- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla cakilim benim totomdan akıyor afedersin kulaklarımdan ateş çıkıyor ama bırakmıyorYarın gör beni ozaman terleyene kadar ter burnumdan Aksın
Salataya hangi peynir daha çok yakışıyor
Tatlı ye tatlı eksik kalmış
Ben de yapcamWhiteblacklife yaparda benim başım kel mi
Benimkinin de iş yeri karışık, müdürler hep değişti. Bakalım bizimki ne olacak
Casaretimi toplayıp bir gün bunu sizlerle paylaşırımKonuyu bilmiyorum ama her ne ise gönlüne göre olsun , hakkında hayırlı olsun
Hem de görümce yapmış ... tabii ki de yenme![]()
Amin canımCanım valla ne varsa koyarım evde ... çok diyette iken lor koyardım ... şimdi ezine tam yağlı :)))
yaparsın tabii yahu .... yenersin de white'ı
Allah kolaylık versin, iş stresi fena
Valla meydan okudun geri adım yok.YOK yorgunum yok halsizim yok dayanamadım anlama.@MiuLego ya ben bir halt yedim ne yapcam şimdi onu gecmem lazım. Bi tutamiyom şu cenemi uslu uslu dur işte. Hem aç hem fodurum
Canım şimdi gördüm nasıl geçti görüşme olumlu mu
Casaretimi toplayıp bir gün bunu sizlerle paylaşırımönce kendime kendimi ispatlamam lazım
içten amin diyişleriniz sorgusuz sualsız beni mutlu etti
ve biliyorumki bugünkü görüşmede hepsi yanımdaydı
![]()
@auencia kimi tutuyorsun
Casaretimi toplayıp bir gün bunu sizlerle paylaşırımönce kendime kendimi ispatlamam lazım
içten amin diyişleriniz sorgusuz sualsız beni mutlu etti
ve biliyorumki bugünkü görüşmede hepsi yanımdaydı
![]()
Sebze çorbasıydi Tabiki varim söz agizdan bi kere çıkar sabah alışverişe gidip salata malzemesi alacağım. Markette yürümek spor yazıyo mu bilim deHadi bakalımcakil80 4 kase çorba içip üstüne kiloda beni yenip bide sporda yenecekmissin hodri meydan diyorum ve susuyorum var misin
Minik bi adım atık bakalım inşallah gerisi gelecek İnşallahCanım şimdi gördüm nasıl geçti görüşme olumlu mu
Ben eski mortimi tutuyorumbunu görmeden yazmıştım alttaki mesajı :))
yani bana göre senin tutulacak bi kemiklerin kaldıo yüzden çakılı desteklemekteyim canom
Ausum ya yapma beni tut bak sonra üzüleceksinbunu görmeden yazmıştım alttaki mesajı :))
yani bana göre senin tutulacak bi kemiklerin kaldıo yüzden çakılı desteklemekteyim canom
Allah hayırlar getirsin abla gönlüne göre versinMinik bi adım atık bakalım inşallah gerisi gelecek İnşallah![]()