Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oh uzun zamandır iyi hissediyorum benim tehlikeli saatler geçti çok şükür umarım böyle devam ederim bı güç hissediyorum kendimde umarim yarın da devam eder desteğiniz sayesinde yiyicilerrrr ve kaptanicem
Oh be bugğnü atlattık süper başlangıç
Gebelik pilatesi ve yoga sordum ... müsade varmış
Şu gp oldum olacağım tehlikesi geçsin ... başlıyorum ... tabiii en temizi yürüyüşte ..bu soğukta ıııı ıhhhhh
Vaaaay aus sporuyla geliyor heeee
Bravo türkannn

Ewet bugun boyle oldu ama acikmamistim ki yeyim zaten dikis yaptim unuttum yemegi aksamda o kadar kafi geldi birazdanda yogurt biber yeyip uyurum sagliksiz oldugunun bnde farkindayim canim

Çok çok az... Böyle az yersen vücut kıtlığa girdi sanıp kendini kitler
Misal kuru fasulye yanına yoğurt salata
Sabah zaten yok gibi bişey domatesli peynirli yumurtalı kahvaltı mis gibi olurdu

Vaytım hayır begümü de etiketle o spor grupları hep sabit var biz ayrıca korumagrubu da yapıyoruz ama oraya da puan bildir tabiki

İğde kim ki zaten
Spor bildirimimde öptüm ona da cevap yok. Daha da öpmem

Ewet bugun boyle oldu ama acikmamistim ki yeyim zaten dikis yaptim unuttum yemegi aksamda o kadar kafi geldi birazdanda yogurt biber yeyip uyurum sagliksiz oldugunun bnde farkindayim canim

Canım benimde vakti zamanında menülerim burda kuş kadarlıkla çok eleştirildi :)
Ama asla atlamadığım denge idi .
Peynir
Yeşillik
Salata
Yoğurt
Meyve
Pro
Illa ki olurdu . Çook kilolar gitti bu şekilde .
Ama tost ve kuru ile dopru kilo gitmez yağdan ...

Ben rüyamda serbetli bulasik sunger tatlisi gormustum hatirliyon mu yine bu gece gorebilirim

Efsaneeee rüyaydı ya

Aus benim de rüyamda 7. takıma şafak baskınları düzenliyordun hatırlıyor musun

oyle guzel duruyordu ki bi koca tepsiiii

Ayyyyy buldum

1000 kere okusam 1000 kere gülerim bu rüyaya

Biliyordum işte siz ikiniz bir araya gelince böyle yiyecektiniz. Bundan sonra evlere şafak baskınları düzenleyecem

Iğde bu da efsane ya

Süper gidiyor abla
Kafam rahat stres yok kilo sabit ama olsun şu doğumdan kalma alt göbek sıkılaştımi tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…