Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Fazla kilom cok sayilmaz ya , o yuzden belki de verememisimdir diye gecip duruyor aklimdan
Donna kuzum aynen.. zaten azcık kilon kaldı.. ve spor yapıyorsun kas kütken artıyor.. gözünü seveyim tartıya odaklanma ve moral bozma.. -300 müthiş mesela senin için oran olarak..

Bu saatte olmaz haklısın vaytımmmmmmm
Yeme sakın direnvayt
Nerden aldın guzuuumm soylede bende alam yav :)))) hic bulamiyom ben ucuz siz nerden aliyonuz
Kız nette dolu.. ucuzunu al bir yıl giy at.. her yıl değişik boyun olur ne güzel :)
Ben de bundan istiyom
Gel verem

Donna kuzum aynen.. zaten azcık kilon kaldı.. ve spor yapıyorsun kas kütken artıyor.. gözünü seveyim tartıya odaklanma ve moral bozma.. -300 müthiş mesela senin için oran olarak..
Tamam canim. Cuma tartilirken kas kitlesini de goz onunde bulundururum o zaman

Nerden aldın guzuuumm soylede bende alam yav :)))) hic bulamiyom ben ucuz siz nerden aliyonuz

Ben biraz pintiyim bu elbise ayakkabı konusunda en fazla 100 elbiseye150 oda taş patlasin

Mağazadan
Benim evin merkezinde flö graj var bir mağaza var adını hatırlamıyorum ordan aldiydim siyah ipli kibar bişey hafif topuk senesi namisiz Bana misin demiyor
Şans heralde

Ahu060812 cnm senin iş durumuda karıştı bizim müşavirler de öyle demişti. belgenin calistirsan dert, yanına eleman alsan yer açsan işi bilmiyorum diyorsun ay bilemedim cnm ya hayırlısi olsun ahum

@MiuLego cnm 1 tane orta boy kabak var , rendeleyin az yağda kavurayim dimi ? yanına ne yesem ki bilemedim

Ausencia ye sennn izinlisin kirlenmek güzeldir

Siirtte yasiyom ya ben,burda magazalarda hep pahali,batidaki gibi cikipta ucuz bisey bulamiyom internetten bakcam ama 70 80 liraya bot bulursam alcam bende bi kac sene götürsün istiyorum.ben bi bakayim trendyola varmi ucuz bisey.sagol bebem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…