Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

maşallah bana da o iradeden inşallah

ne güzel ya çok sevindim senin adına, ben inanıyorum yakında bebişinde olacak kolayı da bıraktın değil mi

Hatika menü canım..
Su olmadan diyet olmaz.. vücudun en çok ihtiyacı olan besini su.. 1 lt asla kabul edilemez
Çakıl ile sen değil miYa ben cakil80 tutuyorum
ÇAKILCIYIZZZZZZ
Ay banu ne zor..
Bu ara o kadar çok duyuyorum ki bunu.. nikah yapıp düğün olmadan boşanan.. Allah korusun ya

maşallah bana da o iradeden inşallah

ne güzel ya çok sevindim senin adına, ben inanıyorum yakında bebişinde olacak kolayı da bıraktın değil mi
Ay insallah bitanem benim ❤❤❤ tabikidee biraktim kolayı da kuzum birakmasam bu kadar kilo verebilir miydim hic,onun yaptigi yağları eriticem diye afedersin kıç.m çıktı hayatta agzima surmem onu da.asitli sekerli icecekler icmiyom artikin:))

Ausencia @MiuLego cakil80 tartı şovu aksamdan basladiiiiiiiii
Biz kuru lafa yenilmeyiz vaytım
Cumaya bakalım
Gayet iyi canım afiyet olsun
Su içildi mi?
Spor gruplarındasın sen.. etiketlerine baktın mı?
Spor kaptanın kimse onu etiketlemelisin..
Bütün gece sıcak su torbasıyla yattım ecem..çorap giymeyen ben çorapla uyuyorum 4 gündür..gündüzde puflar var hep ayağımda..inşallah geçer..
Kimin gözü kaldı da sana nazar etti hülya

Helal be. Afiyet bal şeker olsun. Darisi başımıza inşallah. Mezuniyet Şöleniben bi gün listeye girebilir de mezun olabilirsem. .....kendime pasta yaptırıp yiyecem. Cips kola partisi yapicam vurucam kirbaci vurucam kirbaci

Çantana çiğ kuruyemiş koyarsan zeytinim mısır patlağına ihtiyaç kalmaz..
Onu çıkarınca menü gayet iyi..
Bak hatice901217 de etiketlememiş spor kaptanını sen de..
Nasıl hesaplanacak puanlarınıx kuzular? Takibini siz yapacaksınız etiketlemeyi unutmayın yahu
Bu Leslie için kim kolay demişti oyy kırmızı askılı sına baka baka 45 dakika canımı çıkardı
Çakılım 1 ay sonra zor dediğin leslie ile ilgili bir daha konuşalım :))))

Sen de mi kolaciydin ben de bıraktım arada zorluyor ama vazgecmeyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…