Yok canım niyet edip bozuyorum..moda giremedim..İnecektir ablamm. Tam olarak detoks mu yapıyorsun ?
evet senden zayıfım
Evet ördeğim iyiyim şükür sadece kafa olarak yorgun bedenen uykusuz ama iyiyim :))))İyimisin
Ya benim koca da sıkıntılı gece hep bişeyler yer bazen tost yapar bazen sucuklu yumurta bazen yumurta haslar ama bi gece yemeği varBende hep iri kiyim büyüdüm iğde
Ben o hikayeyi hatırlıyorum sen balkon camından girip te yine yemistin demi
Kapıyı ortsek kitlemesek su falan da iceriz belki
Makbuşum yarın tartıya çıkıp eksi göreceğini düşün.. ve bizim nasıl mutlu olacağımızı bu habere.. bizi halay çekmekten mahrum bırakmazsın yarın heYa benim koca da sıkıntılı gece hep bişeyler yer bazen tost yapar bazen sucuklu yumurta bazen yumurta haslar ama bi gece yemeği varbu arada bende evi temizledim ama aklım gene mutfakta benimde allahım ne bi ya bu zihin nasıl susacak
Herkes birbirini öptü desemKeşke tüm geçmiş beynime akıverse.. çok merak ediyorum neler konultunuz naptınız
Bişey dicem.. zati sizi bırakamazmışım kiboşuna paniklemişiniz o gün
Çok şükür canım çok hafif ağrı var kafamda ama sorun etmiyorum :) Dün serumdan sonra yirmi dk mr çekildi. Kan alındı vs. Eşim ilaçları almaya eczane önünde durdu bende halsizim canım sıkkın kafa bi dünya indim yanındaki markete. Arabayı aldım çikolata bisküvi ne bulursam koydum. Kızım bayram ediyo anne hepsini yiiicez hepsini diyo üç beş çikolata da o atıyoEvet ördeğim iyiyim şükür sadece kafa olarak yorgun bedenen uykusuz ama iyiyim :))))
Sen nasıl oldun kuzucum?
Az yiyorum zorlanman ondan sen emziren annesin sabah kahvaltısı mutlaka yumurta peynir domates salatalık zeytin yeşillik olacak akşamları neden yogurtdun yanina sebze yemegi yok lapa için çok erken ben daha baslamadim lapa yemeye senin ve bebeğin için lapa ihtiyaç duyduğun vitaminleri sağlamaz gofret seni doyurmaz ki bebeginide ancak yağ olur sanaBir menü de benden gelsin
Sabah pekmezli yulaf lapasi
Ara cennet hurması
Ara badem fındık
Saat 16da yeşil mercimek li salata ve ayva kompostosu şekersiz
18.00 da 6ogurt ve maalesef dayanamadım bir Gofret yedim. Zor lan maya başladım ben yahu
Azmı olmuş sanki menünBir menü de benden gelsin
Sabah pekmezli yulaf lapasi
Ara cennet hurması
Ara badem fındık
Saat 16da yeşil mercimek li salata ve ayva kompostosu şekersiz
18.00 da 6ogurt ve maalesef dayanamadım bir Gofret yedim. Zor lan maya başladım ben yahu
Gerçekten miiiiHerkes birbirini öptü desemkacırdın onca öpücügü
Nefsin körelmiş alınca ördeğim demek ki :)Çok şükür canım çok hafif ağrı var kafamda ama sorun etmiyorum :) Dün serumdan sonra yirmi dk mr çekildi. Kan alındı vs. Eşim ilaçları almaya eczane önünde durdu bende halsizim canım sıkkın kafa bi dünya indim yanındaki markete. Arabayı aldım çikolata bisküvi ne bulursam koydum. Kızım bayram ediyo anne hepsini yiiicez hepsini diyo üç beş çikolata da o atıyoŞimdi aldıklarımın hepsi çekmecede duruyır ama hiç canım istemiyor
Kızımdan da sakladım hepsini yer bitirir görmez tarafımdan
Bugün diyo anne çikolatalar nerde bulamıyorumunutmamış o anki boşluğumu
Spor bildirimi yapayım yeter da bende ki can
Karın kasları 2.gun yapıldı
Jillian level 1 yapıldı
45 dk tempolu yürüyüş yapıldı
700 adet ip atlandi
20 tane sumo suagat yapıldı
20 tane jump Jack yapıldı
3 part 30 sn plank yapıldı
@MiuLego
Farklı kasl grupları çalıştı kuzum.. 3 güne bişeyi kalmıciijkkSu jillian yüzünden bacaklarim kollarim karnım anam her yerim agriyor ben ki 3000 4000.ip atlarim bu kadar agrimamisti her yanim
Ben de menu vereyim pek sık giremiyorum bu ara kardesler burda olunca :) onlarla gec yat gec kalk oluyor epey o yüzden kahvalti saati epey gec
Sabah 14.00
Tost
8 zeytin
Salatalik
Aksam 19.00
8 yk sebzeli kofte
Salata
Su 2 oldu artabilir
@MiuLego
Benim halen ağrıyor neden çünkü son germe hareketlerini yapmadım.Farklı kasl grupları çalıştı kuzum.. 3 güne bişeyi kalmıciijkk
.. ben çok severim kas ağrısı.. oh mis çalışmış kaslar derim tertemiz
Ahh bi iyileşse neler yapacağım enerji çok yüksek diyet yapmak bana iyi geliyor galibaGerçekten miiii
Yaptınız mı la bana bjunu
Kıydınız mı miuya
Acısnı fena çıkarırım ama hee
Nefsin körelmiş alınca ördeğim demek ki :)
Kıyamam kızın ne tatlı.. ver kız bi tane çikolata nasıl sevnmiş ayyyyyy
Galiba ayağı sakat olan benim sen değil
Bu kadar spor o ayakla nasıl yaptın vaytım
İnsan ol azcık
Kim kıskandı ki
Gerçekten miiii
Yaptınız mı la bana bjunu
Kıydınız mı miuya
Acısnı fena çıkarırım ama hee
Nefsin körelmiş alınca ördeğim demek ki :)
Kıyamam kızın ne tatlı.. ver kız bi tane çikolata nasıl sevnmiş ayyyyyy
Galiba ayağı sakat olan benim sen değil
Bu kadar spor o ayakla nasıl yaptın vaytım
İnsan ol azcık
Kim kıskandı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?