Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın
Rabbim ! Çok büyüksün ve en iyiyibilensin bu kullunu cahalletle sınama ,açagın her kapıya senden geliyor diye razıyım, zorumzu kolay eyle,kalbimi en iyi sen bilirsin,benim iyi niyetime karşılık veren yine sensin, bana ve burdaki arkadaşlarıma kapıların en hayırlısını aç AMİNNN !!!!!!

Yaaa nil güldürdün beni
Minnak mandalinlerim var ve maşallah sulular 3 tane sıktım canım

Aminn Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah

Amin

Günaydın kizlar.ay bi uykusuzum nasil basim afriyo.Gece gec yattik oglumun sa uyumayasi tuttu. Sabah da 7 olmadan kalkti.istanbuldaki odasini karanlik yapiyorum perdeler fln zaten güneş dogmamis oluyo geri uyuyodu.Burda fubes direk odanin icine doğdu uyumadi o satten sonra.simdi kucaginda uyuyo.millet kahvaltida.kv patates biber kizartnis borek yapmis kutmak yapmis onlar bitirsin de oyle gidiim

Bugun akrabaya gitcekmisiz yarin geri yol..gideyim tostumu yapayim da yiyeyim.uğramaya caliscam gunduz de opuldunuz

Gözünaydin stresli kısım bitti sayılır

Günaydın bu arada

amam dikkat hafta sonuna kızlar
yiyecek bir şey yok sa yumurta yiyin
cis cos yemeyin

şimdi bi kahve yaptım hemencik
11 gibi yerim ilk öğünü
Ben de şimdi yiyorum ilk ogunumu kepekli tost yaptım kahvaltı hazırlamaya Usendim resmen

Bugün paso ordayım yazdım sanıyordum atladım demekki

Yok valla, sitede oturuyorum ama bizim sitede süt alan yok, çok alan yoksa eve getiremiyorum diyo. Ben de mecbur tabana kuvvet yürüyorum
Ben de sitedeyim.Bizim burada çok moda oldu süt alıp yogurt yapmak.sutcumuz her haftada iki gun geliyor. 5 litrelik su sisesinde 12.5 liraya alıyoruz.

Amin amin amin. ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…