Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim diyette bugün saboteye uğradı ne güzel çorba yoğurt yiyiecektim araya 1/2 lahmacun girdi sonra bi kere yesin dedim bi iki avuçda çekirdek yedim şimdi bendeniz kaç kırbacı ay ipi hak ettim yatmadan atlayım
500-1000 arası diyesim geldi ahuceylanım

Sabah da erken kalkıyor mu ki ? Olmadı biraz erken kalk diyecem ama... Çocuklu da zor harbiden. Allah kolaylık versin

Hah işte benim de kacirdigim nokta bu sanırım. Buzdolabı nin üstüne büyük harflerle yazacam yenilecekleri

Anne gel gel oyun oynayalim diye bacagima sariliyor.
Arada müsade ediyor ama arada

Vaytım hayır begümü de etiketle o spor grupları hep sabit var biz ayrıca korumagrubu da yapıyoruz ama oraya da puan bildir tabiki

Karın kası sumo suagat jump Jack onlar nasıl olacak jillian kaç puan zaten ben bu hafta spor gruplarında yokum ki

500-1000 arası diyesim geldi ahuceylanım

Sabah da erken kalkıyor mu ki ? Olmadı biraz erken kalk diyecem ama... Çocuklu da zor harbiden. Allah kolaylık versin
Sabah erken kalkiyorum.
Bakalim.
Benim icin en iyisi tempolu yuruyus de .
Bakalim bi sekilde hallolucak.

Benim diyette bugün saboteye uğradı ne güzel çorba yoğurt yiyiecektim araya 1/2 lahmacun girdi sonra bi kere yesin dedim bi iki avuçda çekirdek yedim şimdi bendeniz kaç kırbacı ay ipi hak ettim yatmadan atlayım
Bu ipi nerede atliyosunuz canlar

Allahım ya teip bile böyle mi güzel atılır
Az daha öpmeyem de az daha böyle güzel trip at
Ablammmmmmmmmm
Ben bisi sorucam ya benim karım kaç ayda sikilasir
3-4 aya dümdüz olur düzenli yaparsan.. bende öyle oldu
Kızıma allah demeyi öğretiyorum allahım maşallah ne güzel diyor
Maşallah ona

Yav bu leptin ne ola ki
Yağ hücreleri tarafından üretilen bir hormon olan leptin,yakacak yiyecek miktarı az olduğunda ve yakıt deposu dolu olduğunda beyne sinyal gönderir.Boylece kalici kilo verimi baslar diyo google amca

Maşallah ona

İnşallah olur ya tek sıkıntım
Saol teyzesi anası gibi konuşmayı seviyor

Maşallah ona
hıh demiş miydim
Ayak serçe parmağım bile tripli şu an sana kii en favori parmağımdır

Bu ipi nerede atliyosunuz canlar
Handecim benim ev müstakil (esenboğa yolunda pursaklarda beklerim )bodrum katımda yapıyorum sporu.eliptik alet edevat hep orda ipide orda atlıyorum hatta açıyorum bide yabancı müzük ohhh sırf kendimi hissetmek için girmek istiyorum mağarama.Ayı girdim ceylan çıkıcam Evelallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…