Bende galiba seker var ya neyse gorecez 10gun sonra
Bu hafta stresten uyuyamadim bile çok ciddi 2 tane ticari kredi vardı rakamlar çok fena evraklar hukuk yazışma gece rüyama giriyordu eksik bir onay var diye. Tüm gün gerilmekten vücut enerjim bitti bi de misafirim var o da gezmek istiyor çok zor oldu. Rüyamda evraklar rüzgar esiyor kayboluyordu o durumdaydım. Cuma sonuçlandı ben rahatladim. Dün nasıl uyumusum ustumle eve geldim tableti aldım kucagimda uyumusumSen iyi sustun bu hafta bugün yenince
Akşamları burdayım kaçmak yok bi de öğlen geleceğim susmayacagimYakalayamiyorum ki kaçak dövüşüyor bi yakalasam haftaya 3 kilo vermeden gelmezdi de yok ki ortada
Keşke benim de olsa ben kendimi zorlamasam 11 e kadar yerim aç uyuyamiyorum. Geçen eşime diyorum ben çok açım uyuyamiyorum diye. Nerdeyse bana tost yapıp getirecekti ye de uyu artık diye kısaca sus demek istedi ama neyseki ben karın gurultumla uyudum@MiuLego temiz temiz yattim sen merak etme... benim gece kalkip yeme istegim olmuyor şükür...ben diyet yapmasamda 20.30 dan sonra bisey yemem ac bile olsam bu benim huyum..
Benim şeker yukselince elim titriyor ter basıyor sinir yapıyor geriliyorum ve kontrolumu yitirip yiyorum sonrada siziyorum oturdugum yerde bayilircasinaBerbat hissediyorum dun oğluma mont bot vs almaya gittik dogrudurust yemek yiyemedim sabahta hastanedeydim neyse bakacaz artik
Bende galiba seker var ya neyse gorecez 10gun sonra
Uykum geldi yaaa çok pis
Twesten yapacaktım güya
Ay banu uyumaaa
Kız zateb 15 dk yapsan yeter..
kalk yaparsın ne var 15 dk cık
Günaydın herkese
Günaydın kızlar internetim yok kayınvalidemlere geldim onlarda wifi var ordan giriyorum bugün aktif olacağım inşallah ekmeğimle geldim kv lere
Aynen wifi taktıracaktık ama akt yapı yokmuş kuzum ya
yok canım akdeniz bölgesinde osmaniyede oturuyorum ama yeni taşındık sayılır bir sene oldu daha akt yapı yokmuş bzm oturduğumuz yerde burayada yeni yeni yapılıo evlerHadi ya ?
Dogudamisiniz
yok canım akdeniz bölgesinde osmaniyede oturuyorum ama yeni taşındık sayılır bir sene oldu daha akt yapı yokmuş bzm oturduğumuz yerde burayada yeni yeni yapılıo evler
Berbat seylerÇakılım yenilgi ağır geldi heee
Bu hafta sıkı tut
Vaytı yenmek mi lezzetli olur
Bir tabak yağlı mağlı ıyk şeyler mi :)
İyiyim canım tartıldım söyleyeyim miGünaydın triplim nasılsın
Bende osmaniyedeyimmmm bizim oturduğumuz yerde sorun yok net bagliyok canım akdeniz bölgesinde osmaniyede oturuyorum ama yeni taşındık sayılır bir sene oldu daha akt yapı yokmuş bzm oturduğumuz yerde burayada yeni yeni yapılıo evler
İyiyim canım tartıldım söyleyeyim mi
Sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?