• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@Bonus

aç bi konuşcaz.webp

benim tartı 67,6 dedii 3 gündür wc yok @MiuLego
pazartesi 69 demişti:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
:skandal:hem de wc siz
:skandal:demek cumaya wc de hallolsa
:skandal:wuhuuuuuuuuuuuuuuuuuu

maşallah diyelim.. sende işe yaran wc yöntemi kahve ve acı turşuydu banum hemen yap sen o işi:KK45:

kaptanım ben artık iki ana öğün,1 ara öğün şeklinde besleniyorum
kendi çapımda IF imsi yapıyorum:confused:
saat 11:50-19:30 arası besleniyorum o yüzden kahvaltı yapmıyorum,tabi bu süre böyle gitcek sonra normale dönerim belkide dönmem bilmiyorum duruma bağlı işte öyle @MiuLego

kaptanım ben artık iki ana öğün,1 ara öğün şeklinde besleniyorum
kendi çapımda IF imsi yapıyorum:confused:
saat 11:50-19:30 arası besleniyorum o yüzden kahvaltı yapmıyorum,tabi bu süre böyle gitcek sonra normale dönerim belkide dönmem bilmiyorum duruma bağlı işte öyle @MiuLego
aaaa doğru minnağım if imsi demiştin hatırladım.. nasıl iyi geldi mi sana sence?
bence de çok mantıklı.. ben de fark etmeden if yapıyorum galiba..

kahvaltı yok
öğle 12:00 civarı
Akşam en geç 19:30

galiba if gibi bişey :deli:

Günaydın ballar börekler :kk77:
senin maviş yazılarını şerın sıton pikçırını görünce niden midemde kelebekler uçuşuyor ki..

dünkü hamsiler de depreşiyor olabilir gerçi:skandal:

sen dün evine birilerini davet ettin görmedim sanma:işsiz:bunu konuşucaz..:işsiz:

ben bi de buralarda arada @Kajupi minik kajuyu gördüm sanki.. kajum daha çok gelsene yahu.. koruma nasıl gidiyor.. neler yapıyorsun vs. öyle mezun olup yok olmak... :110::KK12:

görüşemedik nasılsın eflalim..
Eveeeett yoktun dün. Sende menü ver artık kaptan diyet yapıyorsun demiştim dün :KK53:
İdare ediyorum işte. Sen nasılsın

Son düzenleme:
senin maviş yazılarını şerın sıton pikçırını görünce niden midemde kelebekler uçuşuyor ki..

dünkü hamsiler de depreşiyor olabilir gerçi:skandal:

sen dün evine birilerini davet ettin görmedim sanma:işsiz:bunu konuşucaz..:işsiz:
Amanda aman minnoşum gel senbenim evin kızı ol.ay ben ne kadan da sevilen bi hatunmuşum da haberimyokmuş :15::15::15:

aaaa doğru minnağım if imsi demiştin hatırladım.. nasıl iyi geldi mi sana sence?
bence de çok mantıklı.. ben de fark etmeden if yapıyorum galiba..

kahvaltı yok
öğle 12:00 civarı
Akşam en geç 19:30

galiba if gibi bişey :deli:

evet aynı IF imsiyi sende yapıyosun :KK45:
tartı hergün 100 gram iniyo cumaya göre daha -300 deyim yani bu kadar aç kalmaya değmiyo sanki
bunu iki hafta devam ettirip daha net bi sonuca varırım diye düşünüyorum

spor bildirimine yapayım
günaydın minnak kaptanım @nehirnil111
jillan level 1 25 dk=100 puan + 45dk eliptik=180 puan
toplam= 280 puan

@MiuLego kaptanım
jillan level 1 yapıldı
30 sumo squat
50 squat yapıldı
25sn*4 setten plank yapıldı

miu ben başka ne hareketi yapacağımızı unuttum müsait anında bidaha yayınlarsan kaydedeyim

:skandal:hem de wc siz
:skandal:demek cumaya wc de hallolsa
:skandal:wuhuuuuuuuuuuuuuuuuuu

maşallah diyelim.. sende işe yaran wc yöntemi kahve ve acı turşuydu banum hemen yap sen o işi:KK45:

masumm bugünden wc ye çıkarıcıları ye iç
cumaya şov yap :KK71:

inşallah ya her hafta istikrarla kilo vermeyi özledim yeminle :(
bir ileri 3 geri çok can sıkıcı:KK61::KK61::KK61:

Günaydın ballar börekler :kk77:

günaydındaaaa ballar , börekler demiyeydinn iyiydii be ahu:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X