Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Farklı kasl grupları çalıştı kuzum.. 3 güne bişeyi kalmıciijkk
.. ben çok severim kas ağrısı.. oh mis çalışmış kaslar derim tertemiz
Agrisin da bebekle zor oluyor ama olsun ben fit hatun olacağım işte o kadar gorecegim yılbaşına 48

Haklısın kuzum ya. Güya işte bugün çok hafif geçirecektim. Yumurtadan bıktım kaç gündür de lapa pratik geldi hem tok tutar diye düşündüm. Yemek de yemedim kendime ceza olsun diye. Ama haklısın biraz arttirmaliyim. Geçen hafta hiç acikmiyordum canım hicbirsey istemiyordu. Ama bu hafta Kriz geçiriyorum resmen

Ay çok utandım şu an senden. Maşallah diyeyim. Ayak konusunda herkes deginmis ben bişey demeyeyim. Dikkat et kendine.

Nare83
begum75
Cutemom007

Akşamcılar ben bu gün cıs yapmadım. Sanırım bu saatten sonra bir şey yemem.

Hadi kızlardan da mutlu haber gelsin

Ben de yemedim hala risk var benim için

Ay sakın başlama makbuz sonu yok

Keşke tüm geçmiş beynime akıverse.. çok merak ediyorum neler konultunuz naptınız

Bişey dicem.. zati sizi bırakamazmışım kiboşuna paniklemişiniz o gün

Çok geçmiş olsun canım. yazık yavruya. Biz de her gün çikolata kavgası yapiyoruz. Kim icat ettiyse zaten bu çikolata yi abur çuburu Allah bildiği gibi yapsın.

Hafif tutmak bu değil balım gereksiz gıda almak bi işine yaramaz ki yumurtana peynir koy yağda yap tereyağı ile domates dogra içine melemen yap ıspanaklı yumurta yap otlu omlet yap tek tarz yumurta yeme o zaman sıkılmazsın lapa uygun bi gıda değil emziren anneler için Allah korusun saç dökülmesi yasarsin sebze yemeğin olsun öğlenleri etin salatan olsun tavuk ye et ye köfte ye emziriyorsun ve vitaminsiz beslenmek demek bebegininde vitaminsiz kalması demek onun yedim ceza deme hakkın yok balım senin o yoğurdun yanına sebze yemeği salata zeytin yağlı nasıl da doyardin bi gofret 500 calori sebze yemeği salata yoğurt 3 u o kaloride değil üstüne besleyici canım ne olur dediklerimi yanlis anlamai

Hemen çıkalım o moddan güzelim...
Tamam yedin kaçtı gitti. Sporla telafi et ama bu hafta bi daha yapmayacam diye de söz ver burda herkesin huzurunda.
Ne sporu yaptıralım sana
Gidiyorum eliptige boynum bükük Evet soz veriyorum bir daha en azından cumaya kadar kaçamak yok inşallah. Çocuk muyum ben canım koskoca kadınım bi bogazimi mi tutamiycam dimi

Yok kuzum hiç yanlış anlar miyim canimsin. Hepsi altın değerinde tavsiyelerinin. Cook teşekkür ederim ilgilendiğin için. Zararın neresinden donsem kardir dimi. Yarın daha güzel olacak inşallah. Çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…