dimi. Yarın daha güzel olacak inşallah. Çok teşekkür ederim.
Diren sincabım diren
Keşke tüm geçmiş beynime akıverse.. çok merak ediyorum neler konultunuz naptınız
Bişey dicem.. zati sizi bırakamazmışım kiboşuna paniklemişiniz o gün
Su jillian yüzünden bacaklarim kollarim karnım anam her yerim agriyor ben ki 3000 4000.ip atlarim bu kadar agrimamisti her yanim
3 güne ağrı geçmedi üst bacaklar kopuyo perşembe yapmiycam jillian kaslar şiş ti iyiceFarklı kasl grupları çalıştı kuzum.. 3 güne bişeyi kalmıciijkk
.. ben çok severim kas ağrısı.. oh mis çalışmış kaslar derim tertemiz
Ben de yemedim hala risk var benim için
Yarın öğlen menume ekliyim bariDiyetisyen nar yiyin dediben narı sevmem dedim faydalarını bilsen böyle konuşmasın dedi
Ogulum babasına ençok kimi seviyorsun dedi ogluma ananı dedibir küdük ancak bukadar ormatik sekilde seni seviyorum der sanırım
Ahh ben yasayamiyorum hemen oğlum atlıyor ustume hadi anne benle de spor yap diyeBen yer hareketlerinden sonra halıyla bı sure aşk yaşıyorum
3 güne ağrı geçmedi üst bacaklar kopuyo perşembe yapmiycam jillian kaslar şiş ti iyice
Masumm sakın yemek yok
En güzel Çay boş çay ben öyle yaptım yemedim
Yarın öğlen menume ekliyor um
Oyy yesinler onun cevabını
Canım @MiuLego önceden gidiyordu galibaHanımlarr merhaba yardımınıza ihtiyacım var
Beden eğitimi dersinden ödevim var. Spor salonuna giden ve elinde yaptıkları hareket ve tekrarlarının listesi olan hanımlar benimle paylaşabilir mi ?
Cekirdeklerini sevmiyorum:) ekle büyükse yarım degilse 1 ufak nar dediBen yer hareketlerinden sonra halıyla bı sure aşk yaşıyorum
3 güne ağrı geçmedi üst bacaklar kopuyo perşembe yapmiycam jillian kaslar şiş ti iyice
Masumm sakın yemek yok
Yarın öğlen menume ekliyim bari
Narı severim
Burdan sonra süpergesine atlayıpgezenti benmi külliyen yalann
Neden yapmadın saraycam aaaaaBenim halen ağrıyor neden çünkü son germe hareketlerini yapmadım.
-700 müAhh bi iyileşse neler yapacağım enerji çok yüksek diyet yapmak bana iyi geliyor galibatartida sabah eksi 700 diyince mutluluk tavan yaptı yeniden gordum 52 rakamlari
Bir gündemsiz olarakSanırım yapmışlar
Vaytım sen kafana koy.. yılbaşına gözümü kapasalar 48 olmuş derimAgrisin da bebekle zor oluyor ama olsun ben fit hatun olacağım işte o kadar gorecegim yılbaşına 48
Kuzum 2 gündür yapiyorum spor bugun de yapcam sadece cuma cumartesi yapamadim :)
Yiyceksen cuma yeIyi aksamlar. Hosgeldin kaptan. Ben kahvaltiya t.b yufkadan peynirli borek yapip yersem olurmu acaba? Bi suredir yemiyorum karbon. Gerci hic istemiyodum karbon almak vucuduma. Ama aklimdan cikmiyo 2 gundur peynirli borek. Acaba cok mu fena olur
@MiuLego
Bence inanNeden yapmadın saraycam aaaaa
-700 müvayt sahalarda artık
inanmasa mıydım efserim
Vaytım sen kafana koy.. yılbaşına gözümü kapasalar 48 olmuş derim
Gündemsiz miu
Ayıptır miu
Doğru ya kız vardı valla
Miuuuuu
İki dakika gelmedik 300 küsür mesaj birikmiş hepiciğini okudum ama
Ha gayrt ada sınava az kaldı diren ve dayan.. kalk çalış kuzumCok hastayim ders calismam lazim ama canim hic istemiyor bakiyorum bakiyorum bos boş oyle ;((
Bugğn sana da @masumm a daYemeyecegim bugün bisi kararlıyım
Diyetisyen nar yiyin dediben narı sevmem dedim faydalarını bilsen böyle konuşmasın dedi
Ogulum babasına ençok kimi seviyorsun dedi ogluma ananı dedibir küdük ancak bukadar ormatik sekilde seni seviyorum der sanırım
Kız iyi bak adam kalk hafi çayını yapEşim diyoki kluptesin
Keyfinde yerinde
Arasam seni duyarmsin
Çay yaparmisin
Diyor kalkiyda yapayim
Begüşüm hayır asla ara verme balım.. şişsin kas bişey olmaz inecek vücut alışacak.. jilliana ara vermek yokBen yer hareketlerinden sonra halıyla bı sure aşk yaşıyorum
Masumm sakın yemek yok
Yarın öğlen menume ekliyim bari
Narı severim
Tamam canim haklisin. Surda cumaya ne kaldi ki :)Yiyceksen cuma ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?