Simdi klomende bi hormon sonucta,ödem yapmaz insallah dedimdi,insallah yapmaz nevrosum.yaparsa da yapcak bisey yok artik bebis daha onemliDiyet açısından mıHiç belli olmaz canım Ama ne yapacaksın tedaviye başlıyorsun
Darısı bana tartı fotolarini görünce heycanlaniyorum@MiuLego kuzum sabah kalkinca tartilmayi unutmuşum bi kahve ictim az once,ceviz badem falan yedim.ondan sonra tartilmak aklima geldi.çıkan sonuc bu
Eki Görüntüle 2072007
Çok güzel görünüyooo afiyet olsunnnKahvaltimı yaptım biraz gec oldu ama :))
Cicegeeeeeeeemmmmmmm
O nasıl bir yolculuk serüveniGünaydın güzeller. Yine uykusuz yine sabahin köründe kalkmis bi haldeyim.yola ciktik afyonda esimin kuzenine ugricaz kizkardesim bizleydi burda uni okuyo onu birakcaz.sonra da eskisehire gitcez orda okuyan kuzenimle buluscaz erkek kardesimi de onun yanina birakcaz.sonra inşallah evimize gidebilecez.
Soyle bi okudumWhiteblacklife ve cakil80 cok cekismeli bi yarış goruyorum meraklardayim.Ben tarafsizim
@hatice901217 ay doğru haticeyi etiketledim inşallah kuzuna cok gecmis olsun canım
@Ahmet esra kuzum merak etme cabucak gidiyo o artılar bana da oluyo.Gecen hafta da hic karbon fln yemedigim halde oldu ama bi gün saglam dikkat et hemen gider.
Haydi bismillah çakılımmmm sayıların bol olsunBilegimde cekmedim akşam çekerim
Bilemedim ki kuzum çıkar mı hiç anlamamevet mium adetim gelecekmis megersem odemmis o fazla cikmamin sbebi simdi ben bu ay hormon kullancam ya,insallah o da odem yapmaz
Yen bakalım derkanHadi bu hafta sana yol veriyorum yen bakalım
Bebişimiz önemliSimdi klomende bi hormon sonucta,ödem yapmaz insallah dedimdi,insallah yapmaz nevrosum.yaparsa da yapcak bisey yok artik bebis daha onemli
Ya karıştırma Cuma'ya kadar mutlu olsun,inansın istiyorumYen bakalım derkan
Ben çok yicem zaten artı gelirim mi demek istiyorsun
Insallah canim bak ben takima gireli ne kadar oldu bilmiyorum ama sanirim 2 ay oldu.2 ay da 10 kilo verdim.basladigimda 65 tim.sende ineceksin insallah.sporunu sabahlari ac karnina yap,sonra gün icinde proteinini alDarısı bana tartı fotolarini görünce heycanlaniyorum
Çok güzel görünüyooo afiyet olsunnn
O nasıl bir yolculuk serüveni
Haydi bismillah çakılımmmm sayıların bol olsun
Bilemedim ki kuzum çıkar mı hiç anlamam
Çıkarsa da nabalım hedef güzel
Hemşom tebriklerTeşekkürler canım
Ilk evlendigimizde çok yapardı amanin ne kavgalar bradpitt Vampire ken bile yakışıklı dedim kıyamet koptu. Şimdi siyah beyaz aşk a taktı adamın karın kasları güzel ama allah var ne diyimNe kafası bu ya rüyalara bak anam benim koca çok kıskanç ondan bana kalmıyor kıskançlık dün bi pantolon boyunu kisaltiracaktim terziye elin adamı senin belinemi değecek diye ölçüyü o aldı yanlış almış tabi pantolon çocuk pantolon u gibi oldu kriz geçirdim artık yuhhh dedim ya
Canım
Yapmaa vaytim sakın haa düşer kalırsın valla...
Hatunn 1 kilo veriyor
Ancak durursa kilo vermesi o zaman belki..
Yaa kiyamam kii hem listede o versin versin..
Allah daim etsin azmini kuzumBen de spora başladım ve cok azimliyim iyi düşün
Kaydettim yazmistim tablet de seni tutuyor anlasilanKaybettim göbek gitsin istiyorum ben de hemen kalça eriyor kalcamin suan ki halini seviyom Oysaki
Çakıl canım bugün spor yapıldı mı yapılacak mıIlk evlendigimizde çok yapardı amanin ne kavgalar bradpitt Vampire ken bile yakışıklı dedim kıyamet koptu. Şimdi siyah beyaz aşk a taktı adamın karın kasları güzel ama allah var ne diyim
Tartilmadim ama eminim 600 gr eksi var yarın sabah tartilacagim amaTartildin mi sabah
Ben yaptım 300 puanim var şuan itibariyleÇakıl canım bugün spor yapıldı mı yapılacak mıBak biz sana çok inanıyoruz..
Plates yap göbek için ipte ise yarıyor ama erken senin icinKaybettim göbek gitsin istiyorum ben de hemen kalça eriyor kalcamin suan ki halini seviyom Oysaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?