Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kızlar, sütçüyü kovaladım köy yumurtamı da aldım karada ölüm yok bana
Miu korkusu neler yaptırıyor insana listeye girince ben ausun nefesini esnemde hissediyordum hep. Sonrada miu nun tabi Ausencia nın kaptanlığının son dönemine miu nun ilk dönemine denk geldi benim liste maceram

Günaydın kızlar, sütçüyü kovaladım köy yumurtamı da aldım karada ölüm yok bana

Oğlum Kıbrıs tan izne geldi canım sevmiş bayağı Eylül'ün ortasında gitmişti çok sıcak anne diyodu
Tahmin ettiğimiz gibi pahalı değil okadar diyor

Maşallah kuzuma ne güzel geçmiş
Kaptan da sende maşallah çok calskansin canim

yok canım akdeniz bölgesinde osmaniyede oturuyorum ama yeni taşındık sayılır bir sene oldu daha akt yapı yokmuş bzm oturduğumuz yerde burayada yeni yeni yapılıo evler

Bizde antepteyiz yakiniz canim
Hoşgeldin takimimiza

Miu korkusu neler yaptırıyor insana listeye girince ben ausun nefesini esnemde hissediyordum hep. Sonrada miu nun tabi Ausencia nın kaptanlığının son dönemine miu nun ilk dönemine denk geldi benim liste maceram
Yok kız korkudan değil. Paket ürün çiftlik yumurtası almıyorum senelerdir mevsimi olmayan sebze meyve de almam hiç. Senelerdir hasta olmuyorum şükür bu sayede :)

Yok kız korkudan değil. Paket ürün çiftlik yumurtası almıyorum senelerdir mevsimi olmayan sebze meyve de almam hiç. Senelerdir hasta olmuyorum şükür bu sayede :)
Ohh mis gibi ne güzel:)) insan içine sine sine tüketir onları.

Oğlum Kıbrıs tan izne geldi canım sevmiş bayağı Eylül'ün ortasında gitmişti çok sıcak anne diyodu
Tahmin ettiğimiz gibi pahalı değil okadar diyor
Eylülde o kadar sıcak yoktu hava dönüyo eylğlde burda . Bi de temmuz ağustos sıcağını görsün kıbrısta :) Bizim burası pahalı valla abla. Herşey el yakıyo sebze meyve el yakıyo, hele kiralar resmen adamın belini büküyo.

Hariikasın canım ya maşallah sana gümbür gümbür geliyorsun
5 mil yapıyorsun var ya bravo o kadında en fazla 3 mil yapıyorum ben
Güzel menü megim mandalina suyu için yalnız kaç tane mandalina sıkıldı acep bildiğin onları yemiş oldun

Sagol canim , bide bu ayki regliyi atlatirsam daha super olacak

Sağol canım :) karıştırıp yapınca sıkmıyo. 5 mil videosu tek başına sıkıcı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…