Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sen iyi sustun bu hafta bugün yenince
Bu hafta stresten uyuyamadim bile çok ciddi 2 tane ticari kredi vardı rakamlar çok fena evraklar hukuk yazışma gece rüyama giriyordu eksik bir onay var diye. Tüm gün gerilmekten vücut enerjim bitti bi de misafirim var o da gezmek istiyor çok zor oldu. Rüyamda evraklar rüzgar esiyor kayboluyordu o durumdaydım. Cuma sonuçlandı ben rahatladim. Dün nasıl uyumusum ustumle eve geldim tableti aldım kucagimda uyumusum

@MiuLego temiz temiz yattim sen merak etme... benim gece kalkip yeme istegim olmuyor şükür...ben diyet yapmasamda 20.30 dan sonra bisey yemem ac bile olsam bu benim huyum..
Keşke benim de olsa ben kendimi zorlamasam 11 e kadar yerim aç uyuyamiyorum. Geçen eşime diyorum ben çok açım uyuyamiyorum diye. Nerdeyse bana tost yapıp getirecekti ye de uyu artık diye kısaca sus demek istedi ama neyseki ben karın gurultumla uyudum

Berbat hissediyorum dun oğluma mont bot vs almaya gittik dogrudurust yemek yiyemedim sabahta hastanedeydim neyse bakacaz artik

Bende galiba seker var ya neyse gorecez 10gun sonra
Benim şeker yukselince elim titriyor ter basıyor sinir yapıyor geriliyorum ve kontrolumu yitirip yiyorum sonrada siziyorum oturdugum yerde bayilircasina

Uykum geldi yaaa çok pis
Twesten yapacaktım güya

Ay banu uyumaaa
Kız zateb 15 dk yapsan yeter..
kalk yaparsın ne var 15 dk cık

Bu mesajlardan sonrasını hatırlamıyorum uyumuşum 8:30 da gözünü açtım çok yorulmuşum

akşam çocuklar süt istedi
babaları bi kakoyu bulamadı yaw
kirk kez sordular yerini ne beceriksiz şu erkekler

bayılmış gibi uyudum

yok canım akdeniz bölgesinde osmaniyede oturuyorum ama yeni taşındık sayılır bir sene oldu daha akt yapı yokmuş bzm oturduğumuz yerde burayada yeni yeni yapılıo evler
Bende osmaniyedeyimmmm bizim oturduğumuz yerde sorun yok net bagli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…