Hemşerim sen Malatyalısın hayatta inanmam eminim çok güzel yaparsınAyyy evet cok fena) yaa masallah ne hatunlar var ben bi pasta yapsam seklini gorseniz gulmekten karniniz aglar
Kız sen ayrısın kendini kimseyle karşılaştırma lütfen insanlar inanacaklarBen seyrederken şişmişsemrüyada pekala olur sanki
Kimyonu nası içem Hande
Tütün gibi sarasım gelir
Ben de kurabiye yaptım ama yeşil çayı mı yudumluyorumSu an mutfakta tulumba tatlısı patlamış mısır 1 paket tuzlu çekirdek 2bpaket çikolata soslu fıstık var peki ben ne yapıyorum suu iciyorum
Hmmm demek dil çıkarılıyorMiuya tripli tripli uykunun kollarına bırakayım kendimi o zaman
Herkese iyi geceler miuya bu
Aminnnn çok aminnnnBak sırf benlen ilgilensin diye uyumuyorum daha da görmüyor.İnşallah kapıyla telefon aynı anda çalar da hangisine gideceğini şaşırırsın Miu
Ayy balım geçen ki tarifler efsane oldu bu arada teşekkürler sözde korumadayim la kokladim sadeceBen de kurabiye yaptım ama yeşil çayı mı yudumluyorum
Telefonun ucunda çaresiz bekliyorum mu demek istiyorsun yaniBak sırf benlen ilgilensin diye uyumuyorum daha da görmüyor.İnşallah kapıyla telefon aynı anda çalar da hangisine gideceğini şaşırırsın Miu
Ellerine sağlık canımAyy balım geçen ki tarifler efsane oldu bu arada teşekkürler sözde korumadayim la kokladim sadece
Bunlari alani ne yapmak lazimmmmSu an mutfakta tulumba tatlısı patlamış mısır 1 paket tuzlu çekirdek 2bpaket çikolata soslu fıstık var peki ben ne yapıyorum suu iciyorum
Benide sevmiyor bu ara iğde acaba bizi aldatıyor mu aklımda deli sorular jillian kafası buMiu mesajlarımı takmadı
Taksaydı beni öperdi
Sevseydi de öperdi
Demek ki beni sevmiyor.
Vayy beee twerklü gecelerimiz ne çabuk unutuluyor...
Ahhhh zalım hayat
Yine bana hüsran
yine bana hasret var
Yine bana esmer
Günler düştü
Eyvah...
Tamam o zaman sağol bi deneyeyim hemmendeli kiz seni.1 bardak sicak suya 1 cay kadigi kimyon koyup yavasca ic sonrada sirt ustu yat bebisim
Seni çok özledim.. bir deHemşerim sen Malatyalısın hayatta inanmam eminim çok güzel yaparsın
Alsın be ne olacak ben yemedikten sonra ohh ona göbek oldu beni gordukce kilo aldım benim hatun kendine bakıyor bende mi başlasam diyorBunlari alani ne yapmak lazimmmm
Peki neden anıyorsun o yasaklı kelimeleri sen gece geceSu an mutfakta tulumba tatlısı patlamış mısır 1 paket tuzlu çekirdek 2bpaket çikolata soslu fıstık var peki ben ne yapıyorum suu iciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?