Valla tek başıma hepsine yeterimmmmYardıma gelem miiii
Canım sen yaparsın ki. Olur öyle arada. Her gün gelsen buraya eskisi gibi eminim motive olursunaçtım bunu gördüm, canım neden kırılayım, kırılacak ne yaptın, hatta yazmana sevindim bile, derdim kendimle, yüzüm yok ki yazayım, utanıyorum artık yazmaya sürekli diyeti bozma...k hiç yakıştıramıyorum kendime
Hergün leslie sözün var bağa eflalllllCanım sen yaparsın ki. Olur öyle arada. Her gün gelsen buraya eskisi gibi eminim motive olursun
Sen sinemada olmayacakmıydınListe dışı devam edenler.. liste adayları.. aktif olun canlar.. istekli olun.. ben burdayım listeye hazırım desin menüleriniz.. hadi daaaaaa
ReklamdaydıSen sinemada olmayacakmıydın
Nerden sana nerden hı nerden. Ben kendime söz verdim bikeremHergün leslie sözün var bağa eflalllll
Sopayi gordum imana geldim. Buyuksun kaptanimm :))Amma listedekiler bir aktif olmasın
Hele bir gün durgun olsun
Hele bir gün az girsin
Hele akşamları karbon gömsün
Hele hele bak yaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 2071561 Eki Görüntüle 2071561 Eki Görüntüle 2071561 Eki Görüntüle 2071561 Eki Görüntüle 2071561 Eki Görüntüle 2071561 Eki Görüntüle 2071561 Eki Görüntüle 2071561 Eki Görüntüle 2071561 Eki Görüntüle 2071561 Eki Görüntüle 2071561 Eki Görüntüle 2071561 Eki Görüntüle 2071561 Eki Görüntüle 2071561 Eki Görüntüle 2071561
Oyy ne oldu dur öpeyimReklamdaydı
Morali sifir oldu benim
Öpsene beni sen
İyiyim canımm seni sormalı nasılsın?Aa zeynep hoşgeldin. Şaşırdım seni görünce. Nasılsın
Canım başın sağolsunKizlar bi yakinimi kaybettim iyi degilim.
Tarifsiz acilar icindeyim.
Dua bekliyorummm.
Kaptanim mezun olmak istiyorum.
58.7
Sağol canımSıkıntın ne ise Allah ferahlık versin
Demek fulya için girdin sadece
Ahh o kahve kokusuna ben de bitiyorum ,ama benim burnumda öyle değil
Hele hastanelerde ,açken ne tatlı geliyor kokusu
Tadına baksaydın ,pastanın şekli bozulurdu,kesin o yüzden yemedin
Bekara konuşmak kolayHele evlen ,yatılı birkaç gün çocuklu misafir ağırla ,kolay mıymış
Olmaz olur mu eflal,bayağı incelmişsin
Tebrikler
Yok kuzum korse corap hicbisey yoktuya zaten ben senin o elbiseli fotonu gördümmmm ... korse vs varmıydı bilmiyorum ama pörtleyen pırtlayan hiç bir yerin yok ... 58 im desem doğrudur derim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?