Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Çok kereviz dedik canın çekti tabi Bende herkesi özendirdim kendim bir akşam evde yiyemiyorum

Görüyorsun değil mi @MiuLego
Nevreste kanıma girmeye çalışıyor
Israrla gitmiyorum o bölüme ısrarla çağırıyor
Çok zor durumdayım
Artık sen bilirsin ne yapacağını
Ben sandalyeyi çıkarmıştım geçen balkonda hemde hiç ısıtmadım da buz gibi heryeri Ayyy kıyamam ama nevoşuma azıcık ısıtayım üşütür hasta olur yoksa

ayyy o ara kafayı nası bozduysak zayıflamayla
Yeni gelen arkadaşlara da örnek olsun bu. Bakın ne zor şartlarda zayıfladık Sarayca yla

ay ne güzel kilo veriyordum, hele son hafta gayet toparlamıştım ama perşembeden kilo bildirmek zorunda kaldım, keşke mezun olmayıp devam etseymişim, o potansiyel vardı.

canım hakkın ödenemez,

Yediği domates salatalıkla bir Akdenizli ailenin yıllık salata ihtiyacı karşılanırdı Sarayca

günaydınnnnnnnnnn
yiyiciler iştima lütfen

@begum75
Sarayca
@Shut Up
Cutemom007

ben yemedim sizde nedir durum 1. gün başarı ile geçti

dün kısmen temiz, sadece yaptığım bir şeyin tadına bakmak haricinde

Sarayca ses ver bakayım miu ya miu seni merak ediyormuş

buradayım temizim, ay bunları alıntıladım komşu odaya gittim ancak gelebildim

igdedali

kız sen urfalıydın dimi ?
urfadan kırmızı biber kurusu istedim ben acı olandan wc için eşimin arkadaşı göndermiş
onu nasıl tüketebilirimm

ben kuru bir çekilde 1 ymk kadar yagda çeviridm
çıtır çıtır güzel olduu

birde o yulaflı , hurmalı tarif neydi ölee yaa aklımı aldı cuma günü sabah yiyim kahvaltıda

sağol canım , dinlenmek ancak kızım kreşe gidince oluyor şuan en hareketli saatlerim bide kendi muayene ediyor dr seti oyuncakları ile merak etmeyin bi kan alacam iyileşeceksiniz diyor hahah

O eskidendi ahu her gün silmiyorum canım tatlı artık ve eline sağlık diyen yok kendim için yapıyım yeterr
Yani işte böyle.insan kendi için temizlik yapacak canı isterse yapacak istemezse yapmayacak.biz temizlik yapmak için gelmedik dünyaya.beynimiz ne istiyorsa onu yapmalıyız.ha beyin çok temizlik istiyorsa sorun vardır beyni temizlemeliyiz.ne kv ne eş ne anne baba ne de çocuk için temizlik değil gerektiği kadar temizlik yapmalıyız hem takdir görmüyoruz hem kimse karşısında kıymetin kalmıyo.Evde hizmetçi gibi çalışırsan hizmetçi gibi muamele görürsün patron gibi çalışıp organize edersen patron gibi muamele görürsün.kimse karşısında zayıf aciz insan istemez herkes güçlü karakteri sever çocuğunuz dahil bizde kadınlar olarak çok güçlüyüz harikayız Allah ın bi lütfuyuz o yüzden kendimize değer vermeliyiz.ne demiş neşet ertaş Kadın İnsandır Erkek İnsanoğlu...kıymetinizi önce kendiniz bilinki diğerleri de bilsin kıymetimizi
Canısı düne 280 point
Eliptik artı jillian abla

@MiuLego kız varya dün ne aklıma geldi seninle 2 yıl önce tanışaydık eşimin dairesinde bekar bür sürü mühendis vardı hepside abla bize birini bulsana derlerdi bende ben nerden bulacam derdim bi değerlendirirdik ama şimdi o yerden tayinimiz çıktı geldiğimiz bu yerde hepsi yaşlı bekar yok hahahahah

Tüm yüreğimle katılıyorum sana ahu

Ekledim Ahum

Çok kereviz dedik canın çekti tabi Bende herkesi özendirdim kendim bir akşam evde yiyemiyorum
ye sen de.. ne güzel nimet o ya.. hafifcecik.. mis gibi
ördeğim.. düşüneyim en acilinden orijinal bir yöntem nevooya..
Eki Görüntüle 2070595
Nasıl bilirsiniz kızlar...
Ne dersin kaptanim @MiuLego
iyi bilmeyiz nefsim. yeme annem.. yok yeme..
buradayım temizim, ay bunları alıntıladım komşu odaya gittim ancak gelebildim

sağol canım , dinlenmek ancak kızım kreşe gidince oluyor şuan en hareketli saatlerim bide kendi muayene ediyor dr seti oyuncakları ile merak etmeyin bi kan alacam iyileşeceksiniz diyor hahah
hastalık mı kalır o laflara ya
hayattaki şansım
Tüm yüreğimle katılıyorum sana ahu
ben de size katılabilir miyim hanımefendi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…