Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kizlar yarin black friday bu geceden itibaren bir cok yerde ve sitede acayip indirimler olacak ama 1 gecelik. Ihtiyaci olanlar degerlendirsin. Ben gecen yil dambil almistim 4. Tl ye
Miu bizim 925 gumus te yuzde 40 indirim var hatta sitede
@MiuLego
Bunu bugün bikaç yerde gördüm ne ola ki bu kara cuma neden böyle deniyor ?

Kesmek aaa donna deme öyle alınırım......

Ben öyle ani öldürücü vuruşlar yapmam. Yavaş yavaş... acı çektire çektire... lütfen:110:

:KK19::KK23:

Makbuş o kirlenmiş olmuyor durup duruken motivasyonunu bozma:KK62::KK62:

Yaaaaaa:cry:ay aldım tüm alacağımı da tüh :cry:

Begüşüm 1 tanesi jillianla yanar.. diğeri de eliptikle:KK73:üzülme hafi kalk harekete geç:confused:
Çok yedim kaptanım 50 gr a yakın fındık belki de 8 9 hurma bilmiyorum sayıyı :cry:

Afiyt olsun makbuş.. 2 kepçe yemek çok değil mi kuzum.. 2 kepçe 2 tabak yapıyor demi?
Ama öğlen kahvaltı çok hafif zaten..

Bu arada geçmiş olsun balım.. kafanda kurma .. en kötü başka doktora gidersin haftaya falan..

Tabi ki eklersin kuzucum.. brokoli kalorisiz zatn şişirmezse sıkıntı yok :)

Cocooo yarının cuma olduğunu unutma cocooo..

Yaptığın kaçamakların bedeli bu açlık şimdi.. yoksa senden ne güzel eksiler geliyordu bu kadar aç kalmadan.. tartı nasıldı sabah?

Be var acaba içindeeeee:)

Gir kuzum @masumm u da alıyorum zaten snei de eklerim.. farkındayım dün de jillian demiştin yapıyorsun

Neyin var ece :KK43:

Ataya de ki miu ablan çok üzülür az daha bende kalsın.. ağlayınca çok çikin oliyiiiii az daha dursun yoksa ağlar de :)

Eflalim kalbindeki rakamı şu menüye göstermeli tartı harikasın
56.3 falandi sabah.spora gidemedim bugün uyumus kalmisim:( yarin gitcem aksama kadar ac durcam öyle tartilcam miuuuuummm.

S Sguat girls sen hangi surede verdin fazla kilolari ? Yani takimla olan sureci soruyorum canim. Bu sureci kafama taktim iyice. Acaba ne zaman verip bitirecegim diye :KK64:

Valla 2 ay gibi heralde ama çok hırs yaptım ben senin kaç kilon kaldı. Spor yap kaçamak yapma bacım verirsin son kiloları insanı daha bi heyecanlandırıyor

Çok yedim kaptanım 50 gr a yakın fındık belki de 8 9 hurma bilmiyorum sayıyı :cry:
:KK57:8-9 hurma mı..
bu olmadı işte.. bu can istemesi de değil.. tamamen bile isteye kendine kötülük ya..

kızdım çok :sinirli:

spor yap şimdi hemen.. hemen..

Back
X