Ahh o pirinç taneleri rüzgarda uçuşaydı daaaaaaaa girmeyeydi boğazınaaaaaaaaaaaaSabah
2dilim kepek ekmek
Dom sal
Pey zey
Ara
3mandalin
Ogle
Balik
Salata
Aksam ustude
Tavuk döner
5yada 6yk pirin pilavi
Ustune
90dk normal yuruyus
600ip
Yarinda ful yesilcayli süt((
Ya insallah ya.O son kilolar gidince birde hafifliyorsun ki suspushanım sanki diyet boyunca o bir iki kilo ağırlık yapmış sana
Ben gördüm.Kerem di o Kerem Yusuf un kardeşi.pipisini görememiş kadın göstermeyince kız oluyo diye atmış kuyuya bi taş kırk akıllı çıkaramamış
Kııız deli.güldüm buna heeeeee
Bende seni kocaman öperim ki
Fasulyemin fotosunu koydum gördün mü :)
Kııız deli.güldüm buna heeeeee
Bende seni kocaman öperim ki
Fasulyemin fotosunu koydum gördün mü :)
Allah kolaylık versin
Bende 1.sinifa gidiyorum canim
Kihlamaktan mimlamaktan lıllamaktan ozurlu oldugumu dusunmeye basladim
Canim portakala da yazdim .Ahh o pirinç taneleri rüzgarda uçuşaydı daaaaaaaa girmeyeydi boğazınaaaaaaaaaaaa
Olan olmuş gulüm. Çok aşırı bir cıss da yok aslında. 2 dilim ekmeğe tekabül ediyor sanırsam...
Çarşamba+Perşembe sıkı tut. Hepten aç bırakma ama yürüyüşe yüklen gene...
Az kaldı la bitiyor bak koruma çok güzel ama sensiz eksik kalıyoruz
Aminnnn 1.sinifa baslayan annelere herkese herkese sabir yarabbiAllah kolaylık versin
Uyumuyor mu gün içinde Nisam ?Canim portakala da yazdim .
Su zamanlar son kilolar ve ben en son lisede bu kilodaydim yani 12yil once.
Ciddi spor yapmam lazim ama oglumla zorlaniyorum.
Bacagima yapisiyor birakmiyor.
Aynen öyle kuzum gecenlede artık bizim sınıfın velilerinden biri beni aradı kadın caresizlikten ne yapayım diyor bende öğrenecekler biraz fedakarlık istiyolar sadece DedimAminnnn 1.sinifa baslayan annelere herkese herkese sabir yarabbi
çok acıkan diş macunu yer diye korktum mesajını okurkenKarnı guruldayanların ... açlıktan başı dönenlerin gecenin bu saatinde olmaları gereken yer yatak .
Hadi dişler fırçalanalıp uykuyaaaa mis gibiii .....
Leptin tam gaz yağ yaksın uyurkennnn
suspushanimcim nisam facia değil menün .
Sadece normalde de ... diyet dışı pek hayatımızda olmaması gereken pirinç pilavı girmiş devreye ...akşsm olması daha da kötü tabii.
Çar..perş..cum ..istersen tartını şaha kaldırırsınız sen . Yeter ki iste .
Gun icinde uyumuyor.Uyumuyor mu gün içinde Nisam ?
Ya da akşam eşin geldikten sonra yapamaz mısın?
Benim kızım alıştı spora. Ben hep evde yaptım egzersizleri. Hala da öyle. Aslında evde yapılacak sporlara baksan netten oğlunla yaparsın. Kızım bacaklarımın altında sırtımda gezer benim:) Ekstra ağırlık oluyor iyi geliyor :)) bu arada hiit cardio yapmışlığım var leslie yapmışlığım var benimkiyle:))Ya insallah ya.
Ya az yiyecegim yada deli spor yapmam lazim ama iste yazin esim hep evdeydi diaarda rahat tempolu yuruyus yapiyordum.
Simdi calisiyor oglanla spor zor.
Bilmiyorum ne yapmam lazim.
Iki arda bi derede kaldim.
Ben gördüm.Kerem di o Kerem Yusuf un kardeşi.pipisini görememiş kadın göstermeyince kız oluyo diye atmış kuyuya bi taş kırk akıllı çıkaramamış
Alıntıda gördümAusencia canım Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah oyy minnak kuş yaa anaaaam bi sevesim geldi bak
ada81 senle aynı anda biri daha gelmişti adı neydi getiremedim şimdi orti olurdunuz hep.bi oğlu bide hobi bahçesi vardı hatırlayamadım
Bu niye aklıma gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?