miu beni buraya almaz ki , ben yoldan çıkaran cinstenim
yesin ya nolcek sanki iki gün fazladan diyet yapar, yani şu saydıkları da yenmeyecek şeyler değil kadıın napsın
O değil de az kaldı ben onu geçeceğimNe hava atacağım
Seni geçemem kuzum ya maşaallahın varSen bu gidişle benimde geçecek sin
65 idim suan ise 55.9 um cicegim.52 de bitiyor hedef :))ben de iyiyim canım,tebrik ederim
kaçtan kaça doğru bakim
ııı şey yokama gelirim muhabbete kabul ederseniz
Gel muhabbete gelmişken bi 3 5 kilo verirsin belkiben de iyiyim canım,tebrik ederim
kaçtan kaça doğru bakim
ııı şey yokama gelirim muhabbete kabul ederseniz
Tabi benim hedefe çok vareveet evet bi alttaki mesaj açıklıyor ... merhabamerhaba kalalım bence de
hem geçip hem fark atacaksın sonra da
hayırlı gecelerBenim çıkmam lazımHayırlı geceler
yok yani örnek teşkil etmesin arkadaşın menüsü paniği bendeki
Gel canım gel sende eriiuTabi benim hedefe çok var36 bedene kadar yolu var
eveet evet bi alttaki mesaj açıklıyor ... merhabamerhaba kalalım bence de
hem geçip hem fark atacaksın sonra da
vaaaayyyyyy tebrik ederim sigara da yok değil mi65 idim suan ise 55.9 um cicegim.52 de bitiyor hedef :))
tam olmam gereken kilodayım şuanGel muhabbete gelmişken bi 3 5 kilo verirsin belkiyok kafaya koydum geleni eritecegim illa
Bu saatte yeme leptini bozma pul biber li yoğurt yiyeceksen canım en geç 10 yemiş olBu saat olmuş ben daha yeni spor yapıcam... ya bi de pul biberli yoğurt yiycektim yogurtu tabağa koyuyorken aklıma akşam hamsi yediğim geldi yiyemedim
Eksi 3 5 göz çıkarmaz kitam olmam gerekn kilodayım şuan
ama börek yeme diye telkin ederseniz olurr
Yok kuzum bitti artik sigara isi,3 bucuk ay oldu birakali cigerler pisligi anca atıyor yeni yeni daha.birdaha agzima almayı düşünmüyorum,rabbim tekrar agzima alacak kadar kederler yasatmasin insallah.kimseye yasatmasin.kilolari verdim,adetlerimde duzene girdi şükürler olsun mutluyum kuzum.sigara konusunda da,insallah ayni seyleri senin icinde temenni ediyorum insallah birakirsin bebitoom ❤❤❤❤❤❤vaaaayyyyyy tebrik ederim sigara da yok değil mi
yok yok zaten rahatsızdım biraz 1 ayda 9 kilo kaybım olmuştu , zor toparlandım tekrar ben de vermemek için uğraşıyorum tedavim bitmedi henüzEksi 3 5 göz çıkarmaz kiborege hayirrrrr
sağlıklı beslenelim sağlıklı yaşayalım
bu arada bebişi sağlıka kucağınıza alın inşallah
30 sayfa geçmiş mii
İnsafsız mısınız acabaaaa
Canım diyet mantığı sabah krallar gibi akşam ise az yemektir ama ne diyim ki bilemedim... tüm öğünlerde çok yemekten iyidir diyim.. ye diyemem dilimden çıkmaz o söz.. yanlış beslenme olur çünküBen diyorum ki kendi evimde olmadigim zamanlar gun boyu cok Az beslensem, aksamlari da herkes toplaninca biseyler yesemmi, saglikli olanlardan tabi. Cunku herkes oturdugunda ister istemez biseyler yiyesim geliyor. Kendi evinde kimse olmadgndan aksamlari hicbisey yemesem de dayana biliyorum. Kalabalik olunca biraz zor oluyor iste
@MiuLego
Ne dersin kaptanim ?
Ay evet çakılım... kaç kilo almış yahu.. inanılmazdı herkes izlemeli..O flimle vücudunu inanılmaz hale getirdi
Hani sen ödev.yapacaktın
İnşallah canımUygundur kaptanım biraz dikkat edersem yapabileceğime inanıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?