Allahtan rüyada yemiyorumKız sen ayrısın kendini kimseyle karşılaştırma lütfen insanlar inanacaklar
Miu'm ben de çok özledim
Kız sen her lafı benim ağzımdan aliyon. Aynilarini hep ben de sordum. Çömez lik soruları bunlar herhalBizim bina kagittan yapilmis gibi.Ust kat lavaboya girince aman yarabbi o derece yani.Bu cusseyle ip atlasam alt kat zelzele oluyo sanir
Boşver biz de onu takmayalım gelll seni bi öpemmmmBenide sevmiyor bu ara iğde acaba bizi aldatıyor mu aklımda deli sorular jillian kafası bu
İyi değiiil mikemmeeeelBu arada diyette 5.gunun giden 2.2 iyimi
Süperrrrrrrrr ben ilk ay 9.3 vermiştim senin kilo biraz yüksek inşallah sen daha çok verirsinBu arada diyette 5.gunun giden 2.2 iyimi
Anaaa bunu görmemiştim heeeAminnnn çok aminnnnHiç ilgilenmiyor bizimle
Ohhhhh iyi olmus benimkide su an direnc kirma pesinde takmis 2 gundur patates kuzarmasina.Ama yermiyim yememmmmAlsın be ne olacak ben yemedikten sonra ohh ona göbek oldu beni gordukce kilo aldım benim hatun kendine bakıyor bende mi başlasam diyor
Miu mesajlarımı takmadı
Taksaydı beni öperdi
Sevseydi de öperdi
Demek ki beni sevmiyor.
Vayy beee twerklü gecelerimiz ne çabuk unutuluyor...
Ahhhh zalım hayat
Yine bana hüsran
yine bana hasret var
Yine bana esmer
Günler düştü
Eyvah...
Oyyyy datlu tribini sevsinler
Nereden bilsin mis gibiyim gel bende seni opemmm tatlis yanaklatindanBoşver biz de onu takmayalım gelll seni bi öpemmmm
ohh miiiss yeni duj aldın zaar
İyi değiiil mikemmeeeel
Benide sevmiyor bu ara iğde acaba bizi aldatıyor mu aklımda deli sorular jillian kafası bu
Cumaya kadar 3.5 garanti gibi ha ne dersinSüpersin
Kokusuyla doymayi öğreniyoruz galiba koklarak doymak yeni modaEllerine sağlık canımBiz ancak kokluyoruz yemek nasip olmuyor
Maşaallah maşaallahCumaya kadar 3.5 garanti gibi ha ne dersin
Süperrrrrrrrr ben ilk ay 9.3 vermiştim senin kilo biraz yüksek inşallah sen daha çok verirsin
ÜÜldüm çokAda gozunden bisey kacmiyor.
Yarin icin yesilcay sut yaptim.
Tum gun onu icicem.
Kaptanitom gelmeden gidem ben.
Of of hadi yiyosun neyse .
Bide vicdan azabi oluyor.
Hep bu milletin ay ne guzel zayiglamissin diye gazina gelmekten.
Çimdiklemen gereken yeri usulca çimdikle hande..Bu arada diyette 5.gunun giden 2.2 iyimi
Miu'm ben de çok özledim
Bir denk gelemiyoruz.Benim koşuşturmalarım varBir bitse buralarda olacağım Konuya hep fransız kalıyorum
Nereden bilsin mis gibiyim gel bende seni opemmm tatlis yanaklatindan
Canım hiç tatlı birşeyler istemiyor hatta denedim şekerli birşey yiyemiyorum.Ama bulgur yemeklerini çok özlüyorum haftada bir kaçamak yapıyorum ama hergün olsa yiyebilirim...Yapıp koklamakta olmuyor.En iyisi yapmamakKokusuyla doymayi öğreniyoruz galiba koklarak doymak yeni moda
Ohh miiiisssNereden bilsin mis gibiyim gel bende seni opemmm tatlis yanaklatindan
Şimdi hep dusunmusumdur. Bazı hormonlar dışarıdan alınabiliyor ya insülin gibi ya da östrojen gibi.emzirirjen diyordum keşke bu süt hormonu da disaridan alınan bişey olsa. Ve bu leptin.olurduk ignemizi oldun sütle r yansın yağlar. Duy beni tıp dünyası.:)Vücudumuzda yağ yakılmasını sağlayan hormon. İnsülinin görevi bitince o başlıyor salgılanmaya. Gece de alev alev yakar yağları aç uyursak
Leptin insanın kendine yakışanı yemesidir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?