Maşaallah maşaallahKesin öyle olur çok iyi gidiyorsun
O konuda benim kocanin ustune yok emin ol neler aldı nerelere yemeğe goturdu tavuk yedim köfte yedim kaçtımOhhhhh iyi olmus benimkide su an direnc kirma pesinde takmis 2 gundur patates kuzarmasina.Ama yermiyim yememmmm
Biz de sana inanıyoruzbir haftada 4 kilolarim var benimmm.Yapicam yine ben bu isi inaniyorum.kendi kendime gaz veriyorum iste yaaa
İğde bize öpücük vermiyor,bize iyi geceler de demiyorİğde uyumuş galiba
Miu karatayi cok sevdimÜÜldüm çok
Çimdiklemen gereken yeri usulca çimdikle hande..
Tabi millete gelince Şapur supur bize gelince yarabbi şükür üstüne tehdit hih
Zayiflayacaksin yeniden 5 li rakamları goreceksin bu defa akıllı olup sağlam tutacaksin 5 leri eminimzayiflicam zayiflayamazsam yine diyete baslicam
İyi geceler ballı lokmamOhh miiiisss
Hadi iyi geceler vaytım
Bulguru kuruyu hafta sonu yiyorum canım benCanım hiç tatlı birşeyler istemiyor hatta denedim şekerli birşey yiyemiyorum.Ama bulgur yemeklerini çok özlüyorum haftada bir kaçamak yapıyorum ama hergün olsa yiyebilirim...Yapıp koklamakta olmuyor.En iyisi yapmamak
Ben de yiyorum ama Miu sopa gösteriyorBulguru kuruyu hafta sonu yiyorum canım ben
Olsun be verirsin ki sennnOpuldunuz guzeller
Yatiyim bari
Kilo 88 ama sanki 55 gibi hissettim ya
Allahim ne yasattilar bana
Nire 88 nire 55
Yat hande yat leptin sarhosu oldun yat
Hayırlı gecelerOpuldunuz guzeller
Yatiyim bari
Kilo 88 ama sanki 55 gibi hissettim ya
Allahim ne yasattilar bana
Nire 88 nire 55
Yat hande yat leptin sarhosu oldun yat
İnsallah insallahZayiflayacaksin yeniden 5 li rakamları goreceksin bu defa akıllı olup sağlam tutacaksin 5 leri eminim
Neden acabaHepsi birden aklıma gelmiyor diyetisyen yumurtayi mutlaka ekmekle yiyin dedi nedeni sormak üzereyken hastası geldi dagıldı konu
Ben listede değilim balım gel korumaya yeriz beraberBen de yiyorum ama Miu sopa gösteriyor
Veririm ona eminimOlsun be verirsin ki sennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?