Tertemizim haaaa cok iyi gidiyorum haa
Teşekkürler balım bakalım bu hafta daha sıkı tutacağım 50.9 görsem yeterNe güzel menü
Çok severim yoğurtlu kabağı
KaşıdımBi yerini kası bakayım
Ne güzelmiş gelde motive olmaTamam canım .... ne yedin ne içtin çok mu yedin geçtimmm ... temizimmmmmmm yazdın mı bana yeter ... senin meta o şekilde de verir zaten .
tabii ki cuma yarışlarında 12 takım yarışıyor ... yani bizimki gibi 11 takım daha var ... Hemen her hafta 1.yiz :)) ya da derecedeyiz söylemesi ayıp .. bir bu hafta nazar boncuğumuz olacak ....
Takıma deneme süren boyunca bol katılımda , düzenli menü paylaşımında bulunup güzel kilo verdiğini ve tam gaz motive olduğunu kaptana gösterdiğin zaman girersin canım ... en erken 3. cumanda ....
Adam bak listeye az kaldı 7 görmek istemiyorsak temiz kalacağız yemeğini ye ama bu saatten sonra tek lokma ya hayır balım basaracaksin o listede seni görmek istiyorum tüm kalbimleKaşıdımama yemek yemeden once ruh gibiydim yemek yedim kendime geldim
İnşallah daha eksiler görürsünTeşekkürler balım bakalım bu hafta daha sıkı tutacağım 50.9 görsem yeter
Canım paylaşım alanı var orada herkes kendi listesini yayınlıyor sonra o hafta hangi tk sıra o listede siramala yapıyor 1 2 3 diye bi de bireysel birincilik var işin ucunda çok zevkli hele bireysel de birinci olunca bi güzel yazı yazıyorsunNe güzelmiş gelde motive olmainşallah bende listeye girerim peki bu takımlar arası yarışı kim takip ediyor bu listelerin paylaşıldığı ayrı bir sayfa mı var çok cahilim kusura bakma
Canım benİnşallah daha eksiler görürsün
Kaç kilo ile başladın ne kadar zamanda bu kilolara geldin
Tesekkur ederim guzel kalplimAdam bak listeye az kaldı 7 görmek istemiyorsak temiz kalacağız yemeğini ye ama bu saatten sonra tek lokma ya hayır balım basaracaksin o listede seni görmek istiyorum tüm kalbimle
Teşekkür ederimCanım paylaşım alanı var orada herkes kendi listesini yayınlıyor sonra o hafta hangi tk sıra o listede siramala yapıyor 1 2 3 diye bi de bireysel birincilik var işin ucunda çok zevkli hele bireysel de birinci olunca bi güzel yazı yazıyorsun
Ne güzelmiş gelde motive olmainşallah bende listeye girerim peki bu takımlar arası yarışı kim takip ediyor bu listelerin paylaşıldığı ayrı bir sayfa mı var çok cahilim kusura bakma
Aktif olursan menulerini sporunu yazarsan @MiuLego sana neyi neyle yemek gerektiğini hangi sporun sana daha etki edeceğini anlatır balim ama önemli olan senin aktif olmam bak ben mezun oldum hala menü spor bildiriyorumTeşekkür ederim
Gerçekten çok keyifliymiş ya bende öylesine gelmiştim hiç bilgi sahibi değildim ben genelde günlüklerde takıldığım için buralar bayağı adrenalin yuvasıymış
Yuvanın da en iyisine denk gelmişim tamamen tesadüf
Tamamdır canım çok teşekkürlerAktif olursan menulerini sporunu yazarsan @MiuLego sana neyi neyle yemek gerektiğini hangi sporun sana daha etki edeceğini anlatır balim ama önemli olan senin aktif olmam bak ben mezun oldum hala menü spor bildiriyorum
Olacak ada bu defa olacak temizim yazmak varken neden kirliyim yazasin ki ben inanıyorum olacak bu defaTesekkur ederim guzel kalpliminan bende cok istiyorum ilk defa aylar sobra yakaladim modu ) bakalim metam ne diyecek
Canım ben
26.06 başladım 78.5 ile 50.6 ile mezun oldum ayağımda bi sıkıntı olunca komble 10 güne yakın yattım ara da odem kilo artık neyse 2 kilo geldi şimdi 52.3 oldum benim hedefim 48 kilo olmak toplamda 26.2 vermiş oldu 4 buçuk ayda
O değilde yemem demekten iflahım kesildi.3 tane pasta geldi sınıfa ille bi dilim bari ye de ye,ye de ye yok yemem daha yeni spor yapıp geldim dedim olmazsa içicek iç.hele onu hiç içmem dedim sonra baktım olmuyo şöyle bi paltomu çıkardım siyah dar bi elbisemsi kazak dar paça pantolon giymiştim vaay vooooy derken kadınların başı döndü ısrar etmeyi unuttular
Çok sağol canım darısı başınaAy maşallah ya Harika bir sonuç
Tebrik ederim gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?