@Ahu060812 cnm senin iş durumuda karıştı bizim müşavirler de öyle demişti. belgenin calistirsan dert, yanına eleman alsan yer açsan işi bilmiyorum diyorsun ay bilemedim cnm yahayırlısi olsun ahum
@MiuLego cnm 1 tane orta boy kabak var , rendeleyin az yağda kavurayim dimi ? yanına ne yesem ki bilemedim
Ausencia ye sennn izinlisin kirlenmek güzeldir
Flo ya baktinmiSiirtte yasiyom ya ben,burda magazalarda hep pahali,batidaki gibi cikipta ucuz bisey bulamiyominternetten bakcam ama 70 80 liraya bot bulursam alcam bende bi kac sene götürsün istiyorum.ben bi bakayim trendyola varmi ucuz bisey.sagol bebem
Sorma ya. Bi kere hamsi kızartim dedim yaptığıma yediğime pişman etmişti hain kocaBalık sevmeyene balık kokusu
Ben çiğden yiyom ama lezzet açısından zeytinyağında az çevirsen daha güzel olur.. nane de kat mutlaka yoğurduna üstüne dök mis.. 3-4 de ceviz..@Ahu060812 cnm senin iş durumuda karıştı bizim müşavirler de öyle demişti. belgenin calistirsan dert, yanına eleman alsan yer açsan işi bilmiyorum diyorsun ay bilemedim cnm yahayırlısi olsun ahum
@MiuLego cnm 1 tane orta boy kabak var , rendeleyin az yağda kavurayim dimi ? yanına ne yesem ki bilemedim
Ausencia ye sennn izinlisin kirlenmek güzeldir
Kolay gelsinBen cikayim evi toplayıp balık pisirecegim iyyyy
Sorma kuzum valla 4 senedir ayakkabi almiyom hic botum yok parmaklarim donuyo iyisinden alalim diyoruz bi tane uzun seneler diye ama almis basini gitmis fiyatlar en dusugu botun 200 den basliyo artikFlo ya baktinmi
Oralarda zor uygun fiyata bulmak
Floya a bak istersen bi
İnternet sitesi vardı
Her marka var zati..
300 bir ayakkabıya verirsem gece rüyalarıma girer
Güzel di miiii anlayışlı banum benimmm
Kız miu ya sorup durma o kabağın yanında 2 ceviz yeter diyip duruyor
Ben çiğden yiyom ama lezzet açısından zeytinyağında az çevirsen daha güzel olur.. nane de kat mutlaka yoğurduna üstüne dök mis.. 3-4 de ceviz..
Yanına bişey yeme perşembe akşam menüsü gız.. diren.. zati cuma sabah güzel kahvaltı edersin:)
Kolay gelsin
Sorma kuzum valla 4 senedir ayakkabi almiyom hic botum yok parmaklarim donuyo iyisinden alalim diyoruz bi tane uzun seneler diye ama almis basini gitmis fiyatlar en dusugu botun 200 den basliyo artikicim gidiyo ama napim mecbur.ucuz bulursam 2 tane alirim o da bana 5 sene gider.benim ayaklar içe dogru basiyo ayakkabilarin alti yana kayiyo surekli
kız miu ben öğlen 3 ten sabah 8 e nasıl durayım 1 kabak 3 cevizle
sende bisiyer desene komiserin, kılintınimmmmausum Ausencia
Keşke beraber olsa
Yok ilk koruma zamanları sıkı.. vücudun o kilona alışması için gerekli süre.. bu 1-2 ay.. sonra artık kendi düzenin gelir.. mesela misafirliğe gittin.. ye tabağındakileri..
Diğer öğünle dengele.. hadi ki dengelemedin.. ertesi günle dengele.. sabit çıkmak zor değil vaytım
Allahtan köfte yemişsin bernacım sevindim.. hafif menğ.. yarın da hafif olursa inşallah eksi gelecek
Yedikten sonra telefonuna not al .
Ben hep öyle yapardım . Ordan kopyalar buraya :)
Kız ne diyem ... mahmut mu diyem
Bugünkü çorbadan kalmadı mı önden içsen...
Ya da kabakla beraber büyük bi kase peynirli salata da lüplet cevizle
Almiycam onu bitanem vazgectim suan netten bambi diye bi butige bakiom uygun fiyatli biseylere.harley benim neyimeCocoChanelmademoiselle cnm ben çok beğendim kısa siyahı ama yeni iş arkadaşım aldı ağır dedi miu Gıbi
ama bulunduğun yerdede zor diyorsun bilemedim
@MiuLego cnm Kızılay Soysal pasajı
içindeki ayakkabici lar var çok güzel geçen sezon sonu 200 TL iki çift aldım çok kaliteli benim iş arkadaşı 400 e aldı bana çok geliyor ya
Bambi diye biyerdem bakiom kuzu flodan da bakarim birazdan.cok tesekkur ederim tatli turkanim:))CocoChanelmademoiselle
Altı tırtıklı birde yerden yüksek oldumu güzel oluyor hafiften topuk ben seviyorum öyle. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?