Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet canım pazar günü bozdum ama bozmadığım hafta da hep artı geliyordum tabi her perşembe detoks yap cuma öğlene kadar bekle falan . Evet ah kaptanım ah 500 de olsa sen beğenirdin bu mıy beğenmiyor

en az eksi 700 ... kaptanlar %1 hedefler

canom sen geçen cuma bozmuştun ama .. hiç bozmadan gidersen öyle perş. cuma aç kalmana gerek kalmaz ..
birde 400-500 sevmiyor miu biraz da ondan son dk stresleri
aus bu kilosunu 9:30 da mı ne aldık bu hafta .. öyle öğleden sonrayı falan beklemedik.. baya bildiğin dümdük erken saat eksisi bu

Merak iste napican... ogretmenlik icin mesleginiz degil belki ama... dediydi ya deynep ordan yola cikarak aklima geldide neydi meslekleri diye

Otelcilik canım ... uzun yıllar mutfak ve servisle haşır neşirdi işim .. gelsin açık büfeler ..gitsin brunchlar

sonrada çeneme kuvvet emlak danışmanlığı yaptım ...

en son da temizlik işi ...

99.3 degil miu 99.8

Fatma ablama ses etmeyin yaa

Teşekkür ederim buradan kopmam zaten buranın en güzel yanı koruma evresinde de birlikte olabilmek çok mantıklı diyet yapmaktan daha zordur çünkü kiloyu koruyabilmek

Canım bununla gelmiş geçmiş olsun

benle buluşmuyon ki.. buluşsan ben sana hediye alardım ki

şimdi buluşsak hep isteyecen ahahahah sohbetimm , muhhabetim çenem çoktur
valla ayarlayalaım canom baksana ankara buluşması bilem yapamadıkkkk

ne yalan diyim bende üzüldüm
@no name listesiz yazsa muhabbete katılsa olmamı @MiuLego bak hem 7.takım üyesiymiş

Nare83
begum75
@Makbule007
nehirnil111
Triplimelek Megi

kızlar akşamcılar, bu hafta tertemiz olmak dileğiyle :)

aynenn temiz kalmak güzeldirrrr
omo reklamı her nekadar kirlenmek güzeldir desedeeee

yeminle öldüm

1-2-3 tıppppppppp

az susun kafa toplayam yetişemiyom

temizlik imandan gelir
bi cumartesi buluşun loo nolcek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…