- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Dur daha sporlar varrrrDengelenmiş güzel menğ vaytımmmm
Eksi getirir mi
Tabi ki de yeaaahhhhhhhhh
Ben ütü yaptım duygusal takıldım bolca duygusal şarkı eşliğinde ses tellerimi açtım spor yerine geçer miHarika olmuş ki
Sen de durmayacaksınne spor yaptın bugğn hele söyle de az mutlu olayım
Az değil mi ya da ben mi çok yiyorum acaba şimdi bakış açım değiştiMenü
Sabah
0.5 dilim tb ekmek
2 tane az yağda yumurta
peynir 2 tane küp şeker büyüklüğünde
1 tane zeytin
1 küçük kase salata(salatalık domates kırmızı lahana maydanoz limon zeytinyağı az tuz)
Ara
İki çatal pasta
1 tane Türk kahvesi
Akşam şimdi
2 tane haşlanmış yumurta
1 kase yoğurt
Su 2 litre 3 okur
@MiuLego
Aaa mortim sporsuz ölümü uyumakta spordan sayılır sen uyu ben yuruyus lessie jillian karın kasları yapayimBen ütü yaptım duygusal takıldım bolca duygusal şarkı eşliğinde ses tellerimi açtım spor yerine geçer mi
Ben fazla yiyorum sanki bu menüye göreDengelenmiş güzel menğ vaytımmmm
Eksi getirir mi
Tabi ki de yeaaahhhhhhhhh
Az değil balım o iki lokma pastayı dengelemek şart çünkü sabah karbon minimum aldım tek karbon pasta oldu akşam pro takildim dengelemek için canimAz değil mi ya da ben mi çok yiyorum acaba şimdi bakış açım değişti
Ben ütü yaptım duygusal takıldım bolca duygusal şarkı eşliğinde ses tellerimi açtım spor yerine geçer mi
Senin meta benden hızlı çalışır kilona GoreBen fazla yiyorum sanki bu menüye göre
Çakılım 50 kilo vayt öyle düşün.. elbet senin menün daha dolu olacak..Ben fazla yiyorum sanki bu menüye göre
4 dilim çok değil mi ördeğim? Kahvaltı güzel.. akşamına sebze salata yoğurt isterdim.. yarın sabah kahvaltoya da 1 dilim börek olurdu korumadasın diye..Menü
Sabah 10.00
Iki yumurta omlet
Yeşillik
Iki dlm tb ekmeği
Akşam 17.30
4 dlm ıspanaklı börek kendim yaptım içini bol koymuştum öyle diye 4 dlm yedim.
Ayran
Bir salatalık turşusu
Evet yatana kadar suyu 2.5 yapacağım.
@MiuLego spor jillian level 1
20 dk yürüyüş
Kolay gelsin kuzumArkadaş lar ben cikayim evi toplayıp sporumu tamamlayıp donerim
Degilde bazı korkularım vardı inşallah aşarım onlarıda...onuda konuştum ufak adımlarla gelecege bir adım attım sayılır hayırlısı olur inşallah
Hayir evde degilim canim. Tartilmammmm evde olsam da cikmam o tartiya. Kosacagim kosacagim ve kosacagim, 3 gun sonra cikarim o tartiya ancaksali gunu de esimin dogumgunu. Aman tanrim. Ama ben yemicegim iste. Gorumcemin yaptigi o balli kaymakli pastadan asla yemicemmmmm
Sağol canım evet kestane kalorili sürekli tükettiğim bişey değilEce gel bebeeeeemm gel geeel bekliyorummm
Kız 1 ocakta da benim doluyor 6 ayım.. beraber girip sallamayak mı listeleriii
Kestan yerken dikkat kalorili diye biliyorm
Menü çok güzel canım
Akşam yenmiş tüm gece temiz kal emi
Eminim ece öyledir ausum.. hele sen de kefilim diyorsan ohoooooo gelsin listemize
Fotoğraftan belli olmuyor mubaya şişmiş çok belli oyyyy pofuduk pofuduj
Şişsin ve morarsın zateb kokoşum öyle olmazsa sıkıntı çünkü... bu ayağının kndini tamir ettiğinin işareti..
ucuz atlattın şükür geçsin gitsin hemen
Aman orda oturan ne yer ne icer kaptanim. Yemicem zaten Ben hic tatli sevmem kiSen bilirsin yaaaaa ye istiyosaan
Ayakta kalma hatta gel otur şöyle de rahat rahat ye
Eki Görüntüle 2071851
Bana gore en doğrularini attim en guzel cevapları verdim
haklısın kaptan.4 dilim çok değil mi ördeğim? Kahvaltı güzel.. akşamına sebze salata yoğurt isterdim.. yarın sabah kahvaltoya da 1 dilim börek olurdu korumadasın diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?