Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Alsın be ne olacak ben yemedikten sonra ohh ona göbek oldu beni gordukce kilo aldım benim hatun kendine bakıyor bende mi başlasam diyor
Ohhhhh iyi olmus benimkide su an direnc kirma pesinde takmis 2 gundur patates kuzarmasina.Ama yermiyim yememmmm

Ada gozunden bisey kacmiyor.
Yarin icin yesilcay sut yaptim.
Tum gun onu icicem.
Kaptanitom gelmeden gidem ben.
Of of hadi yiyosun neyse .
Bide vicdan azabi oluyor.
Hep bu milletin ay ne guzel zayiglamissin diye gazina gelmekten.
ÜÜldüm çok
Sabah
2dilim kepek ekmek
Dom sal
Pey zey

Ara
3mandalin

Ogle
Balik
Salata

Aksam ustude

Tavuk döner
5yada 6yk pirin pilavi

Ustune
90dk normal yuruyus
600ip
Yarinda ful yesilcayli süt ((
@Ausencia @MiuLego

Bu arada diyette 5.gunun giden 2.2 iyimi
Çimdiklemen gereken yeri usulca çimdikle hande..
Miu'm ben de çok özledim
Bir denk gelemiyoruz.Benim koşuşturmalarım varBir bitse buralarda olacağımKonuya hep fransız kalıyorum

Nereden bilsin mis gibiyim gel bende seni opemmm tatlis yanaklatindan

Kokusuyla doymayi öğreniyoruz galiba koklarak doymak yeni moda
Canım hiç tatlı birşeyler istemiyor hatta denedim şekerli birşey yiyemiyorum.Ama bulgur yemeklerini çok özlüyorum haftada bir kaçamak yapıyorum ama hergün olsa yiyebilirim...Yapıp koklamakta olmuyor.En iyisi yapmamak

Vücudumuzda yağ yakılmasını sağlayan hormon. İnsülinin görevi bitince o başlıyor salgılanmaya. Gece de alev alev yakar yağları aç uyursak

Leptin insanın kendine yakışanı yemesidir bence
Şimdi hep dusunmusumdur. Bazı hormonlar dışarıdan alınabiliyor ya insülin gibi ya da östrojen gibi.emzirirjen diyordum keşke bu süt hormonu da disaridan alınan bişey olsa. Ve bu leptin.olurduk ignemizi oldun sütle r yansın yağlar. Duy beni tıp dünyası.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…