- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Nerden aldın guzuuumm soylede bende alam yav :)))) hic bulamiyom ben ucuz siz nerden aliyonuzKız ben 50 ye aldım siyah 4 senedir giyiyorum daş gibi
Donna kuzum aynen.. zaten azcık kilon kaldı.. ve spor yapıyorsun kas kütken artıyor.. gözünü seveyim tartıya odaklanma ve moral bozma.. -300 müthiş mesela senin için oran olarak..Fazla kilom cok sayilmaz ya , o yuzden belki de verememisimdir diye gecip duruyor aklimdan
Ben de bundan istiyomEki Görüntüle 2070811
Spor varsa tartıdaki rakama takılmak olmaz!
Tamam miusum vazgectim almiycam ağır ayakkabi giyemem benAlmaaaaaa! Harley alma..
Başka bot al siyah renk uzun boylu olmayan
Hee yi beniÇıldırmaaa gayet iyi eksi görüyosun zateb boş yere çok eksi isteme
Boyunu keser kötü durur kokoşum
Onu laz uşağını alırken düşüneceğuddinnnn
Yiyim seni dur hele
Menüler harikaaaa
Bu saatte olmaz haklısın vaytımmmmmmmEvleninceye kadar ben balık yemedim hiç sevmem de ilk hamileligeme kadar oda dışarda yedi hamilelikte doktor yemesi şart diyince onun işine geldi o bu gün balık yiyor odun ama bu saatte balık yenir mi yaa hadi kendi yesin benden ne istiyorsun be adam
Kız nette dolu.. ucuzunu al bir yıl giy at.. her yıl değişik boyun olur ne güzel :)Nerden aldın guzuuumm soylede bende alam yav :)))) hic bulamiyom ben ucuz siz nerden aliyonuz
Gel veremBen de bundan istiyom
Tamam canim. Cuma tartilirken kas kitlesini de goz onunde bulundururum o zamanDonna kuzum aynen.. zaten azcık kilon kaldı.. ve spor yapıyorsun kas kütken artıyor.. gözünü seveyim tartıya odaklanma ve moral bozma.. -300 müthiş mesela senin için oran olarak..
Bizde ben sevmiyorum nefret ediyorum emzirmesem ağzıma surmemEn azından balık yiyen bi eşin var. Benim eşim tutmayı sever ama yemez asla
AynennnnTamam canim. Cuma tartilirken kas kitlesini de goz onunde bulundururum o zaman
Nerden aldın guzuuumm soylede bende alam yav :)))) hic bulamiyom ben ucuz siz nerden aliyonuz
Foto fikri çok güzel yol gösterici
Sabah yok
Öğle 12:30
Yarım kase yarma çorba
et tantuni
salata
Eki Görüntüle 2070814
Ara 15:30 1 adet mandalina 1 süt 1 hurma
Ara 16:30 7-8 zeytin
Akşam 19:00
Tavuk ızgara salata
Eki Görüntüle 2070815
Su: 2 lt
İviiiit çekiveriyom yemeden ben hep :)Foto fikri çok güzel yol gösterici
Yemem otursun yesinBu saatte olmaz haklısın vaytımmmmmmm
Yeme sakın direnvayt
Kız nette dolu.. ucuzunu al bir yıl giy at.. her yıl değişik boyun olur ne güzel :)
Gel verem
Balık sevmeyene balık kokusuYemem otursun yesin
Aynen öyle rabbim yaratmış faydalı da ama elimde değil hamsiyi zorla yiyorum bide bu cinekop muşBalık sevmeyene balık kokusu
Siirtte yasiyom ya ben,burda magazalarda hep pahali,batidaki gibi cikipta ucuz bisey bulamiyomBen biraz pintiyim bu elbise ayakkabı konusunda en fazla 100 elbiseye150 oda taş patlasin
Mağazadan
Benim evin merkezinde flö graj var bir mağaza var adını hatırlamıyorum ordan aldiydim siyah ipli kibar bişey hafif topuk senesi namisiz Bana misin demiyor
Şans heralde
Hayat çok adaletsizBizde ben sevmiyorum nefret ediyorum emzirmesem ağzıma surmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?