Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay hepsi güzel ama hep aynı model himm mmmmmmm ben botta siyah tercih ederim sonuncu güzel

afiyet olsun canım. yoğurtlu buğday nasıl oluyor? çorba falan değil de mi. yoğurdun içine haşlanmış buğday mı ekleyip yiyorsun?
Evet kuzum teble diyolar Hatay'da. haşlanmış buğday yoğurt azıcık tuz biraz da su katılıyo cacık kıvamında oluyo

Sagil kaptanicem ne olduysa dizine topalliyor cocuk ya
menu paylas dicektim ama gordum menunukaptanicem temizsin temiz

nasallah menuye

Temizim
canim cok zor ya bisey de diyemiyorum Allah guc versin sana

Evetttt temizimmm Suan sicak su iciyorum dirilişin baslamasini bekliyorum ) bu hafta cuma kilomu merak ediyom haftalar sonra ilkez başlıyor gibi hissediyorum kendimi....

Aksamcilar çetesi
Temizim looo
19:30 da dükkanı kapattım

Kaydettim efser çok teşekkür ederim
Nare83 bağırsak tamiri için almak lazım

Aksamcilar çetesi @nehirnil111 kuzusu temiz olduğu nu bildirdi
Çok mu guzeliz yahu

Temizimmmmm

Son sayfayı görünce çok canım çekti böyle yazmayı napim

temizim, temizsin, temizizzzzzzzz

Cocooo orijinal harley se bu botlar asla alma çok çok ağır oluyorlar inanılmaz rahatsız..

Orjinal değilse tabi ki kısa boyyy ve siyah renk
Ikin oruç tutunca bugün bir ara orucumda zannetim
Demek orucum zannetmesen 6-7 dilim ekmek gömecektin

Hemen menumu yaziyorum
Sabah 1 haslanmis yumurtali zeytin peynir beyaz cay
Oglen de kizlar kahvalti yapti ben de peynir salatalik atistirdim cayin yaninda, cis cos yemedim . Elime verilen kizartmaya noooooo dedim.
Basim cok agriyordu tum gun disardaydim. 8.30 gibi bi kase corba ictim tavuk corbasi, az once de 1 bardak portakal suyu ictim esim sıktı hazir degil.
Dunku menum de soyle ki
Sabah 2 haslabmis yumurta, zeytin peynir, yesil cay
Ara turk kahvesi biraz kuru dut
Oglen tavada 2 yumurta, 1 dilim tb ekmek, 1 bardak tarcinli sut
18.00= 5-6 cinekop ile biraz rendelenmis havuc, nar eksili( evde bisey kalmamis, yesillik falan)
Menulerim boyle bebegim
@MiuLego

Alıstım biraz moralimde bozuk inişli cıkıslı kilo meselesinden yemek istemiyorum şuan
ben bir türlü denge tutturamadım. yeterli uyku uyumamam ve wc sorunu güne yansıyor. sanırım diyetimi bu ikisi çok etkiliyor. sabah öğlen iyi. ama akşam bozuyorum.
sen maşallah çok güzel kilo verdin. gerisi de gelir canım üzülme

Su kocam beni sonunda deli edecek 1 kilo balık tutmuş geliyorum balık yiyelim diyor bu saatte ben yemem devam bi ton laf ayy kış geldi balık derdi laz usagini ne olacak işi gücü balikkkk
En azından balık yiyen bi eşin var. Benim eşim tutmayı sever ama yemez asla

Cocooo orijinal harley se bu botlar asla alma çok çok ağır oluyorlar inanılmaz rahatsız..

Orjinal değilse tabi ki kısa boyyy ve siyah renk

Demek orucum zannetmesen 6-7 dilim ekmek gömecektin
299 liraymis canim mium cok fazla geldi bana ama bilemedim.5 sene götürür beni diye düşündüm.gercekten cok mu ağır harley giydin mi sen daha once ben giymedim bilmiyorum

Hadi ben de kalkip bi 30 dak daha kosayim. Bu da bugun fazlasiyla yedigim cevizlerin serefine gelsin. 49 gormezsem tartida cildirabilirim o derece yani
Çıldırmaaa gayet iyi eksi görüyosun zateb boş yere çok eksi isteme
Sağol balim uzun cizme kisa boyluyum ya kötü durmaz demi :)
Boyunu keser kötü durur kokoşum
Su kocam beni sonunda deli edecek 1 kilo balık tutmuş geliyorum balık yiyelim diyor bu saatte ben yemem devam bi ton laf ayy kış geldi balık derdi laz usagini ne olacak işi gücü balikkkk
Onu laz uşağını alırken düşüneceğuddinnnn
Temem kuzum öyle yaparım yarın
Yiyim seni dur hele
Menüler harikaaaa

299 liraymis canim mium cok fazla geldi bana ama bilemedim.5 sene götürür beni diye düşündüm.gercekten cok mu ağır harley giydin mi sen daha once ben giymedim bilmiyorum
Harley giydim koko.. fiyatına bakılırsa evet orijinal.. inanılmaz ağır ayak hamallığı bildiğin.. hiç rahat da değil.. asla alma

Kız ben 50 ye aldım siyah 4 senedir giyiyorum daş gibi

Yiyim seni dur hele

Menüler harikaaaa
Canım mium yaaa hemende anliyon keser dimi boyumu uzun olani :)) iyisimi kisa ve siyah galiba

Yiyim seni dur hele

Menüler harikaaaa
Fazla kilom cok sayilmaz ya , o yuzden belki de verememisimdir diye gecip duruyor aklimdan

Yiyim seni dur hele

Menüler harikaaaa
Evleninceye kadar ben balık yemedim hiç sevmem de ilk hamileligeme kadar oda dışarda yedi hamilelikte doktor yemesi şart diyince onun işine geldi o bu gün balık yiyor odun ama bu saatte balık yenir mi yaa hadi kendi yesin benden ne istiyorsun be adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…