Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eki Görüntüle 2071324

Megastarlarım @Ahu060812 begum75 begum75 nar_cicegim nar_cicegim @Donna_salut
Ultrastarlarım @Antepia27 @Zeytinlerimm @malipina Nefs Nefs @hatice901217

Eksik sporlarınız var mı beni geçmemek şartıyla söyleyin gari :KK70:bu hafta Begüşün gruba transfer olayım kendi kaptanım olmaktan sıkıldım :rolleyes:

Bonus Bonus bu hafta spor yapmadın sanırım kuzum değil mi atlamadım ?:KK37:

Sadece yuruyusler var nehir spor yapmadim.

Cuma..... 40
Pazartesi......40
Carsamba.....40
Persembe....40
Cuma.....60 dk

Gunaydin hayirli cumalar :KK200:

Nefs Nefs
Cutemom007 Cutemom007
caytabagi caytabagi
GunesinKizi35 GunesinKizi35
nar_cicegim nar_cicegim

Hepinizin ogretmenler gunu kutlu olsun :KK200::KK200::KK200:

613a26012fa05a589a995f061f551610.webp

Kilo bildirimi
Geçen hafta : 54.4
Bu hafta : 53.9
Fark : 0.5
Yüzde : % 0.91
@MiuLego
@Nevreste
İnşallah nevoyu yenerim Aminn... :-) :-) :-)
vay vay vay vayyyyyy harika eksi bu nefs in sessizlipğinden korkmak lazım dediydim :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Kilo bildirimi
Gecen hafta 50.9
Bu hafta 50.5
Fark -0.4
Yuzde - 0.8
Su reglli halimle artı gelmedigi icin buna da sukur diyorum. Onumuzdeki hafta bomba gibi gelecegim insallah :KK49:
@MiuLego
donnacım geçen hafta eey gitmişti kilo.. üzerine bu hafta bu eksi mükemmel oldu.. sporun faydaları :halay:4 ler geliyorrrrrrrrrr:rapci:
Günaydınnnnnnnnmn :halay: :halay:

Geçen hafta: 68.4
Bu hafta :. 66.5
Giden: 1900

Aslında sahte kilo ,ödem vs gerçekçi bir kilo kaybı değil :KK43: ama yinede sevineyim

65_66_67 bı üç rakam arasında dolanıp duruyorum haftalardır

Önemli olan daha asasını görmek

Haftaya 65 ler gelir umarım

Cuma_cumartesi_pazar çöp gibi geçti :KK43:

Birazda regli olduğum için bu sonuç

Şimdi kaçtım , ofiste görüşürüz kızlar
şuna az daha sevineyim :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Bi kilo bildirimide benden @MiuLego beni takıma alırsın artık

geçen hafta:90.8 kg

bu hafta :86,3 kg

fark:4,5 kg

yüzde :4,95
vayssss handeee

tebrik ederim kuzucum.. ödemlerin hepsini attın gitti.. ilk hafta tartısına tav olmam.. ama -4.5 da eğer dikkat etmesen gelmezdi maksimum 2.5 falan olurdu.. bu senin disiplinini gösteriyor maşallah :nazar:
Bende öncelikle öğretmen arkadaşlarımı kutlar kilo bildirimine geçerim :)

Geçen hafta 76:4
Bu hafta 75.9
Fark 0.5
%0,65
ah canımö.. dünkü o karbon yüklü menün olmasa -1 idi bu sonuçç.. neyse ki eksi gelmiş yine de.. daha dikkatli menülerde emi.. tebrik ederim
kilo bildirimine gelirsek bnm başlangıç 20.11.2017 tarihinde 86,5 24.11.2017 tarihiinde 85,7 / 4 günde 0,9 kg
canım eksi gayet iyi.. ama sevinemedeim.. seni daha tanıyamadım bile.. bu eksi bizimle beraber olmadığı için.. sevinç yok bende şuanda.
Kilo bildirimim
Gecen hafta 64.3
Bu hafta 64.0
Fark -300
Bu haftanin az sporu beni fazla goturmedi tabi. Ama bugun tekrar yogunlasiyorum
Spor bildirimi hic yazamadim ama pazardan beri her gun 1000 tane ip atladim
@nehirnil111 kuzum bi ara yazmistim ama mesaj yayinlanmadi sanirim internetimin zayifligindan@MiuLego
ah çiçeaaam çok az eksi bu :KK42:
Geçen haftayı hatırlamıyorum 59.2 ya da 3 tu sanırım bu hafta

59
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:geçen hafta 59.3 idi.. -300 gayet iyi makbuşum.. temiz olmalar yaradı demek ki:KK31:bir de bozmayaydın allah allah derdik:rolleyes:
@MiuLego kaptanım 52.6 yani geçen hafta ki kiloma indim ama tabi sabitim bu durumda hafta içine bakıldığında bayağı eksideyim :deli:Öyle garip bir yerdeyim :KK70:Haftaya inşallah geri düşmeye çalışacağım sabit 52 kalmam pek mümkün olmuyor işte hele pis bir boğazım varsa:KK60:içim temiz ama :halay:
sabitsin evet canom.. cozuttuğun artıları hemen gönderdin oh şükür diyelim:KK60:
oy triplerine senin:rolleyes:hastalığın geçsin hemen göndericez ördekim o artıyı

vay vay vay vayyyyyy harika eksi bu nefs in sessizlipğinden korkmak lazım dediydim :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

donnacım geçen hafta eey gitmişti kilo.. üzerine bu hafta bu eksi mükemmel oldu.. sporun faydaları :halay:4 ler geliyorrrrrrrrrr:rapci:

vayssss handeee

tebrik ederim kuzucum.. ödemlerin hepsini attın gitti.. ilk hafta tartısına tav olmam.. ama -4.5 da eğer dikkat etmesen gelmezdi maksimum 2.5 falan olurdu.. bu senin disiplinini gösteriyor maşallah :nazar:

ah canımö.. dünkü o karbon yüklü menün olmasa -1 idi bu sonuçç.. neyse ki eksi gelmiş yine de.. daha dikkatli menülerde emi.. tebrik ederim

canım eksi gayet iyi.. ama sevinemedeim.. seni daha tanıyamadım bile.. bu eksi bizimle beraber olmadığı için.. sevinç yok bende şuanda.

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:geçen hafta 59.3 idi.. -300 gayet iyi makbuşum.. temiz olmalar yaradı demek ki:KK31:bir de bozmayaydın allah allah derdik:rolleyes:

sabitsin evet canom.. cozuttuğun artıları hemen gönderdin oh şükür diyelim:KK60:

oy triplerine senin:rolleyes:hastalığın geçsin hemen göndericez ördekim o artıyı
Dün o fundiklardan onve 59.6 göstermişti 58 garantiydi ama makbule fırsat vermedi tartıya

vayssss handeee

miu bende ilk hafta tartısına tav olmam canım
haftaya da giremiyorum değilmi listeye ben

Back
X