500-1000 arası diyesim geldi ahuceylanımBenim diyette bugün saboteye uğradı ne güzel çorba yoğurt yiyiecektim araya 1/2 lahmacun girdi sonra bi kere yesin dedim bi iki avuçda çekirdek yedim şimdi bendeniz kaç kırbacı ay ipi hak ettim yatmadan atlayım
Sabah da erken kalkıyor mu ki ? Olmadı biraz erken kalk diyecem ama... Çocuklu da zor harbiden. Allah kolaylık versinGun icinde uyumuyor.
Aksam esim gelince de ses olur komsu rahatsiz olur diye yapamiyorum.
Ip atlayabiliyorum gunduzleri o da 1000oluyor maksimum.
Bu sekilde olunca bende ümitsizlik oluyor.
Ac kalarak da vermek istemiyorum yoksa geri gelir hemen verdiklerim.
Hah işte benim de kacirdigim nokta bu sanırım. Buzdolabı nin üstüne büyük harflerle yazacam yenilecekleri
Canım benimde vakti zamanında menülerim burda kuş kadarlıkla çok eleştirildi :)
Ama asla atlamadığım denge idi .
Peynir
Yeşillik
Salata
Yoğurt
Meyve
Pro
Illa ki olurdu . Çook kilolar gitti bu şekilde .
Ama tost ve kuru ile dopru kilo gitmez yağdan ...
Efsaneeee rüyaydı ya
Anne gel gel oyun oynayalim diye bacagima sariliyor.Benim kızım alıştı spora. Ben hep evde yaptım egzersizleri. Hala da öyle. Aslında evde yapılacak sporlara baksan netten oğlunla yaparsın. Kızım bacaklarımın altında sırtımda gezer benim:) Ekstra ağırlık oluyor iyi geliyor :)) bu arada hiit cardio yapmışlığım var leslie yapmışlığım var benimkiyle:))
Kesin şeker vardır içindeBu niye aklıma gelmedi
Hem fırçalı yım hemde hiiip diye içime cekiyim,leptinime zeval gelimiki
Karın kası sumo suagat jump Jack onlar nasıl olacak jillian kaç puan zaten ben bu hafta spor gruplarında yokum kiVaytım hayır begümü de etiketle o spor grupları hep sabit var biz ayrıca korumagrubu da yapıyoruz ama oraya da puan bildir tabiki
Yav bu leptin ne ola kiYok yemegi 16.15 te yedim bitti agzimi kitledim sadece su ve cay ictim ..leptin çalışıyor bacim hissediyorum))
Sabah erken kalkiyorum.500-1000 arası diyesim geldi ahuceylanım
Sabah da erken kalkıyor mu ki ? Olmadı biraz erken kalk diyecem ama... Çocuklu da zor harbiden. Allah kolaylık versin
Çiğnemeden yut bişey olmazBu niye aklıma gelmedi
Hem fırçalı yım hemde hiiip diye içime cekiyim,leptinime zeval gelimiki
Bu ipi nerede atliyosunuz canlarBenim diyette bugün saboteye uğradı ne güzel çorba yoğurt yiyiecektim araya 1/2 lahmacun girdi sonra bi kere yesin dedim bi iki avuçda çekirdek yedim şimdi bendeniz kaç kırbacı ay ipi hak ettim yatmadan atlayım
Uykuda seni zayıflatan hormonYav bu leptin ne ola ki
Leptin bizim icimizdeki cocugumuz hic incitmeyelim onuYav bu leptin ne ola ki
Allahım ya teip bile böyle mi güzel atılırÇok çok az... Böyle az yersen vücut kıtlığa girdi sanıp kendini kitler
Misal kuru fasulye yanına yoğurt salata
Sabah zaten yok gibi bişey domatesli peynirli yumurtalı kahvaltı mis gibi olurdu
İğde kim ki zaten
Spor bildirimimde öptüm ona da cevap yok. Daha da öpmem
3-4 aya dümdüz olur düzenli yaparsan.. bende öyle olduAblammmmmmmmmm
Ben bisi sorucam ya benim karım kaç ayda sikilasir
Maşallah onaKızıma allah demeyi öğretiyorum allahım maşallah ne güzel diyor
Yağ hücreleri tarafından üretilen bir hormon olan leptin,yakacak yiyecek miktarı az olduğunda ve yakıt deposu dolu olduğunda beyne sinyal gönderir.Boylece kalici kilo verimi baslar diyo google amcaYav bu leptin ne ola ki
Noliyiiii
@MiuLego
Vücudumuzda yağ yakılmasını sağlayan hormon. İnsülinin görevi bitince o başlıyor salgılanmaya. Gece de alev alev yakar yağları aç uyursakYav bu leptin ne ola ki
Leptin insanın kendine yakışanı yemesidir benceLeptin bizim icimizdeki cocugumuz hic incitmeyelim onu
Allahım ya teip bile böyle mi güzel atılır
Az daha öpmeyem de az daha böyle güzel trip at
3-4 aya dümdüz olur düzenli yaparsan.. bende öyle oldu
Maşallah ona
hıh demiş miydimAllahım ya teip bile böyle mi güzel atılır
Az daha öpmeyem de az daha böyle güzel trip at
3-4 aya dümdüz olur düzenli yaparsan.. bende öyle oldu
Maşallah ona
Handecim benim ev müstakil (esenboğa yolunda pursaklarda beklerimBu ipi nerede atliyosunuz canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?