Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

eveet evet bi alttaki mesaj açıklıyor ... merhaba merhaba kalalım bence de

hem geçip hem fark atacaksın sonra da
sağlıklı beslenelim sağlıklı yaşayalım

bu arada bebişi sağlıka kucağınıza alın inşallah

Bu saat olmuş ben daha yeni spor yapıcam... ya bi de pul biberli yoğurt yiycektim yogurtu tabağa koyuyorken aklıma akşam hamsi yediğim geldi yiyemedim
Bu saatte yeme leptini bozma pul biber li yoğurt yiyeceksen canım en geç 10 yemiş ol

vaaaayyyyyy tebrik ederim sigara da yok değil mi
Yok kuzum bitti artik sigara isi,3 bucuk ay oldu birakali cigerler pisligi anca atıyor yeni yeni daha.birdaha agzima almayı düşünmüyorum,rabbim tekrar agzima alacak kadar kederler yasatmasin insallah.kimseye yasatmasin.kilolari verdim,adetlerimde duzene girdi şükürler olsun mutluyum kuzum.sigara konusunda da,insallah ayni seyleri senin icinde temenni ediyorum insallah birakirsin bebitoom ❤❤❤❤❤❤

Eksi 3 5 göz çıkarmaz kiborege hayirrrrr
yok yok zaten rahatsızdım biraz 1 ayda 9 kilo kaybım olmuştu , zor toparlandım tekrar ben de vermemek için uğraşıyorum tedavim bitmedi henüz

Ben son olarak bunlari yedim, bi kucuk elma, cok kucuk cennet hurmasi, 2 ceviz, bi de bikac tane kuru erikle cay ictim
Spor
20 dak tempolu yuruyus
30 dak kosu
10 dak Dans
25 dak Jillian
@MiuLego
@begum75

Canım diyet mantığı sabah krallar gibi akşam ise az yemektir ama ne diyim ki bilemedim... tüm öğünlerde çok yemekten iyidir diyim.. ye diyemem dilimden çıkmaz o söz.. yanlış beslenme olur çünkü
O flimle vücudunu inanılmaz hale getirdi
Ay evet çakılım... kaç kilo almış yahu.. inanılmazdı herkes izlemeli..
Hani sen ödev.yapacaktın
Yapmadım hiç
Uygundur kaptanım biraz dikkat edersem yapabileceğime inanıyorum :)
İnşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…