Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

lees
sen 9. takımda iken kullanıcı adın farklı mıydı? ben bi arattım da bulamadım canım.. bilgilendirir misin?

Evet merilieshinmee gibi bişeydi ama o hesabımın e posta ve şifresini unutunca yeni hesap açtım sonuç listelerinde 112. Sayva civarındayım

Eki Görüntüle 2071338

Gecen hafta :69.900
Bu hafta : 69.500 :)

Seviniyorum cunku pazartesi sabah kilom 70.400 idi :KK66:))
O zaman çok daha fazlasını verdim aynı benim gibi :KK53::KK9::KK73:
Geçen hafta :64.6
Bu hafta :64.1
Fark:500 gr
Regl bitimi ,kiloyu ondan verdim herhalde :confused:
Olsun canım o fazladan ödemmiş işte ne güzel gitti :KK9::KK73:

Eki Görüntüle 2071341

Geçen hafta ki kilo : 66.8
Bu hafta ki kilo : 66
Fark: 800
% 1.20
Harikasın canım afiyet olsun :KK9::KK73:
Gunaydin kızlar herkese hayırlı cumalar çok mutluyum bu sabah
Geçen hafta 80.7
Bu hafta 79.0 :KK9::KK71::sampiyon::sampiyon::21:
Giden 1.700
Nasıl güzel yüzde kilo o be :rolleyes:tebrik ederim :KK9::KK73:
GÜÜÜ NAY DINNNNNN Kızçeler..

400 gram gitmiş benden..diyette yapmadım dikkat etmedim ama.gitmiş..
Olsun canım demek ki vücut bırak beni gideyim diyor :KK70::KK9:
Bende kilo bildireyim
Gecen hafta :79.00
Bu hafta: 78.5
Fark : 0.5
Az oldu galiba bu hafta :KK43:
Oranına göre belki ama haftaya daha da yi verirsin canım tebrik ederim:KK9::KK73:
Kilo bidirimi
cuma tartılmamıştım
Ptesi 71.2
Cuma 68.6
Fark 2.6
Yüzde 3.65
Dört günlük diyet yaptım artı metabolik çay içtim.bide regl ve su içmeme şişliği vardı ödem gitti ama hala regl olmadım ne zamanki 67 leri rahat rahat sık sık görürüm ozaman derim kilo verdim yani haftaya devam ederse vermem ancak ozaman sevincem bu sahta banunun ki gibi.First in First Out..beden muhasebemde FİFO kullanıyorum :KK70:
Harikasın canım ya nasıl güzel rakam yüzde böyle :rolleyes:Tebrik ederim:KK9:
şu hafta sonunuda temz atlatalım lütfen benim hatalarım
1. buggün cuma ama hak ettim kendimi ttuttum bir haftaa:KK67:
2.ya bugün ctesi iki üç lokmadan bişiy oolmazzzz:KK22::KK22::KK22:
3. amann pazarrr yaaa kaç kez birlikteyim evdekilerrrle(evdekilerle simitte yesem aynı, yumurtada yesem aynı önemli olan birlikte yemek degil mi ?):KK72::KK72::KK72::KK72:

al 3 gün gitti çöpe
üstüne artılar
geriye kaldı 4 gün , haydi bunları temzileyelim:temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik:

eee sonra aman ekmek yeme
aman pro ye pro ye:kusmuk::kusmuk::kusmuk:
hoppp cumaaaaaa sabit yada artıı

böyle böyle haftalar gittiiii:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:
Aynı ben ya :confused:Şu 3 günü cıssız atlatayım haftaya cuma taşım yani :KK70:hafta sonu aldıklarımı haftaya cumaya kadar anca veriyorum sonra korumada diye geciniyorum güya nerde vücudum şaşırdı kendini böyle korumamı olur hafta içi aç gez karnın guruldasın hafta sonu homini gırtlak :KK70:
Gecen hafta 88.2
Bu hafta 87.4
Fark 0.8

Az oldu sanirim
@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife
Tebrik ederim canım orana göre az görünebilir ama eksi eksidir her zaman :KK9::KK73:
mesajdan çıkardığım sonuç=evde yumurta bitmiş ti almayı unutma :rolleyes:

şaka bi yana tespitler çok doğru masumm:KK9::KK9:beynimize kazımalıyız ki hafta sonu cozutmayalım
Ahahah Begüşüm ya :KK70:Canım yimirta çekti :rolleyes:
Kızlar ayağımın ustunden araba geçti kırık yok ama fena incinmis ağrım cok acildeyim.adam hızlıydı pat diye ayagimdan geçti.sonra arabayi durdurdu beni hastaneye falan getirdi ugrasiyo.polislerde sikayetci misiniz falan diyip duruyo.adam da hatalıydı.biraz daha yürümüş olsaydim beni ezecekti napcam akil verin.hala acildeyim ayagim sargili
Ayy canım Rabbim korumuş çok çok geçmiş olsun:KK43:Şikayet olayında bilemedim kuzum ya ben hep vicdan yaptığımdan kesin şikayetçi olmazdım eşim olsa kesin olurdu :KK53:
Kilo bildirimim

Geçen hafta: 56
Bu hafta: 50
Fark:6

Beni de tebrik edin:110:
Beni de alıntılayın:110:
Bana da ponpon yapın:110:

Hayallerrrrr:eğlence:
Hayatlar:eek:

Ahahah gözlerim fal taşı gibi açılmıştı ki :KK57::oha:sonraaaa :KK45::rolleyes:

kuzum tatlı yeme cesaretini sporuma bağlamadım,özel geldi o baklava dün akşam yedim yedim yemedim bidaha bulamazdım o yüzden yani
sabahki rakamada şok oldum görünce bir an algılayamadım hatta artıdayım sandım meğerse eksideymişim :KK9:
Harikasın kuzum ben bu hafta eksi geleceğini düşünüyordum çünkü cıss yoktu sporların çok sağlamdı eksi gelmeseydi o kiloladan ben hesap sorardım balı çörekimi nasıl sebepsiz yere üzer diye :sinirli::KK70::KK60:

Geçen haftayı hatırlamıyorum 59.2 ya da 3 tu sanırım bu hafta

59

300 gr mış :)) temiz kalmaya devam makbuşum ..hep onun eseri bu eksiler :halay:

Hayırlı cumalar herkese :KK68: Öğretmenlerimiz öğretmenler gününüz kutlu olsun :KK15:Güzel evlatlar hayırlı bir vatan evladı yetiştireceksiniz eminim :KK200:

Eki Görüntüle 2071323

@MiuLego kaptanım 52.6 yani geçen hafta ki kiloma indim ama tabi sabitim bu durumda hafta içine bakıldığında bayağı eksideyim :deli:Öyle garip bir yerdeyim :KK70:Haftaya inşallah geri düşmeye çalışacağım sabit 52 kalmam pek mümkün olmuyor işte hele pis bir boğazım varsa:KK60:içim temiz ama :halay:

begum75 begum75 Sarayca Sarayca Nare83 Nare83 @ada81 @Triplimelek Megi başka kim var ki akşamcı tayfamız :KK45:Ben accuk kirlendim :KK22:10-15 tane daha fazla değil çekirdek çitledim :olamaz::KK48:Kayınvalide de az aç kalınca :KK70:

sende temiz kalmaya devaaaam nehirim nilim :KK200:

sen kilo mu aldın hele de bakem :anne:

Ausum nasıl oldun kuzum acaba? bulantılar nasıl halin nicedir? çok özlüyom seni ben :KK200:

Yusuf nasıl oldu de bakem hele? Ausencia Ausencia

bulantılar çok azaldı miu'm ...bulantılar azalınca sürekli atıştırmalarda geçiyor ....
Yusuf evde .. takılıyoruz ana oğul :halay:

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

çook güveniyorum sana :KK15:

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
O zaman çok daha fazlasını verdim aynı benim gibi :KK53::KK9::KK73:

Olsun canım o fazladan ödemmiş işte ne güzel gitti :KK9::KK73:

Harikasın canım afiyet olsun :KK9::KK73:

Nasıl güzel yüzde kilo o be :rolleyes:tebrik ederim :KK9::KK73:

Olsun canım demek ki vücut bırak beni gideyim diyor :KK70::KK9:

Oranına göre belki ama haftaya daha da yi verirsin canım tebrik ederim:KK9::KK73:

Harikasın canım ya nasıl güzel rakam yüzde böyle :rolleyes:Tebrik ederim:KK9:

Aynı ben ya :confused:Şu 3 günü cıssız atlatayım haftaya cuma taşım yani :KK70:hafta sonu aldıklarımı haftaya cumaya kadar anca veriyorum sonra korumada diye geciniyorum güya nerde vücudum şaşırdı kendini böyle korumamı olur hafta içi aç gez karnın guruldasın hafta sonu homini gırtlak :KK70:

Tebrik ederim canım orana göre az görünebilir ama eksi eksidir her zaman :KK9::KK73:

Ahahah Begüşüm ya :KK70:Canım yimirta çekti :rolleyes:

Ayy canım Rabbim korumuş çok çok geçmiş olsun:KK43:Şikayet olayında bilemedim kuzum ya ben hep vicdan yaptığımdan kesin şikayetçi olmazdım eşim olsa kesin olurdu :KK53:

Ahahah gözlerim fal taşı gibi açılmıştı ki :KK57::oha:sonraaaa :KK45::rolleyes:

nehirim bende aynıyım bebegimmm
sen benim yiyişimi bi görsen yeminle biri kamerayya çekse
piskoloklar incelenmesi gereken vakaaa diye adlandırırlarr:deli::deli::deli::deli:

sende temiz kalmaya devaaaam nehirim nilim :KK200:
İnşallah kaptanım kalacağım :KK200:

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

piskoloklar incelenmesi gereken vakaaa diye adlandırırlarr:deli::deli::deli::deli:

Ahh kuzu bu yemekten duyduğumuz zevk nedir :KK51:1 paket cips yerim tatlı yerim üzerine börek bile yerim verseler dünyayı da yerim de işte :deli::KK45:Keyifi çok seviyoruz galiba tv karşısında ayaklarımı uzatarak verseler seni bile yerim :KK70::rolleyes:

Çok yerim dedim başım döndü :confused::KK30::KK53:

Ausencia Ausencia çok TSK ederim canım inşallah bu hafta daha iyi olacak zaten bu kiloları korudum mu yeter bana 60 olmasında

CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle şok oldum çok gecmis olsun canım valla şikayetçi olmazdım ben herhalde adam hastaneye falan getirmiş ilgilenmiş sonuçta kaza ama tabi dikkatli olması gerekiyor allah korusun cana da mal olabilirdi ay zor bir karar bu

begum75 begum75 kaç kilosun ya goremedim ben eksiymissin ama okudum tbrk ederim canım iki gece temiz bile eksi getirdi bize 1 haftayı düşünemiyorum :KK19:

Sarayca Sarayca geldi mi ben mi göredim

suspushanimcim suspushanimcim hala yok mu acaba inşallah iyidir çünkü o böyle yapacak biri değil ya

Harikasın kuzum ben bu hafta eksi geleceğini düşünüyordum çünkü cıss yoktu sporların çok sağlamdı eksi gelmeseydi o kiloladan ben hesap sorardım balı çörekimi nasıl sebepsiz yere üzer diye :sinirli::KK70::KK60:

kız ona döv onu kuzum, sen koru beni,erimezse yağlarım,yağ çözücü sık bana,lime lime kes onları:bicak:

merak ettim:deli:

İnşallah kaptanım kalacağım :KK200:

Ahh kuzu bu yemekten duyduğumuz zevk nedir :KK51:1 paket cips yerim tatlı yerim üzerine börek bile yerim verseler dünyayı da yerim de işte :deli::KK45:Keyifi çok seviyoruz galiba tv karşısında ayaklarımı uzatarak verseler seni bile yerim :KK70::rolleyes:

Çok yerim dedim başım döndü :confused::KK30::KK53:
ahaaa tv karşısında insan transa geçiyo yanlışla elimizi uzatsak yicen demek ki:KK70:

Kilo bildirimi yapayım ben deo_O
Geçen hafta 87.5
Bu hafta 87.8
+0.3 maalesef
Inşallah bu hafta toparliycam

Şaşırdım açıkcası ... senden geldiğin günden beri farklı bir umut almıştım :)
hadi bakalım daha aktif olmaya çalış haticecim , gerçekten tartıyı çok çook etkiler burada aktif olman .

Eki Görüntüle 2071341

Geçen hafta ki kilo : 66.8
Bu hafta ki kilo : 66
Fark: 800
% 1.20

ayyyy eflalim tüylerim diken diken oldu ya .... çoook tebrikler ... çok hakkediyorsun bu eksileri :KK200:

Dün fazla kacirdim:KK17:
Sabitim:KK17:

-100 müşsün :KK48:

tebrikler türkan :KK9::KK9::KK9:

Gunaydin kızlar herkese hayırlı cumalar çok mutluyum bu sabah
Geçen hafta 80.7
Bu hafta 79.0 :KK9::KK71::sampiyon::sampiyon::21:
Giden 1.700

süpeeeer :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

harika temiz bir eksi .... aynen devam zeytinim :KK68:

Back
X