İgde biraz daha zorlarsak adina siirler yazacagimiz hormanVücudumuzda yağ yakılmasını sağlayan hormon. İnsülinin görevi bitince o başlıyor salgılanmaya. Gece de alev alev yakar yağları aç uyursak
Leptin insanın kendine yakışanı yemesidir bence
Aaa ben nası unuttum bunuuuu. Yarın fırsat bulursam leptine bi şiir yazayıııımİgde biraz daha zorlarsak adina siirler yazacagimiz horman
Bizim bina kagittan yapilmis gibi.Ust kat lavaboya girince aman yarabbi o derece yani.Bu cusseyle ip atlasam alt kat zelzele oluyo sanirHandecim benim ev müstakil (esenboğa yolunda pursaklarda)bodrum katımda yapıyorum sporu.eliptik alet edevat hep orda ipide orda atlıyorum hatta açıyorum bide yabancı müzük ohhh sırf kendimi hissetmek için girmek istiyorum mağarama.Ayı girdim ceylan çıkıcam Evelallah
Diren begüşümmmmmAçlıktan başım dönüyor
Yüksek kiloda ip çok zor oluyo zaten.sana şimdi kardyo birazda egzersiz iyidirBizim bina kagittan yapilmis gibi.Ust kat lavaboya girince aman yarabbi o derece yani.Bu cusseyle ip atlasam alt kat zelzele oluyo sanir
Evde canimBu ipi nerede atliyosunuz canlar
Afiyet olsun kuzum şifa olsun yaramasın :)Kaptan unutmadan yazayım 2 ceviz yedim menüye ek olarak
Kimyon ic hemennn icindeki kotuluklerden kurtul.Ama mumkunse yalniz yat.Sonra adin cikmasin25 yıllık ömrü hayatımda 3. kez gaz sancısı çekiyorum... Evet sayıyorum
Yoksan tamam sıkıntı yok koruma grubunda devam haftaya ayarlarız diğeriniKarın kası sumo suagat jump Jack onlar nasıl olacak jillian kaç puan zaten ben bu hafta spor gruplarında yokum ki
Kimyonu nası içem HandeKimyon ic hemennn icindeki kotuluklerden kurtul.Ama mumkunse yalniz yat.Sonra adin cikmasin
Aman yarabbiiii bunlari duyacagima oleydimYüksek kiloda ip çok zor oluyo zaten.sana şimdi kardyo birazda egzersiz iyidir
Olur canım.oylede olur ayaktan dolayı cikmistim o zamana sporuda artiririm hem daha iyi olurYoksan tamam sıkıntı yok koruma grubunda devam haftaya ayarlarız diğerini
Atara atarhıh demiş miydim
Ayak serçe parmağım bile tripli şu an sana kii en favori parmağımdır
Ozon tabakası delinmese bari..25 yıllık ömrü hayatımda 3. kez gaz sancısı çekiyorum... Evet sayıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?