- 24 Ocak 2016
- 907
- 4.429
- 63
- 35
Şeker.için ilaç kullaniyormusunBenim şeker yukselince elim titriyor ter basıyor sinir yapıyor geriliyorum ve kontrolumu yitirip yiyorum sonrada siziyorum oturdugum yerde bayilircasina
Yok valla, sitede oturuyorum ama bizim sitede süt alan yok, çok alan yoksa eve getiremiyorum diyo. Ben de mecbur tabana kuvvet yürüyorumHaa bizimki kapimiza kadar getiriyor her hafta sağolsun
Yaaa nil güldürdün beniHariikasın canım ya maşallah sana gümbür gümbür geliyorsun
5 mil yapıyorsun var ya bravo o kadında en fazla 3 mil yapıyorum ben
Güzel menü megimmandalina suyu için yalnız kaç tane mandalina sıkıldı acep bildiğin onları yemiş oldun
AminnGünaydın
Rabbim ! Çok büyüksün ve en iyiyibilensin bu kullunu cahalletle sınama ,açagın her kapıya senden geliyor diye razıyım, zorumzu kolay eyle,kalbimi en iyi sen bilirsin,benim iyi niyetime karşılık veren yine sensin, bana ve burdaki arkadaşlarıma kapıların en hayırlısını aç AMİNNN !!!!!!
AminGünaydın
Rabbim ! Çok büyüksün ve en iyiyibilensin bu kullunu cahalletle sınama ,açagın her kapıya senden geliyor diye razıyım, zorumzu kolay eyle,kalbimi en iyi sen bilirsin,benim iyi niyetime karşılık veren yine sensin, bana ve burdaki arkadaşlarıma kapıların en hayırlısını aç AMİNNN !!!!!!
Adrenalin ihtiyacı kesinKorku filmi izlemek en bi nefret ettigim şeydir niye durup dururken korkuyum ki demi ama zevkler tartışılmaz
Gözünaydin stresli kısım bitti sayılırGünaydınlaaar
Mutlu haftasonlarııı
Sınavlarım var bugün ve yarın...
Çok özledim sizii.
Dün staj danışmanıma okulda liseli bebelere ve okuldaki hocaya sunum yaptım. Ve iğdenin aldığı puan her iki hocadan da 100
Çok beğendiler öğrencilerle olan iletişimimi ve ders anlatışımı... Çok güzel şeyler duydum... Korkuyordum elim ayağıma dolaşacak diye ama olmadı yaptım. Ve stajın önemli kısmı bitti çok şükür
Ben de şimdi yiyorum ilk ogunumu kepekli tost yaptım kahvaltı hazırlamaya Usendim resmenGünaydın bu arada
amam dikkat hafta sonuna kızlar
yiyecek bir şey yok sa yumurta yiyin
cis cos yemeyin
şimdi bi kahve yaptım hemencik
11 gibi yerim ilk öğünü
Ben de sitedeyim.Bizim burada çok moda oldu süt alıp yogurt yapmak.sutcumuz her haftada iki gun geliyor. 5 litrelik su sisesinde 12.5 liraya alıyoruz.Yok valla, sitede oturuyorum ama bizim sitede süt alan yok, çok alan yoksa eve getiremiyorum diyo. Ben de mecbur tabana kuvvet yürüyorum
Amin amin amin. ....Günaydın
Çok güzel olur ben yapmıştım daha önce peynirAynen. Kendi yoğurdumu tereyağımı yapıyorum çok güzel oluyobu ara peynir de yapmak istiyorum ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?