üzülmeee dur bakak hep birilikte seni evereceğiz artık :))kına gecesi yapacağız daha ....
birde akşamcılar falan garip bir isim oldu yav, okuyan yanlış anlayacak
heee her lokmada beni düşünüp gömdün mü cıs cosu@MiuLego ben her lokmada seni dusuneyim sen bana anca civili sopa
O zaman bol bol üşütüp grip olun,burnunuz mu aksın diyorsun bize
hahahahahhaa bayılıyorum buna yaayyy inşallah razıyım hunileri takıp gezmeyi
hemşom dün fena değildim, sanırım özüme dönüyorum
zengin olacak ama değil mi adaüzülmeee dur bakak hep birilikte seni evereceğiz artık :))kına gecesi yapacağız daha ....
Hangi hafta artıyla geldim benolur neden olmasın bence çok mantıklı.. sen cıs tan ayrılmadığın için eksiler gelir böyle belki
dedim belki bu cevabı vermez attığım oltaya gelirHangi hafta artıyla geldim ben
kaç yaşındaydın senayyy o zamanaAusencia da doğum bitti gitti zayıflama kısmına geçer.. listede ben aus Allah Allaaahhhhhhhh heyecana gel her hafta aus la morti olurum onu hayattan bezdiririm
evleneyim ben madem çok eğlenceli geldi şuanda
valla zenginler mi bilmiyorum hepsinin arabası vardı ya elektirik ya inşaaat yada mimar mühendisti hepsi....aman kız ikinizde çalışıyorsunuz önemli olan huzur yeter ikinizin parası sizezengin olacak ama değil mi ada
çılgınlar gibi oynarızzzzzzzz
evlenince kocamla ilgilenirim ben.. kaptanlığı biriniz alır..
klasik evlenince kilo alanlar arasına katılıtım
sonra burda gelirim kilo vermeye listeye girerim
kaptan bana sopa gösterir
yaaa bak hayatımıza ne biçim heyecan gelirkına nişan düğündeki eğlenceyi söylemiyorum bile
kaç yaşındaydın sen
aaaaaaa hadi be.. hahaha.. ben oynamaktan nefret ederimvalla zenginler mi bilmiyorum hepsinin arabası vardı ya elektirik ya inşaaat yada mimar mühendisti hepsi....aman kız ikinizde çalışıyorsunuz önemli olan huzur yeter ikinizin parası size
düğünde oynamyı çok severim kendi düğümde oynadımda oynadım bi baktım en son pistte çocuklarla kalmışım az da onlarla oynadım... normalde gelin halay çekmez ya gelinliği yüzünden bende halay çekenlerin ortasında oynadım onlar etrfaımda halay çektieşimde kolumdan tutuyor ada yeter oturak oturak diyor... dedim sen git otur ben oturmayacam
Şaka bir yana ,burası sayesinde bayağı değişti yeme düzenim.Cısslı şeyler de yesem bi pişmanlık oluyor,akşamları ekmek yemiyorum mesela,pilavdı ,makarnaydı desen önceye bakarak çok çok az.Öncededim belki bu cevabı vermez attığım oltaya gelirgelmedin
sayma beni kuzucum benimŞaka bir yana ,burası sayesinde bayağı değişti yeme düzenim.Cısslı şeyler de yesem bi pişmanlık oluyor,akşamları ekmek yemiyorum mesela,pilavdı ,makarnaydı desen önceye bakarak çok çok az.ÖnceAusencia nın bıkmayıp defalarca takıma çağırması sonra Nevreste nin gidelim diye desteğiyle sayesinde oldu bu alışkanlığı değiştirmem.Bak seni saymadım,sen beni ikide bir döversen saymam tabii ki de seni
gelirim inşallah çok severim oynamayı göbecikleri atarızunutmuşum yaşımı saraycam ben
aaaaaaa hadi be.. hahaha.. ben oynamaktan nefret ederimama kendi düğünümde oynarım belki
sen benim düğüne kesin gel oynar dururuz
Kalp koymak için trip yapmanı bekliyordumsayma beni kuzucum benimben seni kalbime koymuşum la zikretsen nolucuk
maşallahın var deynepim o dengeyi hep korudun hiç bi zaman hunharca yediim geldim demedin.. buradan kopma sakın
Ben diyetisyene giderken rimel surmuyodum bi ara agirlik yapmasin diyekız adaaaaaa
sonuçta sümük de olsa vücuttan birşeyler gidiyor.. tarıda eksi demek bu
hadi hastalığa sevinelim
huniler nerde takalım bence o kıvama geldik
valla zenginler mi bilmiyorum hepsinin arabası vardı ya elektirik ya inşaaat yada mimar mühendisti hepsi....aman kız ikinizde çalışıyorsunuz önemli olan huzur yeter ikinizin parası size
düğünde oynamyı çok severim kendi düğümde oynadımda oynadım bi baktım en son pistte çocuklarla kalmışım az da onlarla oynadım... normalde gelin halay çekmez ya gelinliği yüzünden bende halay çekenlerin ortasında oynadım onlar etrfaımda halay çektieşimde kolumdan tutuyor ada yeter oturak oturak diyor... dedim sen git otur ben oturmayacam
Gündemsizlikten nerden tutunayim diyorumbak bu külliyen yalan efserim :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?