Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayyy ausengia kendide yusyuvarlak
Gobegi tam 9 ay modunda o kadar kocaman.
Ben ona hem.kel hem sisko diyomuyum
Tabikide diyorum

Ayy Aus görcek şimdi kim bilir ne düşünecek
Biz geceleri gizli gizli burada buluşuyoruz sanacak
Buralarda buluşmuyoz ki zaten hayrişim neden hedef şaşırtıyorsun çok çakal gördüm seni.. söyle açıkça nerelerde buluştuğumuzu geceleri
Uzmanlar yatağa küs girmeyin diyor kız ondan
Gel hadi senin tarafı ısıttım

Buralarda buluşmuyoz ki zaten hayrişim neden hedef şaşırtıyorsun çok çakal gördüm seni.. söyle açıkça nerelerde buluştuğumuzu geceleri

Gel hadi senin tarafı ısıttım
La bah iyi ki uyuyor numarası yaptım Ausa... Yoksa bunları görmeden saf saf çıkacaktım

Anladım kaptanımPeki diyelim spor salonuna gideceğiz(hayal işte her hafta haftaya başlarım diyorum)o zaman aç mı olmalıyız.Orada kardio ve plates vs yapılıyor.Hem de 2 saat sürüyor...
Yok ona aç gidilmez .. tok da gidilmez.. ya kahvaltıdan 1.30-2 saat sonra .. ya da atıştırmalık birşeyler yiyip öyle.. mesela yarım muz gibi biraz kuruyemiş gibi :)
Vayyy be on numara konustun

O halde aç yapıyorum canım
İçime bir akademisyen doktor kaçtı adeta
Ben kaçtım miu açıklar sana
Aramızda kalmalı bazı aşklar
La bah iyi ki uyuyor numarası yaptım Ausa... Yoksa bunları görmeden saf saf çıkacaktım

Herkese nasıl yürüdüysem ayaklarım sızlıyor

Herkes uyusunçıkarırım çiviliyi hee

Son 2 gün canlar .. en önemli 2 gün.. en hafif olmalı bu 2 gün..

Karbonu minicik hatta olmayan.. sebzeli prolu.. çarşamba ve perşembe olsun emi

Göreyim sizi.. bu 2 günde tartı çok değişir.. eksiler alır başını gider.. ne tarafa isterseniz iradenize kuvvet beeeeeee

Anladım canım çok sağolAhhh sen olmasan biz ne yaparız

Vay yavrum vay akrostişe bah bah bah hele bah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…