- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Agrisin da bebekle zor oluyor ama olsun ben fit hatun olacağım işte o kadar gorecegim yılbaşına 48Farklı kasl grupları çalıştı kuzum.. 3 güne bişeyi kalmıciijkk
.. ben çok severim kas ağrısı.. oh mis çalışmış kaslar derim tertemiz
Haklısın kuzum ya. Güya işte bugün çok hafif geçirecektim. Yumurtadan bıktım kaç gündür de lapa pratik geldi hem tok tutar diye düşündüm. Yemek de yemedim kendime ceza olsun diye. Ama haklısın biraz arttirmaliyim. Geçen hafta hiç acikmiyordum canım hicbirsey istemiyordu. Ama bu hafta Kriz geçiriyorum resmenAz yiyorum zorlanman ondan sen emziren annesin sabah kahvaltısı mutlaka yumurta peynir domates salatalık zeytin yeşillik olacak akşamları neden yogurtdun yanina sebze yemegi yok lapa için çok erken ben daha baslamadim lapa yemeye senin ve bebeğin için lapa ihtiyaç duyduğun vitaminleri sağlamaz gofret seni doyurmaz ki bebeginide ancak yağ olur sana
Ay çok utandım şu an senden. Maşallah diyeyim. Ayak konusunda herkes deginmis ben bişey demeyeyim. Dikkat et kendine.Spor bildirimi yapayım yeter da bende ki can
Karın kasları 2.gun yapıldı
Jillian level 1 yapıldı
45 dk tempolu yürüyüş yapıldı
700 adet ip atlandi
20 tane sumo suagat yapıldı
20 tane jump Jack yapıldı
3 part 30 sn plank yapıldı
@MiuLego
Kuzum 2 gündür yapiyorum spor bugun de yapcam sadece cuma cumartesi yapamadim :)Menğ güzel berna yine.. çatlamba perşembe tost yok unutma emi..
Zaten spor yok. İçim çok huzursuz. Bu hafta ne olacak bilmiyorum
Nare83
begum75
Cutemom007
Akşamcılar ben bu gün cıs yapmadım. Sanırım bu saatten sonra bir şey yemem.
Hadi kızlardan da mutlu haber gelsin
Ya benim koca da sıkıntılı gece hep bişeyler yer bazen tost yapar bazen sucuklu yumurta bazen yumurta haslar ama bi gece yemeği varbu arada bende evi temizledim ama aklım gene mutfakta benimde allahım ne bi ya bu zihin nasıl susacak
Keşke tüm geçmiş beynime akıverse.. çok merak ediyorum neler konultunuz naptınız
Bişey dicem.. zati sizi bırakamazmışım kiboşuna paniklemişiniz o gün
Evet canım öyle cok dengesiz oldu bugün.Azmı olmuş sanki menün
Yemeyecegim bugün bisi kararlıyımMakbuşum yarın tartıya çıkıp eksi göreceğini düşün.. ve bizim nasıl mutlu olacağımızı bu habere.. bizi halay çekmekten mahrum bırakmazsın yarın he
Çok geçmiş olsun canım. yazık yavruya. Biz de her gün çikolata kavgası yapiyoruz. Kim icat ettiyse zaten bu çikolata yi abur çuburu Allah bildiği gibi yapsın.Çok şükür canım çok hafif ağrı var kafamda ama sorun etmiyorum :) Dün serumdan sonra yirmi dk mr çekildi. Kan alındı vs. Eşim ilaçları almaya eczane önünde durdu bende halsizim canım sıkkın kafa bi dünya indim yanındaki markete. Arabayı aldım çikolata bisküvi ne bulursam koydum. Kızım bayram ediyo anne hepsini yiiicez hepsini diyo üç beş çikolata da o atıyoŞimdi aldıklarımın hepsi çekmecede duruyır ama hiç canım istemiyor
Kızımdan da sakladım hepsini yer bitirir görmez tarafımdan
Bugün diyo anne çikolatalar nerde bulamıyorumunutmamış o anki boşluğumu
Hafif tutmak bu değil balım gereksiz gıda almak bi işine yaramaz ki yumurtana peynir koy yağda yap tereyağı ile domates dogra içine melemen yap ıspanaklı yumurta yap otlu omlet yap tek tarz yumurta yeme o zaman sıkılmazsın lapa uygun bi gıda değil emziren anneler için Allah korusun saç dökülmesi yasarsin sebze yemeğin olsun öğlenleri etin salatan olsun tavuk ye et ye köfte ye emziriyorsun ve vitaminsiz beslenmek demek bebegininde vitaminsiz kalması demek onun yedim ceza deme hakkın yok balım senin o yoğurdun yanına sebze yemeği salata zeytin yağlı nasıl da doyardin bi gofret 500 calori sebze yemeği salata yoğurt 3 u o kaloride değil üstüne besleyici canım ne olur dediklerimi yanlis anlamaiHaklısın kuzum ya. Güya işte bugün çok hafif geçirecektim. Yumurtadan bıktım kaç gündür de lapa pratik geldi hem tok tutar diye düşündüm. Yemek de yemedim kendime ceza olsun diye. Ama haklısın biraz arttirmaliyim. Geçen hafta hiç acikmiyordum canım hicbirsey istemiyordu. Ama bu hafta Kriz geçiriyorum resmen
Gidiyorum eliptige boynum bükükHemen çıkalım o moddan güzelim...
Tamam yedin kaçtı gitti. Sporla telafi et ama bu hafta bi daha yapmayacam diye de söz ver burda herkesin huzurunda.
Ne sporu yaptıralım sana
Seninki daha tehlikeli imişTavuk başlıyorum çorba için
Çay demledim
Eşim yeni geldi kahvaltılık yiyecek
Oyy en sevdigim kahvaltılık yumurta peybir zeytin ayyy sabah olsada yesekTavuk başlıyorum çorba için
Çay demledim
Eşim yeni geldi kahvaltılık yiyecek
Yok kuzum hiç yanlış anlar miyim canimsin. Hepsi altın değerinde tavsiyelerinin. Cook teşekkür ederim ilgilendiğin için. Zararın neresinden donsem kardir dimi. Yarın daha güzel olacak inşallah. Çok teşekkür ederim.Hafif tutmak bu değil balım gereksiz gıda almak bi işine yaramaz ki yumurtana peynir koy yağda yap tereyağı ile domates dogra içine melemen yap ıspanaklı yumurta yap otlu omlet yap tek tarz yumurta yeme o zaman sıkılmazsın lapa uygun bi gıda değil emziren anneler için Allah korusun saç dökülmesi yasarsin sebze yemeğin olsun öğlenleri etin salatan olsun tavuk ye et ye köfte ye emziriyorsun ve vitaminsiz beslenmek demek bebegininde vitaminsiz kalması demek onun yedim ceza deme hakkın yok balım senin o yoğurdun yanına sebze yemeği salata zeytin yağlı nasıl da doyardin bi gofret 500 calori sebze yemeği salata yoğurt 3 u o kaloride değil üstüne besleyici canım ne olur dediklerimi yanlis anlamai
Nar beni kabiz yapiyir yoksa cok iyi toksin aticidir...Diyetisyen nar yiyin dediben narı sevmem dedim faydalarını bilsen böyle konuşmasın dedi
Bilmiyodun hatta bizimkiler yedimi kacıyorum o ortamda dik gibi benikisi sanırımNar beni kabiz yapiyir yoksa cok iyi toksin aticidir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?