iyi gene ekmek vermişAdam haklı
tost istedi canım çok şimdibende cuma günleri meyve+sütyulaflı kahvaltı ve öglende tost yemeyi planladım
meyveden bile korkuyorum yaa
aha
hep ev kaldırıyon ama temizlik için perdeler camlar durmuyosun o nasıl oluyor
Havuç şeker oranından dolayı eklemiyorum canım yoksa çok yakışır tabi bir de tavuklu yoğurtlu salataya bayılıyorum aklıma geldi sana yazarken bakcnm bende öyle yapacaktım
yogurt yoktu evde süzme kalmamış ondna öle denişik birşey yaptım
senin tarifi biliyorum ben azda havuç kat çok güzel olur
nehirnil111
canım bendee enerji çoktur sabahları bile olsa böyleyim
günlük 4-5 saat uyku yetiyor
düzenli beslenip spor yaparsam hiç uykusuzluk çekmem
çok nadirdir böyle sellemm süllem yataktan kalktıgım zamanlarrr
gecede 1 de yattım yani erkende yatmamm
benim felsefem şu
ne kadar uyu, okadar çok uyku
ne kadar yemek , okadar yemekk
uyudukça uyursun
yedikçe yersin
Ama efsere dün diyetisyen yımırtayı ekmekle bana bana yenmeli demiş,tamam ban dememş ama ekmekle yenmeli demişiyi gene ekmek vermişah diyetisyen olacağğdum ki ekmek asla
Benim kızda kresteyken biri takmisti habire sıkıştıriyormus..Yok değil benimki de karşılık verirde ben öğretmene söyle vurma demiştim, geçen hafta bir olay yaşadı bardak taştı şimdi sana takılan olursa arkadaşım kavga etmek istemiyorum de eğer devam ederse karşılık ver diyorum
Ama efsere dün diyetisyen yımırtayı ekmekle bana bana yenmeli demiş,tamam ban dememş ama ekmekle yenmeli demiş
Lavaşı ziyan etmeöğlen menüsü bizim
YARMA ÇORBA
TANTUNİ
GÜVEÇ
CEVİZLİ ERİŞTE
MANDALİNA
İÇECEK ÇEŞİTLERİ
SALATBAR
pembeleri hüpletirim.. tantuniyi lavaşa sarıyorlar.. açar içindekini yerim.. mandalina da akşama doğru.. Allah be acıkmışım
Belki mantıklı açıklaması vardır öyle deme.aynen deynep.. daha neler duyucaz acaba tövbeler olsun..
lavaşı sopama sarcam.. sonra sana gelcemLavaşı ziyan etme
Kız üç ayda bir tül yıkarım yoksa simsiyah olur daha da zor çıkar o isaha
hep ev kaldırıyon ama temizlik için perdeler camlar durmuyosun o nasıl oluyor
dü n de yazdım kuzucum.. mantıklı açıklaması olamaz.. yumurtanın içindekiler belli.. bildiğin tüm ana besin değerleri var içinde.. yanına ekstra karbon??Belki mantıklı açıklaması vardır öyle deme.
Ben de yiyorum ekmek,o yüzden demiyorum bak
ne biliyim.. geçen tüm evi kaldırdın ya.. ben görünce yoruldum..Kız üç ayda bir tül yıkarım yoksa simsiyah olur daha da zor çıkar o ishaftada birde dip köşe mecbur yaparım çünkü koltukların altında kırıntı oluyor o da iyi değil malum
Allahım bana da birazcık temizlik iştahı ver yarabbim amiin. Ben yemek yağayom biri evi temizlesin hiç sevmiyom ya
İnsanın fikri neyse zikri de odur
İşte bak hergün dip köşe bıcak yapmanın anlamı yok çünkü bebelerle zaten hiç temizlenmemiş gibi oluyo.hergün ev toplanır tamam.ekmek kırık dökülen yerler süpürülür ama hergün dip köşe silinmez toz alınmaz yer silinmez canınıza yazık arkadaşlar.gerçi küçük evlerde çok sorun yoktur ama benim ki gibi büyük evlerde imkansız.Allah tan takıntılı değilim yoksa kafayı yerdim bu evde
bak işte buna tamamen katılıyorum.. büyük küçük ev de fark etmez..
canınız zamanınız hiç mi kıymetli değil ya hu.. temizlik yapmaya mı geldik dünyaya?
kimse de çıkıp vay be ne de temizsin demez zaten.. he dese de o sana bişey katmaz kişi hayatından çalıyor resmen bu şekilde.. çok üzülüyorum ben.. gerçekten..
Havuç şeker oranından dolayı eklemiyorum canım yoksa çok yakışır tabi bir de tavuklu yoğurtlu salataya bayılıyorum aklıma geldi sana yazarken bak
Ne güzel maşallah sana ya keşke birazı da bende olsaEşimde 4-5 saat uykuyla dinçtir hiç uyku aramaz bayağı geç uyur sabah erken kalkar ben sabah erken kalkarım ama akşamları erken uyurum 5-6 saat uyursam uykusuz gibi oluyorum en az 7 saat Dediğinde haklısın ne kadar yersek o kadar canımız istiyor demek ki uykuda böyle biraz denesem alıştırsam şu bünyeyi çok iyi olacak aslında
kesinlikle.. aynı kafa..ya kızlar bende size katılıyorum
insan temizlik için mi geldi dünyayaa...
her gn hergün gerek yok yani
bende düzenlidiirm
mesela bir perşemde durur diger perşembe nevresim degiştiririm
ütü biriktirmemm
mutfagım düzenlidirrr
amaaa akşam mesela eşimden , çcougumdan vakit çalıp temzilik yapmamm
canım istemiyorsa süpürürümmm , silmek istemiyorsa silmemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?