• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aynenn cnm cildim bilee matlaşıyor gerçekten
karbon ve şekerden :KK43:
birde yoruyor ileir geri

bu ayları iyi degerlendirmeliyiz begüm
mart sonu hadi nisan sonu olsunn hedefte olmalıyız @ada81 sendee olmalısınn

geçmiş olsun eflaliimm sizede
benimde kayram 3 kez ameliyat oldu
12 günlük 1900 gr
40 günlük 2500 gr
3,5 yaşında birdeee

zor ama geçiyorr

ay ada bende akşamki şevkim kalmıyor sabahaaa
akşam tavuk çorbasına bi yutkundum ki sormaaa
Uyku doyuruyor uyaninca aclik kalmıyor..bizi aksam yemeleri mahvediyor aksam yemezsek bitti bu olay ;)

Ya bilmiyorum benimki psikolojikmi kaynanama gülerdim başıma geldi evi hergün silsupur temizle ama sanki hala pismis gibi geliyor:olamaz:
Hani evi temiz görseler sanki ay ne pis ev diyeceklermis gibime geliyor:KK53:
Neden acaba :KK51:
Canım o duyguyu bana anlatma hiç. O tamamen kv etkisi yavrucum, çünkü her an çat kapı gelebilir, evini pis görürse dağınık görürsenin psikolojk baskısı tamamen. Çoook yaşadım bunu. Her gün halı silkele sil süpür canıma kasttettim niye ben zaten temizlik düzen takıntılı biriydim kv de bunun level atlamış haliydi ve sürekli diğer eltimin pis olduğunu konuşurdu arkasından, benim de derse diye psikopata bağlamıştım. Eşim biktim düzen temizlik takıntısından demiş hatta bir aile dostumuza , onlar bizim evlilik danışmanı olmuştu da o sebepten, sonra kv ile tartışma yaşayınca elini ayağını kestim evimden , her günü bırak haftada bir bile gelemez oldu çünkü suratına bakmadım gelince.
Şimdi kafam rahat evim pis mi hayır değil, dün silinen ev pis olamaz ;) tamamen psikolojik.

Uyku doyuruyor uyaninca aclik kalmıyor..bizi aksam yemeleri mahvediyor aksam yemezsek bitti bu olay :KK66:
ada aynen öyle yaa akşam açlıktan resmen başım döndü halüsinasyon görecem sandım,sabaha açlık namına tık yok,ne tuhaf
yemek yedikten sonra iştahım açlıyor,resmen patlama yaşıyorum
evde bunu sporla engelliyorum işyerinde durduramıyorum kendimi bunu farkettim :kızgın:

ada aynen öyle yaa akşam açlıktan resmen başım döndü halüsinasyon görecem sandım,sabaha açlık namına tık yok,ne tuhaf
yemek yedikten sonra iştahım açlıyor,resmen patlama yaşıyorum
evde bunu sporla engelliyorum işyerinde durduramıyorum kendimi bunu farkettim :kızgın:
Canim gun icerisinde bol sicak su ic istahi kesiyor ben acikinca sicak su icmeye basladim...suyun icine biraz tarcin metabolizma çalışsın... boyle gidersek 10 gune degisecek bazi seyler ;))

aynenn cnm cildim bilee matlaşıyor gerçekten
karbon ve şekerden :KK43:
birde yoruyor ileir geri

bu ayları iyi degerlendirmeliyiz begüm
mart sonu hadi nisan sonu olsunn hedefte olmalıyız @ada81 sendee olmalısınn

geçmiş olsun eflaliimm sizede
benimde kayram 3 kez ameliyat oldu
12 günlük 1900 gr
40 günlük 2500 gr
3,5 yaşında birdeee

zor ama geçiyorr

ay ada bende akşamki şevkim kalmıyor sabahaaa
akşam tavuk çorbasına bi yutkundum ki sormaaa
Oyy minicikmiş size de gelmiş geçmiş olsun

Eki Görüntüle 2070274

Bu da tipimiz :emir_bebek::KK49:

Laaa çok fena hiçççç durmadı , çok oynak :KK49:

Valla kimler kazandı bilemiyeceğimmm ama kıza yakınmış .

Yusuf içinde bademcik ameliyatı öncesi son çıkış .
Oyy tipini yesinler tam fasulye maşallah ona :nazar::emir_bebek::KK200:Yusuf paşaya da çok geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalmaz kaptanım :KK51::KK15:
@Ausencia Minigin çok tatlı cnm

@MiuLego hiç bir şey yemedim

@Sarayca
@begum75
@Shut Up
@Makbule007
@nehirnil111
Başka kim vardı ? Yiyicilerrrr :KK70: :KK70:

Sabah istima da herkes temiz cikicak ona göre
Temizim :KK52::KK70::KK71:Tartım sabit ama olsun temizim :KK53:
İşte geldim burdayımmmm :cool::KK60:Günaydınlar efenim azıcık işlerim vardı hala var ama daha fazla sizden ayrı kalamadım :KK37:
couple-love-mood-people-men-women-happy-cute-cat-wallpaper-background.webp

spor bildirimine yapayım
günaydın minnak kaptanım @nehirnil111
jillan level 1 25 dk=100 puan + 45dk eliptik=180 puan
toplam= 280 puan

@MiuLego kaptanım
jillan level 1 yapıldı
30 sumo squat
50 squat yapıldı
25sn*4 setten plank yapıldı

miu ben başka ne hareketi yapacağımızı unuttum müsait anında bidaha yayınlarsan kaydedeyim

Nasıl güzel sporlar kıskandım ama ya :confused:Squat bende yapsam ya dün 10 tane yaptım lavabo yolundaykene :KK70:

@Nefs geldi mi bugün:KK45:Beni etiketlememiş özledim morti mi:KK74:

:3: :3: :3: :3:
Geldim mortim şimdi geldim.
Salı günü en yoğun olduğum günlerden...
Beni mi özledin :KK53::KK53::KK53:
Ayy bende özlüyorum hem burayı hem seninle atismayi..
:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

tamam vericem ula sen iste yeter ki :KK15:

ivit çok seviliyorsun ki:KK200:

değer bence begüşüm... dur bakalım iner daha belki birden

tamam canımcım yayınlarım merak etme..

tablomuzu da bir hazırlayım da eksikler varsa gireyim sporda..

banu liste.. o işi çözen tek şey.. sık dişini ölümüne diyetle bir liste kilona gel hadi..

daha ne kuzucum o zaman :deli:

geçmiş olsun ada kıyamam dinlenemediğin için hastalık geçmiyor galiba

şuan ona kilitlendim miu ama ben 63 olunca bana liste dolu dersennn
yakarım buralarıı:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::silah::silah::silah::silah::silah::silah::silah::silah::KK70::KK70::KK70::KK70:

Uyku doyuruyor uyaninca aclik kalmıyor..bizi aksam yemeleri mahvediyor aksam yemezsek bitti bu olay :KK66:

@masumm ahanda hedefim 13 nisanda o tartiya ciktigimda 59.00 gorecem boylede sartlandim...kimbilir 58 bile gozkirpabilir :KK66:)

yemiyoruz daaaaa bitti artııkkk
sende katıl bizim yiyiceler ortiligimizeeee:KK75::KK75::KK75::KK75:

@Ausencia doktor kız olabilir demiş sanırım hadi hayırlısı olsun:KK36:Yusuf paşa da ameliyat olacakmış şimdiden geçmiş olsun. İnsan korkuyor anlıyorum seni. Kolayca geçecek annesi :KK36:
Benim küçük paşam da inmemiş testis ameliyatı oldu aynı anda sünnet oldu , 11 aylıktı, kuzunun sol taraf da bir şeyler olmuş işte anne karnında, sol böbreği yok sol testis de sıkıntı oldu vs :KK43:
Şimdi de büyük paşamı korku sardı 3 sıra arkadaşı kız! dikkatini çekerim kız kesecekler diye korkutuyormuş :KK34:baba yazın oluyum öbür sene oluyum diyor şimdiden :KK70:

Sizede geçmiş olsun canım..
:D :D :D :D
Yaa bunlar ne fena 1 . Sınıf çocuğu diyoruz ama maşallah hepsi buyumuste küçülmüş (: (: (:

Sizede geçmiş olsun canım..
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Yaa bunlar ne fena 1 . Sınıf çocuğu diyoruz ama maşallah hepsi buyumuste küçülmüş :-) :-) :-)
Sorma canım fzla fenalar, neler yapıyorlar duysan, şimdiden gruplaşmışlar, bu kız sürekli vuruyormuş benimkine falan. Her gün bir vukuat

sabah 5:45 te kalktım
3 mil lesile yaptım, regli dönemi spor yapmıyorum aslında
ama lesileye aylar sonra adepte olmuşken ara vermek istemedim

çamaşır serdim
bm boşalttım
çocuklara kahvaltı faslı okula posta
saçlarımı fönledim
bize kahvaltı haızrladım:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

sabah sabah yoruldum gün bitmeden
giyecek brişey bulamaıdm üzerime olan pantolon var onlarıda yıkamışım:skandal::skandal::skandal::skandal::skandal:

elbise giydim çizme ve koton çorapla rregli olurken hiç giymem lebise ama mecbur kaldım :KK43:
Maşallah sabah sabah bu ne azim ya ben sütümü yulafla ısıtıp zorla içtim ben mi yorgunum bugünler de sadece :KK70:
kerevizimi az salça ve yag ile kavurmuştum
ama pek begenmedimmm ya yogurtlanaısl olur bilemedim :KK43:

bu kereviz lahana gillerden mio_O
öyle ise benim için kabus
lahana ile aram pek iyi degilde:skandal::skandal::skandal:
Kuzum ben direk soyup rendeliyorum sonra yoğurt bo ldereotu ben çok severim yemeğini hiç yemedim ben sevmem yemeğini mesela eminim:KK70:
TUTTUK MU HEDEFLERİN UCUNDAN

SİZE GÜVENİM TAM :KK200:
GELSİN HEDEFLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

:KK53:24 KASIM HEDEFLERİ:KK53:

@Efser (66.1) _________________ efserim -1 kilo aslında sana çok değil heee hadi metan bizi güldürsün yine

@suspushanimcim (58.1) ________________________ nisa kuzum bu hafta az gitti .. bu demektir ki haftaya coşmalısın..

@nar_cicegim (63.2) ________________ olur mu olur biz kırdık o metanın inadını sonuçta

@eflalim (65.8)_____________________________ selam 65 leeerrrrrrrrrr diyelm el sallayalım artık

@CocoChanelmademoiselle (54.6)__________________ coco evine döndüğün için daha düzenli beslenme ve bol sporla koko bu hedefi alır yürür

@Nevreste (65.0)_________________________ şu kilonun netliğine sadeliğine bak nevo bence yaparsın kiii

@matematik61 (74.5) ______________________ hedefini 2 den tutturmuş berna için.. regl de geldi.. sporla bu eksi gelir be.. hatta fazlası bile gelebilr

@Antepia27 (101.9) _________________________ bu hafta çok az eksi geldi.. ee o zaman 102 leri es geçer 101 lere selam çakarız.. benim bildiğim fatma sırf beni üzmemek içn bu hedefe koşarak gider

@Makbule007 (58.3)_______________________________ gelen artıları da göndermeli hedef ubu makbuş ve senin için kolay bence

@ada81 (69.0) ______________________ geçen haftaki hedefin aynısı ada.. bozmadan devam edince yakalaması çok kolay.. hadi dümdüz bozmadan cumaya yürüyelim

@masumm (??) __________________ izin kilosuna takımla beraner dönmek!

@Nefs (53.2)________________________ hemen artıları gönderiyorsun nefsim yeter daha sen sallama bayrakları

@ErSeSi (65.9) ______________ güzel eksi geldi bu hafta.. haftaya da bu eksi bizi mutlu eder.

@60kiloyum (81.3)_________________________________ sıkı başlayan fulyaya harika hedef verdim zor da değil

@Sherrysherrylady (74.9) ___________________ bu hedef geeçen hafta hedefi şeriiii hala da geçti gitti gelmeli bu hedef. 3 haftadır aynı hedef bu hafta yakalanacak !!!!

@deynepnaz (64.2)_____________________________ deynepim spora asıl bu hedef gelir az bir eksi zaten ki

@Donna_salut (49.9)_____________________________ hedefini fazlasıyla tutturan donna ya selam 4 lü kilolar dedirtelim

@AHMET esra (77.9)____________________________esracım sen hedef tutturma işini biliyorsun hadi kuzum bu da senin olsun

@cakil80 (86.7) _____________________________________ 87 leri es geçtik bile işimiz bu haftalık 86 larla çakıllllllll

@Zeytinlerimm (79.6) _________________________________ geçen hafta hedefi zeytincim.. minik artıyı gönder eksilerle yola devam

@hatice901217 (86.4) ______________________________ hedef fazlasıyla tutturuldu geöçen hafta. hadi hatice bu hedef de birebir tutturulmalı

@malipina (99.5) ____________________________ bu hedefi birebir isterim azcık eski geldi bu hafta zaten.. sporu arttır akşam öğünlerini hafflet pınarcım. hoşgeldin 9 lar ikili rakamlar diyelim..

@nehirnil111 (52.0) ______________________________ dön 52 ye hemen döön nilişkoooo

@begum75 (58.1) ______________________ sbu hafta ne güzel eksi geldi begüşüm sporlarının karşılığı. hedef de iyi bence sporla olur ki

@Whiteblacklife (53.0) __________________ haydi bismillah vaytım yavaş yavaş gitsin acelemiz yok

@Candysugar (55.5)_________________________sporunla rahat gider zaten öğün atlamadan beslen

__________________________________________________________________________________________________________________________________

@Ausencia ( :emir_bebek: ) ____________________ hedef belli:KK200:
İnşallah kaptanım ya çok istiyorum bu sabah dün ki rakamla aynı anlamadım ama bugün daha fazla aç kalıp spor yapmak istiyorum nasipse :sampiyon:
benim tartı 67,6 dedii 3 gündür wc yok @MiuLego
pazartesi 69 demişti:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Oo harikasın işte bu canım cumaya şov yapacaksın :KK31:

Back
X