Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

cnm bende öyle yapacaktım
yogurt yoktu evde süzme kalmamış ondna öle denişik birşey yaptım
senin tarifi biliyorum ben azda havuç kat çok güzel olur
Havuç şeker oranından dolayı eklemiyorum canım yoksa çok yakışır tabi bir de tavuklu yoğurtlu salataya bayılıyorum aklıma geldi sana yazarken bak

Ne güzel maşallah sana ya keşke birazı da bende olsa Eşimde 4-5 saat uykuyla dinçtir hiç uyku aramaz bayağı geç uyur sabah erken kalkar ben sabah erken kalkarım ama akşamları erken uyurum 5-6 saat uyursam uykusuz gibi oluyorum en az 7 saat Dediğinde haklısın ne kadar yersek o kadar canımız istiyor demek ki uykuda böyle biraz denesem alıştırsam şu bünyeyi çok iyi olacak aslında

Benim kızda kresteyken biri takmisti habire sıkıştıriyormus..
Ben de senin gibi öğretmene söyle, işte uzak dur falan diyordum.
Annem yokk kızım sende ona vur sende onun saçını çek diyordu
Ben anneme kızıp duruyordum..
Eee noldu olaylar devam etti artarak bende o zaman dedim sende vur sende saçını çek.
Öyle öyle kız düştü yakamizdan..
Millet farklı yetiştiriyor canım..

aha

hep ev kaldırıyon ama temizlik için perdeler camlar durmuyosun o nasıl oluyor

Kız üç ayda bir tül yıkarım yoksa simsiyah olur daha da zor çıkar o is haftada birde dip köşe mecbur yaparım çünkü koltukların altında kırıntı oluyor o da iyi değil malum

Belki mantıklı açıklaması vardır öyle deme.
Ben de yiyorum ekmek,o yüzden demiyorum bak
dü n de yazdım kuzucum.. mantıklı açıklaması olamaz.. yumurtanın içindekiler belli.. bildiğin tüm ana besin değerleri var içinde.. yanına ekstra karbon??

Kız üç ayda bir tül yıkarım yoksa simsiyah olur daha da zor çıkar o is haftada birde dip köşe mecbur yaparım çünkü koltukların altında kırıntı oluyor o da iyi değil malum
ne biliyim.. geçen tüm evi kaldırdın ya.. ben görünce yoruldum..

ya kızlar bende size katılıyorum
insan temizlik için mi geldi dünyayaa...
her gn hergün gerek yok yani
bende düzenlidiirm
mesela bir perşemde durur diger perşembe nevresim degiştiririm
ütü biriktirmemm
mutfagım düzenlidirrr
amaaa akşam mesela eşimden , çcougumdan vakit çalıp temzilik yapmamm
canım istemiyorsa süpürürümmm , silmek istemiyorsa silmemm

canıommm havuç pişince
glismein endeksi yükselir şekeri çıkar
çig olarak tüket birşey olmazz

kesinlikle.. aynı kafa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…