Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

birde akşamcılar falan garip bir isim oldu yav, okuyan yanlış anlayacak
bu takımda ne işler dönüyor diye adımız çıkmasa bari
@MiuLego ben her lokmada seni dusuneyim sen bana anca civili sopa
heee her lokmada beni düşünüp gömdün mü cıs cosu
az bile ettim sana ben
O zaman bol bol üşütüp grip olun,burnunuz mu aksın diyorsun bize
olur neden olmasınbence çok mantıklı..sen cıs tan ayrılmadığın için eksiler gelir böyle belki
ayyy inşallah razıyım hunileri takıp gezmeyi
hahahahahhaa bayılıyorum buna ya

üzülmeee dur bakak hep birilikte seni evereceğiz artık :))kına gecesi yapacağız daha ....
zengin olacak ama değil mi ada

çılgınlar gibi oynarızzzzzzzz

evlenince kocamla ilgilenirim ben.. kaptanlığı biriniz alır..

klasik evlenince kilo alanlar arasına katılıtım
sonra burda gelirim kilo vermeye listeye girerim
kaptan bana sopa gösterir

yaaa bak hayatımıza ne biçim heyecan gelirkına nişan düğündeki eğlenceyi söylemiyorum bile

valla zenginler mi bilmiyorum hepsinin arabası vardı ya elektirik ya inşaaat yada mimar mühendisti hepsi....aman kız ikinizde çalışıyorsunuz önemli olan huzur yeter ikinizin parası size

düğünde oynamyı çok severim kendi düğümde oynadımda oynadım bi baktım en son pistte çocuklarla kalmışım az da onlarla oynadım... normalde gelin halay çekmez ya gelinliği yüzünden bende halay çekenlerin ortasında oynadım onlar etrfaımda halay çekti eşimde kolumdan tutuyor ada yeter oturak oturak diyor... dedim sen git otur ben oturmayacam

kaç yaşındaydın sen
unutmuşum yaşımı saraycam ben
aaaaaaa hadi be.. hahaha.. ben oynamaktan nefret ederim ama kendi düğünümde oynarım belki

sen benim düğüne kesin gel oynar dururuz

dedim belki bu cevabı vermez attığım oltaya gelir gelmedin
Şaka bir yana ,burası sayesinde bayağı değişti yeme düzenim.Cısslı şeyler de yesem bi pişmanlık oluyor,akşamları ekmek yemiyorum mesela,pilavdı ,makarnaydı desen önceye bakarak çok çok az.Önce Ausencia nın bıkmayıp defalarca takıma çağırması sonra Nevreste nin gidelim diye desteğiyle sayesinde oldu bu alışkanlığı değiştirmem.Bak seni saymadım,sen beni ikide bir döversen saymam tabii ki de seni

sayma beni kuzucum benim ben seni kalbime koymuşum la zikretsen nolucuk

maşallahın var deynepim o dengeyi hep korudun hiç bi zaman hunharca yediim geldim demedin.. buradan kopma sakın

kız adaaaaaa

sonuçta sümük de olsa vücuttan birşeyler gidiyor.. tarıda eksi demek bu

hadi hastalığa sevinelim

huniler nerde takalım bence o kıvama geldik
Ben diyetisyene giderken rimel surmuyodum bi ara agirlik yapmasin diye

Miucum bendeki durumları biliyosun bu haftalik boyle oldu takip etmeye calisiyorum ama uzun uzun yazacak durumum olmuyor.Hele bugun baska bi dunyadayim resmen.oglum şu an omzumda uyuyo ben de yanina kivrilcam sanirim kafam yerinde degil.

Biz de esimle 2 dugunumuzde de oturmadik.o gune kadar esimin o kadar oynak olduğunu da bilmezdim ben gelinlikle halkaya girip horon oynadim üzerine ayakkabilari firlatip kolbasti bile oynadim bizim tarafta annanem cagirdi yanina bi yandan ellerini dizine vuruyo bi yandan konusuyo "giz bilamaa oturrrrr gelin dedugun oturur bu gada oynamaz uuuuuu nenemmmm" şeklinde. Esimin tarafibda da taki takan yasli bi teyze kulagima yeter oynama otur biraz demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…