Yok ben tokum az önce ekmek arası yapmıştımMiu belki benimle ilgilenir
Yok ben az once engin tıp bilgilerine sahip kocamin lafiyla doydum sabah kahvaltiya gerek gormuyorum
Al beni. Bırakacam feylesofu söz ... Ama beni aalÖHÖMMMM ÖHÖÖÖÖMMMM
ses birki ses birki...
Sessss....sessss...
İnceden bir trip sezdim
Ğayırdır gülüm sevgimi mi denedin
Dünyada kimi kıskandın ettin
E be yavrum sen kendini kimlerle test ettin
Demedim mi sana eşin benzerin yok
Anlasana senin değerinin kıyası yok
La ilgi öpücük köpeen olsun sana doymalar yok
Irmak olam akam sana gel bende iğde aşkı çok.
Balkon şiirim bitmiştir tişikkirlir..
igdedali sen öpersem yanar geceler minik kuşum.. ama dayanamıcam
Sana hayırlı geceler Miu'mİki sopalıktan ibretlik alıntılar yaptım..
Ama kıyamadım la öpcem minnoşlarımı.
Uyuyun artık ama
Sopayı da araya sıkıştırdım
Uyuyun benim dadlularım
Sana hayırlı geceler Miu'mİki sopalıktan ibretlik alıntılar yaptım..
Ama kıyamadım la öpcem minnoşlarımı.
Uyuyun artık ama
Sopayı da araya sıkıştırdım
Uyuyun benim dadlularım
Hayırlı gecelerKaçtim benim içinde gec saat oldu orucu bozmak istemedimde yarın yardımcım geliyor bana yemin verdirdi senin yanında rahat edemem benimle ye sonra tekrar tutarsın dedi yarın normal menü kaptanım perşenbe cuma kısmetse tekrar oruç
Bu saatte hep tok gibi oluyorum nedendir bilmem istesem de yiyemem
Inanmaz ki .... hadi.deynep yazsa neyse
Yalnız güzel arkadaşım ... senin için leptinden daha kıymetli bu eş
Kıymetini bil ... şimdilik sus ... bi 15 kilo verince yavaş yavaş hakimiyeti ele al ... 55 olunca at şuh kahkahanı enişteye .... bir zamanlar kiloları ile dalga geçtiğin genç irisiama gururlu kadınım ben diye
SizedeHayırlı geceler
Leptine ihanetAyy Aus görcek şimdi kim bilir ne düşünecek
Biz geceleri gizli gizli burada buluşuyoruz sanacak
Bu ne yaman çelişki anne
Leslie için aç karna en güzeli.. ama dayanamayack gibi ki sordu banu diye düşğndüm.. bir porsiyon meyve de yenebilir.. ağır spor ise aç karna tavsiye olunmaz.. ama çıkarabiliyorsan leslieyi aç karna yap tabi ki.. sonuçta ağzına attığın her lokmadan enerji sağlıyor vücut.. bu da yağ depolarından enerji alımını azaltmak demek.. o yüzden aç karna diyorum..Aynen öyle olduAma bize aç spor yapın demişti Bizi sevmiyor aç bırakıyor
İyi geceleraçlıktan honkuren ve böğüren migdem ve ben yatıyoruz
Hemen yelkenleri indirdin sende ha sanada kustum isteAl beni. Bırakacam feylesofu söz ... Ama beni aal
Ayy Aus görcek şimdi kim bilir ne düşünecek
Ayy Aus görcek şimdi kim bilir ne düşünecek
Uzmanlar yatağa küs girmeyin diyor kız ondanHemen yelkenleri indirdin sende ha sanada kustum iste
Anladım kaptanımLeslie için aç karna en güzeli.. ama dayanamayack gibi ki sordu banu diye düşğndüm.. bir porsiyon meyve de yenebilir.. ağır spor ise aç karna tavsiye olunmaz.. ama çıkarabiliyorsan leslieyi aç karna yap tabi ki.. sonuçta ağzına attığın her lokmadan enerji sağlıyor vücut.. bu da yağ depolarından enerji alımını azaltmak demek.. o yüzden aç karna diyorum..
Ama ağır spor yapsan o enerji yetmez aç karna.. bu sefer kaslardan alır.. bu kötü..
Sonuç itibariyle leslie için dayanırsan elbette ki aç karna.. yok dayanamam dersen bir küçük porsiyon meyve tam doygun spor yapmaktan elbet iyidir..
Ne biçim de konuştum la
İyi geceler
Çok peşimden koşuyor napayım benimki de can
Ben ne diyemmmmm başımıza daş yağacak daş
Leslie için aç karna en güzeli.. ama dayanamayack gibi ki sordu banu diye düşğndüm.. bir porsiyon meyve de yenebilir.. ağır spor ise aç karna tavsiye olunmaz.. ama çıkarabiliyorsan leslieyi aç karna yap tabi ki.. sonuçta ağzına attığın her lokmadan enerji sağlıyor vücut.. bu da yağ depolarından enerji alımını azaltmak demek.. o yüzden aç karna diyorum..
Ama ağır spor yapsan o enerji yetmez aç karna.. bu sefer kaslardan alır.. bu kötü..
Sonuç itibariyle leslie için dayanırsan elbette ki aç karna.. yok dayanamam dersen bir küçük porsiyon meyve tam doygun spor yapmaktan elbet iyidir..
Ne biçim de konuştum la
İyi geceler
Tamam kuzum.. iyi gecelerKaçtim benim içinde gec saat oldu orucu bozmak istemedimde yarın yardımcım geliyor bana yemin verdirdi senin yanında rahat edemem benimle ye sonra tekrar tutarsın dedi yarın normal menü kaptanım perşembe cuma kısmetse tekrar oruç
Evlenecem.. evlenecemm.. vermezlerse gaçıracamm.. yetti galıııAl beni. Bırakacam feylesofu söz ... Ama beni aal
Tamamm kolay gelsin nevomSana hayırlı geceler Miu'm
Ben bir yazdan size yazıyorum bir yandan kızların ödevi için kağıt kesiyorum
Sende uzmansin işte degistiriver taniyiUzmanlar yatağa küs girmeyin diyor kız ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?