- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
İşin ucunda liste var biliyorsun demiLa senin pamık yüreğine gurban olurum
Spor yapınca ödemler gidiyor...Sen de yap boş durmaEvet bence de yorma 300 de neymis bide toplaya toplaya gitsek yanlış hesap yapmayim ölümüne sporda yenecegim
Ama benim morti beni hiç yenemiyorÇok acimasizca ama beğendim
1500 ip atladim bile300 puanlık ne yaptın şimdi sen
Yapiyorum planım değişti Leslie 3 mil ile baslayacagim sonra market ve dışarı yürüyüşü 300 puan almış bile sabah sabah ne yaptı ki şimdi.Tamam tamammmm
Sen daha git ol tabi ona bep destek tam destek
Spor yapıldı mı çakılım? Patlay hadi bi leslie 3 mile
Allah kolaylık versin canım. Benim adam kıskandığını göstermez pek, çok nadir.Ama zayıflayınca nolcak bilmem :)Çıkardım zaten ki kilo verdikce adamın bünyesi değişti yeminle çatlatacak kıskançlıktan ya adam dirilise baktirmiyor Ertuğrul için kiskancccc ne olacak
Hayırlı olsun canımSalonumun yeni masa sandalyrlerini aldik sonunda. Salondaki takimi bosaltma zamaniiiiiiiiii
Tesekkur ederimmmmmmHayırlı olsun canım
Sirkeli deneyim belki tadı güzel olur o daha az kaloriliNar ekşisi kullanma canım ondada şeker var işlenmiş gıda mis gibi limon varken bak benim gibi mortiyi bulamazsın ha sana tüyo veriyirum
He bak sana yenilmistim amaa dur seni de yenecegim seni de aldım listeyeZararlı yiyecekler yokBak bizi düşün sana nasıl inanıp, güveniyoruz White yenmek çok zor onu yenmen lazım Ben yenmiştim
White yeter bizim yüzümüzden eriyip biteceksinHe bak sana yenilmistim amaa dur seni de yenecegim seni de aldım listeye
Yok hep kiskanclik bu ara uçlarda yaşıyor neden zayifkadin ne gerek vardı ben seni öyle begeniyordum çok mi verdin biraz alsan yeni cumlelerimizAllah kolaylık versin canım. Benim adam kıskandığını göstermez pek, çok nadir.Ama zayıflayınca nolcak bilmem :)
Çok değil ben de tedavi olacaktim doktor demişti ama korkma kısa süreli. Istahin açılmasına dikkat et doktor bana diet listesi verecek bebeğe göre tedavi basladiginda tavuk yemeyecegim onu yasakladi. Bi de tam buda takıl beyaz ek ek hepsi yasak sadece yufka ekmek var yeşillik iyi yıkanmış olacak ilk zamanlar yeşillik de az bolca et ve sebze verdi. Gerçi benimki düşük tehlikesi de taşıyor belki ondanEyvah sislik mi yapiyooooorrrrne kadar sürüyor peki bu sislik bi bilgin var mi canim?
Ben de yenecegimZararlı yiyecekler yokBak bizi düşün sana nasıl inanıp, güveniyoruz White yenmek çok zor onu yenmen lazım Ben yenmiştim
Sirke iyidir ama midende problem varsa limon daha iyi kesinlikle ceviz at içine zeytinyağı kullan kaçma zeytinyağı ndanSirkeli deneyim belki tadı güzel olur o daha az kalorili
Kokom sen şuan onu kafaya takmıyorsun... o benim işim.. sen stres sıkıntı yapmadan hedefine odaklanıyorsun.. bebiş daha önemli en önemliEyvah sislik mi yapiyooooorrrrne kadar sürüyor peki bu sislik bi bilgin var mi canim?
Nevom neden gerginsin yahu.. bn hiç değilim.. +1.5 çıksın isterse.. gidecek o rahat olsanaMiu ben regl'den dolayı ve Cumartesi yediğim fasulyeden dolayı tartıda fazla çıkıyorum.Bu sebeple gerginim sen bana fazla mı yiyeceksin diyorsun
İşte kaptan kafası kaptan yardımcıısı kafası buİşin ucunda liste var biliyorsun demi
Çok iyi ettin çakılım.. spordan sonra istersen tatlıcıya git insan yiyemiyor.. o kadar spor yaptım zorlandım ter attım bir çikolata yersem fazlası enerji almış olurum spor boşa gider diyor insan.. zaten o marketten sağlıklı alışveriş yapıp çık kendinle gurur duyacaksın bir ferahlama başardım ulan hissiYapiyorum planım değişti Leslie 3 mil ile baslayacagim sonra market ve dışarı yürüyüşü 300 puan almış bile sabah sabah ne yaptı ki şimdi.
45 kadar yolu var be sıkıntı yok en kötü 43 burakiririmWhite yeter bizim yüzümüzden eriyip biteceksin
1500 ip atladim bile
Iyi gunlerinde kullanTesekkur ederimmmmmm
İnşaallah Miu'mKokom sen şuan onu kafaya takmıyorsun... o benim işim.. sen stres sıkıntı yapmadan hedefine odaklanıyorsun.. bebiş daha önemli en önemli
Nevom neden gerginsin yahu.. bn hiç değilim.. +1.5 çıksın isterse.. gidecek o rahat olsana
İşte kaptan kafası kaptan yardımcıısı kafası buo kıvama geldin derken boşa demedik
Çok iyi ettin çakılım.. spordan sonra istersen tatlıcıya git insan yiyemiyor.. o kadar spor yaptım zorlandım ter attım bir çikolata yersem fazlası enerji almış olurum spor boşa gider diyor insan.. zaten o marketten sağlıklı alışveriş yapıp çık kendinle gurur duyacaksın bir ferahlama başardım ulan hissi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?