- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
İyi ki varsın deynebim yüzümu gulduruyon vallaMidem kazınmıştı,akşam kınaya gitmiştim üşüdüm ,gelince çay yaptım ,çayı da boş içmeyeyim dedim Kurabiye mi yeseydim Hedefimin 1 kilo altına inmişim ,bakım yapayım kendime kilo alayım dedim
Hayırlısı olsun canım ne yapalım alıştık artıkGene başın agrımış nevo
Anladiiiimmmgeçmişi okuyordum ileride geriye dogru gittiğim için istediginizi görmeden menüyü gördüm ondan yanee
Doğumdan sonra inşallah eylüle doğru bakarsın 50 ustuysem kapisiriz bi büyük torpu bulmam lazimiyi geceler tatlı uykular balım
çook pis kapışırız heee ..canım çekti bak
sen girişe bırak , miu alır
miu beni buraya almaz ki , ben yoldan çıkaran cinstenimiyi geceler tatlı uykular balım
çook pis kapışırız heee ..canım çekti bak
sen girişe bırak , miu alır
Zaten niye zayıflıyor kemiklerimiz belli olsun diye değil.miBencede kemikleri çıkacak
Diyete ciddi başlayınca öyle oluyor..Bencede kemikleri çıkacak
yesin ya nolcek sanki iki gün fazladan diyet yapar, yani şu saydıkları da yenmeyecek şeyler değil kadıın napsınHep ondan kilo alıyor zaten
Iyiyimm gunesimmmm sen nasilsinnnhoşbuldum cocom şanelim , nasılsın ?
Barbunya kimin hatirina atladım miölmüşün canına...
abinin hatrına...
dalgınlıkla...
la hepsi tamam da barbunya niye bi daha
Varsa kilo verme ihtiyacın biz seni hiç bırakmayalımmiu beni buraya almaz ki , ben yoldan çıkaran cinstenim
her Cuma kilo bildirimi yapacak o kesin ... 65 derken 66 görürsek ..hemeeeeeeeen pençelerDeynepnaz'ın yakasını bırakmayalım yoksa verdikleri geri gelecek
Miunun kolarına doğru
Sorması ayıp olmasın kaç kilosun ?
60 dan aşağı isen bu soruyu görme
Deynep çok az yemissin kuzum yaMiunun kolarına doğru
Sorması ayıp olmasın kaç kilosun ?
60 dan aşağı isen bu soruyu görme
Barbunya kimin hatirina atladım mi
O değil de az kaldı ben onu geçeceğimher Cuma kilo bildirimi yapacak o kesin ... 65 derken 66 görürsek ..hemeeeeeeeen pençeler
Sen bu gidişle benimde geçecek sinO değil de az kaldı ben onu geçeceğimNe hava atacağım
ben de iyiyim canım,tebrik ederimIyiyimm gunesimmmm sen nasilsinnnhedefe son 3 kilom kaldı mutluyum
ııı şey yokVarsa kilo verme ihtiyacın biz seni hiç bırakmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?