Hoşgeldin ,çoktandır görememiştim seni,gelmişken boş gitme.ay ilahi iyi güldüm Deynep :)
Miuuu salçacı başın geldi
herkese kolaylıklar dilerim :)
Ayyy aus senle ne kapisiriz be garanti 3 kilo gider ben yuzdemden kazanirim kilo yoksa kemikleri torpulerimwhite kuzum sen şöyle eylül gibi .... ben şöyle doğumdan sonra 3-4 ayı devirince ... bi 55 e falan çıkmış ol ... senle morti olalım sonrabeni de erit
Ayyy ben de 58 olmak isityorumÇünkü 48 olmak istiyorum
merhabaakşamın da akşamı vaaar nevooo ...bittikçe yenisi geliyor
Kaçamakliii bi menu mu gördüm neafiyet olsun cnm telafi edersin yarın
Bugün az ve sık olmadı sanırım2 tane akşam var.Az ve sık yiyorum
Bencede kemikleri çıkacakYazık günah niye daha fazla eriyorsun
hoşbuldum :)Hoşgeldin ,çoktandır görememiştim seni,gelmişken boş gitme.
1 kilo mu olur 500 gr mı,az kilo ver de git
Hosgeldin guzum ❤❤❤kız hatır gönül biliyor ne istiyorsunuz
Midem kazınmıştıölmüşün canına...
abinin hatrına...
dalgınlıkla...
la hepsi tamam da barbunya niye bi daha
Gene başın agrımış nevoOrası öyle canımAman karışmasın burası böyle güzel
Durmadı önceleri 6 Ogün yiyordum 3 ana 3 ara baktım kilo verisim yavaşlıyor hop 2 ana Ogün 1 ara ve ne olursa olsun 6 sonra lokma yeme hakkım yokjHep mi nasıl yaptın peki hiç durmadı mi vucudun
hoşbuldum cocom şanelim , nasılsın ?Hosgeldin guzum ❤❤❤
Midem kazınmıştı,akşam kınaya gitmiştim üşüdüm ,gelince çay yaptım ,çayı da boş içmeyeyim dedim Kurabiye mi yeseydim Hedefimin 1 kilo altına inmişim ,bakım yapayım kendime kilo alayım dedim
Yazarken.oda.gelmis bana iyi uykular tabi sizede
Ayyy aus senle ne kapisiriz be garanti 3 kilo gider ben yuzdemden kazanirim kilo yoksa kemikleri torpulerim
hoşbuldum :)
kilo mu ? nereye doğru veriyoruz
Anladiiiimmmlistede değil arkadaş yalnız ... mezun hatta ... hani dip not yazayım da ... biz illa ki yaz dedik diye yazdı
Deynepnaz'ın yakasını bırakmayalım yoksa verdikleri geri gelecekakşamın da akşamı vaaar nevooo ...bittikçe yenisi geliyor
Hep ondan kilo alıyor zatenkız hatır gönül biliyor ne istiyorsunuz
Miunun kolarına doğruhoşbuldum :)
kilo mu ? nereye doğru veriyoruz
Midem kazınmıştı,akşam kınaya gitmiştim üşüdüm ,gelince çay yaptım ,çayı da boş içmeyeyim dedim Kurabiye mi yeseydim Hedefimin 1 kilo altına inmişim ,bakım yapayım kendime kilo alayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?