- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Hah bu oldu işte,kuru etiketi ne yapayım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hah bu oldu işte,kuru etiketi ne yapayım
![]()
bende fena tansiyon düşürüyor dukan çiçeği yoksa gerçekten metayı hızlandırıyor...@MiuLego dukan içeceği yaptım ve içtim.İnşaallah faydası olur...![]()
Az sonraaaKilon ne alemde ?
yanlış hatırlamıyorsam 3 gibi gelirim demişti@eflalim nerelerde ,okulda mı acaba?
Eki Görüntüle 2071324
Megastarlarım @Ahu060812begum75
nar_cicegim @Donna_salut
Ultrastarlarım @Antepia27 @Zeytinlerimm @malipinaNefs @hatice901217
Eksik sporlarınız var mı beni geçmemek şartıyla söyleyin garibu hafta Begüşün gruba transfer olayım kendi kaptanım olmaktan sıkıldım
Bonus bu hafta spor yapmadın sanırım kuzum değil mi atlamadım ?
![]()
tabi ki yazacaksın deynepim ne biçim soru buBen de kilomu yazayım mı?![]()
Kendimi fasulye gibi hissediyorum databi ki yazacaksın deynepim ne biçim soru bu![]()
leslie yapıyoreeeee@eflalim nerelerde ,okulda mı acaba?
vay vay vay vayyyyyy harika eksi bu nefs in sessizlipğinden korkmak lazım dediydim
donnacım geçen hafta eey gitmişti kilo.. üzerine bu hafta bu eksi mükemmel oldu.. sporun faydalarıKilo bildirimi
Gecen hafta 50.9
Bu hafta 50.5
Fark -0.4
Yuzde - 0.8
Su reglli halimle artı gelmedigi icin buna da sukur diyorum. Onumuzdeki hafta bomba gibi gelecegim insallah
@MiuLego
şuna az daha sevineyimGünaydınnnnnnnnmn![]()
![]()
Geçen hafta: 68.4
Bu hafta :. 66.5
Giden: 1900
Aslında sahte kilo ,ödem vs gerçekçi bir kilo kaybı değilama yinede sevineyim
65_66_67 bı üç rakam arasında dolanıp duruyorum haftalardır
Önemli olan daha asasını görmek
Haftaya 65 ler gelir umarım
Cuma_cumartesi_pazar çöp gibi geçti
Birazda regli olduğum için bu sonuç
Şimdi kaçtım , ofiste görüşürüz kızlar
vayssss handeeeBi kilo bildirimide benden @MiuLego beni takıma alırsın artık
geçen hafta:90.8 kg
bu hafta :86,3 kg
fark:4,5 kg
yüzde :4,95
ah canımö.. dünkü o karbon yüklü menün olmasa -1 idi bu sonuçç.. neyse ki eksi gelmiş yine de.. daha dikkatli menülerde emi.. tebrik ederimBende öncelikle öğretmen arkadaşlarımı kutlar kilo bildirimine geçerim :)
Geçen hafta 76:4
Bu hafta 75.9
Fark 0.5
%0,65
canım eksi gayet iyi.. ama sevinemedeim.. seni daha tanıyamadım bile.. bu eksi bizimle beraber olmadığı için.. sevinç yok bende şuanda.kilo bildirimine gelirsek bnm başlangıç 20.11.2017 tarihinde 86,5 24.11.2017 tarihiinde 85,7 / 4 günde 0,9 kg
ah çiçeaaam çok az eksi buKilo bildirimim
Gecen hafta 64.3
Bu hafta 64.0
Fark -300
Bu haftanin az sporu beni fazla goturmedi tabi. Ama bugun tekrar yogunlasiyorum
Spor bildirimi hic yazamadim ama pazardan beri her gun 1000 tane ip atladim
@nehirnil111 kuzum bi ara yazmistim ama mesaj yayinlanmadi sanirim internetimin zayifligindan@MiuLego
Geçen haftayı hatırlamıyorum 59.2 ya da 3 tu sanırım bu hafta
59
sabitsin evet canom.. cozuttuğun artıları hemen gönderdin oh şükür diyelim@MiuLego kaptanım 52.6 yani geçen hafta ki kiloma indim ama tabi sabitim bu durumda hafta içine bakıldığında bayağı eksideyimÖyle garip bir yerdeyim
Haftaya inşallah geri düşmeye çalışacağım sabit 52 kalmam pek mümkün olmuyor işte hele pis bir boğazım varsa
içim temiz ama
![]()
oy triplerine senin
he laaaaa
Aslında bu çok karışık bi mesele rehber öğretmenim canım biz öğretmen değiliz aslinda bisi ogretmiyoruz yani ama MEB öyle kabul ediyorCutemom007 sen ogretmendin dimi yanlismi hatirliyorum
![]()
Dün o fundiklardan onve 59.6 göstermişti 58 garantiydi ama makbule fırsat vermedi tartıyavay vay vay vayyyyyy harika eksi bu nefs in sessizlipğinden korkmak lazım dediydim
donnacım geçen hafta eey gitmişti kilo.. üzerine bu hafta bu eksi mükemmel oldu.. sporun faydaları4 ler geliyorrrrrrrrrr
şuna az daha sevineyim
vayssss handeee
tebrik ederim kuzucum.. ödemlerin hepsini attın gitti.. ilk hafta tartısına tav olmam.. ama -4.5 da eğer dikkat etmesen gelmezdi maksimum 2.5 falan olurdu.. bu senin disiplinini gösteriyor maşallah
ah canımö.. dünkü o karbon yüklü menün olmasa -1 idi bu sonuçç.. neyse ki eksi gelmiş yine de.. daha dikkatli menülerde emi.. tebrik ederim
canım eksi gayet iyi.. ama sevinemedeim.. seni daha tanıyamadım bile.. bu eksi bizimle beraber olmadığı için.. sevinç yok bende şuanda.
ah çiçeaaam çok az eksi bu
geçen hafta 59.3 idi.. -300 gayet iyi makbuşum.. temiz olmalar yaradı demek ki
bir de bozmayaydın allah allah derdik
sabitsin evet canom.. cozuttuğun artıları hemen gönderdin oh şükür diyelim
oy triplerine seninhastalığın geçsin hemen göndericez ördekim o artıyı
miu bende ilk hafta tartısına tav olmam canımvay vay vay vayyyyyy harika eksi bu nefs in sessizlipğinden korkmak lazım dediydim
donnacım geçen hafta eey gitmişti kilo.. üzerine bu hafta bu eksi mükemmel oldu.. sporun faydaları4 ler geliyorrrrrrrrrr
şuna az daha sevineyim
vayssss handeee
tebrik ederim kuzucum.. ödemlerin hepsini attın gitti.. ilk hafta tartısına tav olmam.. ama -4.5 da eğer dikkat etmesen gelmezdi maksimum 2.5 falan olurdu.. bu senin disiplinini gösteriyor maşallah
ah canımö.. dünkü o karbon yüklü menün olmasa -1 idi bu sonuçç.. neyse ki eksi gelmiş yine de.. daha dikkatli menülerde emi.. tebrik ederim
canım eksi gayet iyi.. ama sevinemedeim.. seni daha tanıyamadım bile.. bu eksi bizimle beraber olmadığı için.. sevinç yok bende şuanda.
ah çiçeaaam çok az eksi bu
geçen hafta 59.3 idi.. -300 gayet iyi makbuşum.. temiz olmalar yaradı demek ki
bir de bozmayaydın allah allah derdik
sabitsin evet canom.. cozuttuğun artıları hemen gönderdin oh şükür diyelim
oy triplerine seninhastalığın geçsin hemen göndericez ördekim o artıyı