Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tamam tamammmm

Sen daha git ol tabi ona bep destek tam destek

Spor yapıldı mı çakılım? Patlay hadi bi leslie 3 mile
Yapiyorum planım değişti Leslie 3 mil ile baslayacagim sonra market ve dışarı yürüyüşü 300 puan almış bile sabah sabah ne yaptı ki şimdi.

Çıkardım zaten ki kilo verdikce adamın bünyesi değişti yeminle çatlatacak kıskançlıktan ya adam dirilise baktirmiyor Ertuğrul için kiskancccc ne olacak
Allah kolaylık versin canım. Benim adam kıskandığını göstermez pek, çok nadir.Ama zayıflayınca nolcak bilmem :)

Allah kolaylık versin canım. Benim adam kıskandığını göstermez pek, çok nadir.Ama zayıflayınca nolcak bilmem :)
Yok hep kiskanclik bu ara uçlarda yaşıyor neden zayifkadin ne gerek vardı ben seni öyle begeniyordum çok mi verdin biraz alsan yeni cumlelerimiz

Eyvah sislik mi yapiyooooorrrr ne kadar sürüyor peki bu sislik bi bilgin var mi canim?
Çok değil ben de tedavi olacaktim doktor demişti ama korkma kısa süreli. Istahin açılmasına dikkat et doktor bana diet listesi verecek bebeğe göre tedavi basladiginda tavuk yemeyecegim onu yasakladi. Bi de tam buda takıl beyaz ek ek hepsi yasak sadece yufka ekmek var yeşillik iyi yıkanmış olacak ilk zamanlar yeşillik de az bolca et ve sebze verdi. Gerçi benimki düşük tehlikesi de taşıyor belki ondan

Eyvah sislik mi yapiyooooorrrr ne kadar sürüyor peki bu sislik bi bilgin var mi canim?
Kokom sen şuan onu kafaya takmıyorsun... o benim işim.. sen stres sıkıntı yapmadan hedefine odaklanıyorsun.. bebiş daha önemli en önemli
Miu ben regl'den dolayı ve Cumartesi yediğim fasulyeden dolayı tartıda fazla çıkıyorum.Bu sebeple gerginim sen bana fazla mı yiyeceksin diyorsun
Nevom neden gerginsin yahu.. bn hiç değilim.. +1.5 çıksın isterse.. gidecek o rahat olsana
İşin ucunda liste var biliyorsun demi
İşte kaptan kafası kaptan yardımcıısı kafası buo kıvama geldin derken boşa demedik
Yapiyorum planım değişti Leslie 3 mil ile baslayacagim sonra market ve dışarı yürüyüşü 300 puan almış bile sabah sabah ne yaptı ki şimdi.
Çok iyi ettin çakılım.. spordan sonra istersen tatlıcıya git insan yiyemiyor.. o kadar spor yaptım zorlandım ter attım bir çikolata yersem fazlası enerji almış olurum spor boşa gider diyor insan.. zaten o marketten sağlıklı alışveriş yapıp çık kendinle gurur duyacaksın bir ferahlama başardım ulan hissi

İnşaallah Miu'm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…