Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canim gunde 2 litre su iciyorum cogu zamanda yaziyorum menuyu. Bilmiyorum
o zmaan yalancı artıdır gider canım sıkma canını.

Ben de yapmak istiyorum bugün gidip alacağım nareksisi ile güzelce salata yapcam ay ağzının suyu ilk defa bir salata için aktı
:) afiyet olsun canım

Biz de seniiiiiienerjini yiyim senin

Ödem olabilir sakin ol diyet süresince böyle günlük tartı oynamaları çok olur..

Gelem mi
ayyyy gel tabikideeee ♡♡♡

Beni korkutma bak Whiteblacklife menülerini foto Istiyorum aç kalırsın neme gerek yemek yediğini görmem gerek ben bolca maydanoz ayikliyorum haftaicine salata malzemesi hazirlayacagim
Balım sen merak etme ben gucsuz dusmem sabahı mis gibi yedim öğle kahve meyve akşam pro salata mis gibi menüm bile hazır benim

Salonumun yeni masa sandalyrlerini aldik sonunda. Salondaki takimi bosaltma zamaniiiiiiiiii

Ben de yapmak istiyorum bugün gidip alacağım nareksisi ile güzelce salata yapcam ay ağzının suyu ilk defa bir salata için aktı
Nar ekşisi kullanma canım ondada şeker var işlenmiş gıda mis gibi limon varken bak benim gibi mortiyi bulamazsın ha sana tüyo veriyirum

Tamam tamammmm

Sen daha git ol tabi ona bep destek tam destek

Spor yapıldı mı çakılım? Patlay hadi bi leslie 3 mile
Miu ben regl'den dolayı ve Cumartesi yediğim fasulyeden dolayı tartıda fazla çıkıyorum.Bu sebeple gerginim sen bana fazla mı yiyeceksin diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…