- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Çok kereviz dedik canın çekti tabikız beni delirtme baak deyneeep
ımmm ben de çok severim..
aslında düşününce öyle nilişkom.. içinden bir yudum et çıkar çünkü tantuniden.. bir de sebze yemeği oluyor menüde yazmayan.. onu alırım belki.. kereviz falan varsa
Ellerine sağlık canım.Eki Görüntüle 2070588
MegatarlarAhu060812 @begum75 @nar_cicegim @Donna_salut
Ultrastarlar @Antepia27 @Zeytinlerimm @malipinaNefs @hatice901217 @Bonus
Hafta ortasındayız canlar accuk göz atın bakalım eksik gedik nedir ?
ayyy o ara kafayı nası bozduysak zayıflamayla
Yeni gelen arkadaşlara da örnek olsun bu. Bakın ne zor şartlarda zayıfladıkSarayca yla
He yaaaaa ne çektinizzzzz.... sen yine iradeli idin deSarayca yavrum az çekmedi bendennnn
Ama ne yaptı ne etti hep eksi ile geldi o da sende
Yaaa evet
Bi de şey vardı senin
Sabah 5 e spor için alarm kurdun da ... alarm çalıyor u aus arıyor diye okuyup fırladın
1 ayda toparlanır ..2 aya şekillenir .
günaydınnnnnnnnnn
yiyiciler iştima lütfen
@begum75
Sarayca
@Shut Up
Cutemom007
ben yemedim sizde nedir durum 1. gün başarı ile geçti
sağol canım , dinlenmek ancak kızım kreşe gidince oluyor şuan en hareketli saatlerimtamam vericem ula sen iste yeter ki
ivit çok seviliyorsun ki
değer bence begüşüm... dur bakalım iner daha belki birden
tamam canımcım yayınlarım merak etme..
tablomuzu da bir hazırlayım da eksikler varsa gireyim sporda..
banu liste.. o işi çözen tek şey.. sık dişini ölümüne diyetle bir liste kilona gel hadi..
daha ne kuzucum o zaman
geçmiş olsun ada kıyamam dinlenemediğin için hastalık geçmiyor galiba
Bende inşallah bu akşam yapacağım bu akşam sağlam yapılan bir spor cumaya çok etki ediyor yarında şişlikler inmiş olurEllerine sağlık canım.
Benim ki doğru.
İnşallah bu akşam yaparım.
Yani işte böyle.insan kendi için temizlik yapacak canı isterse yapacak istemezse yapmayacak.biz temizlik yapmak için gelmedik dünyaya.beynimiz ne istiyorsa onu yapmalıyız.ha beyin çok temizlik istiyorsa sorun vardır beyni temizlemeliyiz.ne kv ne eş ne anne baba ne de çocuk için temizlik değil gerektiği kadar temizlik yapmalıyız hem takdir görmüyoruz hem kimse karşısında kıymetin kalmıyo.Evde hizmetçi gibi çalışırsan hizmetçi gibi muamele görürsün patron gibi çalışıp organize edersen patron gibi muamele görürsün.kimse karşısında zayıf aciz insan istemez herkes güçlü karakteri sever çocuğunuz dahil bizde kadınlar olarak çok güçlüyüz harikayız Allah ın bi lütfuyuz o yüzden kendimize değer vermeliyiz.ne demiş neşet ertaş Kadın İnsandır Erkek İnsanoğlu...kıymetinizi önce kendiniz bilinki diğerleri de bilsin kıymetimiziO eskidendi ahu her gün silmiyorumcanım tatlı artık ve eline sağlık diyen yok kendim için yapıyım yeterr
Canısı düne 280 pointEki Görüntüle 2070588
MegatarlarAhu060812 @begum75 @nar_cicegim @Donna_salut
Ultrastarlar @Antepia27 @Zeytinlerimm @malipinaNefs @hatice901217 @Bonus
Hafta ortasındayız canlar accuk göz atın bakalım eksik gedik nedir ?
günaydın hayırlı sabahlar hanımlar,
Tüm yüreğimle katılıyorum sana ahuYani işte böyle.indan kendi için yemizlik yapacak canı isterse yapacak istemezse yapmayacak.biz temizlik yapmak için gelmedik dünyaya.beynimiz ne istiyorsa onu yapmalıyız.ha beyin çok temizlik istiyorsa sorun vardır beyni temizlemeliyiz.ne kv ne eş ne anne baba ne de çocuk için temizlik değil gerektiği kadar temizlik yapmalıyıx hem takdir görmüyoruz hem kimse karşısında kıymetin kalmıyo.hizmetçi gibi çalışırsan hizmetçi gibi muamele görürsün patron gibi çalışırsan patron gibi muamele görürsün.kimse karşısında zayıf aciz insan istemez herkes güçlü karakteri sever bizde kadınlar olarak çok güçlüyüz harikayız Allah ın bi lütfuyuz o yüzden kendimize değer vermeliyiz.ne demiş neşet ertaş Kadın İnsandır Erkek İnsanoğlu...
ya sorma kızıma kek yaptım malum anaokuluna gidiyor her gün bir şey yapmam gerekiyor, anne kek şekersiz deyince nasıl yani deyip baktım, hafif şekersizdigünaydın canımm
yemegin tadına bakmak dışında iyi gitmiş tebriklerrr
Günaydın canım nasıl geçti dün temiz misin de bakalımgünaydın hayırlı sabahlar hanımlar,
Ekledim AhumYani işte böyle.insan kendi için temizlik yapacak canı isterse yapacak istemezse yapmayacak.biz temizlik yapmak için gelmedik dünyaya.beynimiz ne istiyorsa onu yapmalıyız.ha beyin çok temizlik istiyorsa sorun vardır beyni temizlemeliyiz.ne kv ne eş ne anne baba ne de çocuk için temizlik değil gerektiği kadar temizlik yapmalıyız hem takdir görmüyoruz hem kimse karşısında kıymetin kalmıyo.Evde hizmetçi gibi çalışırsan hizmetçi gibi muamele görürsün patron gibi çalışıp organize edersen patron gibi muamele görürsün.kimse karşısında zayıf aciz insan istemez herkes güçlü karakteri sever çocuğunuz dahil bizde kadınlar olarak çok güçlüyüz harikayız Allah ın bi lütfuyuz o yüzden kendimize değer vermeliyiz.ne demiş neşet ertaş Kadın İnsandır Erkek İnsanoğlu...kıymetinizi önce kendiniz bilinki diğerleri de bilsin kıymetimizi
Canısı düne 280 point
Eliptik artı jillian abla
çeyregi 1 dlm ekmek
mayasızdır şişirmez
korumada yenir
bunuda çok severimmm
ye sen de.. ne güzel nimet o ya.. hafifcecik.. mis gibiÇok kereviz dedik canın çekti tabiBende herkesi özendirdim kendim bir akşam evde yiyemiyorum
ördeğim.. düşüneyim en acilinden orijinal bir yöntem nevooya..Eki Görüntüle 2070591
Görüyorsun değil mi @MiuLego
Nevreste kanıma girmeye çalışıyor
Israrla gitmiyorum o bölüme ısrarla çağırıyor
Çok zor durumdayım
Artık sen bilirsin ne yapacağını
Ben sandalyeyi çıkarmıştım geçen balkonda hemde hiç ısıtmadım da buz gibi heryeriAyyy kıyamam ama nevoşuma azıcık ısıtayım üşütür hasta olur yoksa
Eki Görüntüle 2070593
iyi bilmeyiz nefsim. yeme annem.. yok yeme..
buradayım temizim, ay bunları alıntıladım komşu odaya gittim ancak gelebildim
hastalık mı kalır o laflara yasağol canım , dinlenmek ancak kızım kreşe gidince oluyor şuan en hareketli saatlerimbide kendi muayene ediyor dr seti oyuncakları ile merak etmeyin bi kan alacam iyileşeceksiniz diyor hahah
hayattaki şansım@MiuLego kız varya dün ne aklıma geldi seninle 2 yıl önce tanışaydık eşimin dairesinde bekar bür sürü mühendis vardı hepside abla bize birini bulsana derlerdi bende ben nerden bulacam derdim bi değerlendirirdikama şimdi o yerden tayinimiz çıktı geldiğimiz bu yerde hepsi yaşlı bekar yok hahahahah
ben de size katılabilir miyim hanımefendi?Tüm yüreğimle katılıyorum sana ahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?