Olmaz mi fena acim yutkunuyom ama artik tamam boyle olacak yutkuna yutkuna alisacamAçlık yok demi ada
Bende niye var
Az diyemi ?Canım bu nasıl bir beslenme ?
Yapma gözünü seveyim .
Vaytım hayır begümü de etiketle o spor grupları hep sabit var biz ayrıca korumagrubu da yapıyoruz ama oraya da puan bildir tabikiCanım ben sprolara begüm etiket yapmıyor um sen tutuyorsun diye doğru mu yapıyorum
Az diyemi ?
Oh be bugğnü atlattık süper başlangıçOh uzun zamandır iyi hissediyorum benim tehlikeli saatler geçti çok şükür umarım böyle devam ederim bı güç hissediyorum kendimde umarim yarın da devam eder desteğiniz sayesinde yiyicilerrrr ve kaptanicem
Vaaaay aus sporuyla geliyor heeeeGebelik pilatesi ve yoga sordum ... müsade varmış
Şu gp oldum olacağım tehlikesi geçsin ... başlıyorum ... tabiii en temizi yürüyüşte ..bu soğukta ıııı ıhhhhh
Ewet bugun boyle oldu ama acikmamistim ki yeyim zaten dikis yaptim unuttum yemegi aksamda o kadar kafi geldi birazdanda yogurt biber yeyip uyurum sagliksiz oldugunun bnde farkindayim canimAz evet . Az ve dengesiz .
Sabah tostun ekmeği sadece ....akşam k fasulye .
Karbon alımı dışında tüm gün hiç bir şey yok.
Peynirin ..yoğurdun ..yeşilin ..proteinin ... meyven ...
Çok sağlıksız olmuş.
Ben rüyamda serbetli bulasik sunger tatlisi gormustum hatirliyon mu yine bu gece gorebilirimBilmiyorumki
Sabaha tok kalksam ne güzel olur
Bende kullandım oyumu
Karnım ac hic cezbetmedi yemek olsa dayanamazdim
Çok çok az... Böyle az yersen vücut kıtlığa girdi sanıp kendini kitlerAz diyemi ?
İğde kim ki zatenVaytım hayır begümü de etiketle o spor grupları hep sabit var biz ayrıca korumagrubu da yapıyoruz ama oraya da puan bildir tabiki
Ewet bugun boyle oldu ama acikmamistim ki yeyim zaten dikis yaptim unuttum yemegi aksamda o kadar kafi geldi birazdanda yogurt biber yeyip uyurum sagliksiz oldugunun bnde farkindayim canim
Ben rüyamda serbetli bulasik sunger tatlisi gormustum hatirliyon mu yine bu gece gorebilirim
Aus benim de rüyamda 7. takıma şafak baskınları düzenliyordun hatırlıyor musun
Canım benimde vakti zamanında menülerim burda kuş kadarlıkla çok eleştirildi :)
Ama asla atlamadığım denge idi .
Peynir
Yeşillik
Salata
Yoğurt
Meyve
Pro
Illa ki olurdu . Çook kilolar gitti bu şekilde .
Ama tost ve kuru ile dopru kilo gitmez yağdan ...
Efsaneeee rüyaydı ya
oyle guzel duruyordu ki bi koca tepsiiii
Canım benimde vakti zamanında menülerim burda kuş kadarlıkla çok eleştirildi :)
Ama asla atlamadığım denge idi .
Peynir
Yeşillik
Salata
Yoğurt
Meyve
Pro
Illa ki olurdu . Çook kilolar gitti bu şekilde .
Ama tost ve kuru ile dopru kilo gitmez yağdan ...
Efsaneeee rüyaydı ya
Eveeeet eş zamanlıAus benim de rüyamda 7. takıma şafak baskınları düzenliyordun hatırlıyor musun
Gunaydin kizlarrr
Hemen ruyami anlatayim esime anlattim simdi iyice gitti kafa diyor)
Bildiginiz bulaşık sungerlerini tepsiye dizmisler uzerine şerbet dökmüşler.. serbetli bi tatliymis guya onu servis ediyorlar tabaklara koyup bende sirami bekliyom ayyy bende yesem diyorum...
Normalde kunefe disinda serbetli tatlida yemem kii hayir olsunnnn
Ben rüyamda serbetli bulasik sunger tatlisi gormustum hatirliyon mu yine bu gece gorebilirim
Ayyyyy buldum
1000 kere okusam 1000 kere gülerim bu rüyaya
Herkese günaydınlaaaarNefsimize galip geldiğimiz sağlıklı sağlıklı yediğimiz Çarşamba'ya eksili uyandıracak bir Salı olsun hepimiz için
Size rüyamı anlatayımmm
Rüyamda @_SARAYCA_ bana misafir gelmiş. Güzel güzel yemekler hazırlamışım cısssız mıssız sonra diyor ki "amaaan Hayriş ikimiz de takıma bişey demezsek bu yediklerimiz aramızda kalır hadi pasta neyin bişeyler yiyelim Cuma'ya daha çok var veririz biz" diyorKız sen delendin mi falan diyorum ama sonra ikna oluyorum. Başlıyoruz pastaları börekleri götürmeye. Sonra bizim göbekler kat kat oluyor bacaklar falan elden ayaktan çıkıyor. Tartıda ne yapacağımızı kara kara düşünürken bi gürültü kopuyor gibi oluyor. Kafamızı bi kaldırıyoruz Ausencia gelmiş elinde de simsiyah bir sopa "Biliyordum işte siz ikiniz bir araya gelince böyle yiyecektiniz. Bundan sonra evlere şafak baskınları düzenleyecem" diyor Ayy anlatırken bile gülüyorum. O kadar komik bir rüyaydı ki. Hele Ausun içeri daldığı o an Öyle uyandım. Dilim damağım kurumuş korkudan
Hahahaha
Ayyyyy buldum
1000 kere okusam 1000 kere gülerim bu rüyaya
Amin canım aminnn
Sana da bakamadım hiç nasıl gidiyor hele koruma ?
Heeee dayanamadım göz ucu ile baktımhemeeeen çıktım .
Sağolasın haticecim aminnnn .
Yani bi daha ki randevu 1 ay sonra . O zaman kesin görürüz nasipse
Yok kuzum yook bu ara epey iyisin gündem konusundaben geriyim çok
HahahahaBiliyordum işte siz ikiniz bir araya gelince böyle yiyecektiniz. Bundan sonra evlere şafak baskınları düzenleyecem
Iğde bu da efsane ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?