Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sagol minnosum. Ben bahceye indim yagmur camur yokken acik havada ip atlayam . Hadi si yu leytir

Bugünkü menü açıklaması

Kızlar AVM ye gittik Flormar a uğradım birşeyler alıp cikicak tim , çiger Alip evde yapacaktım AVM önünde yöresel çadırlar vardı eşim dedi hadi kokoreç yiyelim bana uyan birşey yoktu evde yerim dedim

Market vs derken. Geç oldu bı kahve içtim bitti şuan açım ama limonlu çay içiyorum

Eş kişisi baklava ve çay içiyor .

Yarın için ıspanak yaptım ya , düzgün yemek uiyemedim iki gündür , yoğurt ıspanak , salata ve ceviz düşünüyorum ...

Ay geçmişi okuyorum çok gaza geldim. Dun hic uyumamistim az önce 1 saat uyudum.yavrum hala ateşli nöbetteyiz. Menü yazayım ben de bugun biraz fazla yedim galiba.
Sabah 2yumurta 3 tatlı kaşığı tahin pekmez 3 zeytin 1 dilim tam buğday ekmek
Ara 1 avuç badem fındık çeyrek armut
Öğle 1 kase tarhana çorbası 1 kase yoğurt
Ara Türk Kahvesi 1 elma
Aksam 5 yemek kaşığı kuru fasulye salata
ara yarım portakal 1 elma
Spor yok
Şu 3 litre

Sabah
1yumurta salatası
Yarım domates
5 zeytin
4 dilim kaşar
2 dilim kepek ekmeği

Öğlen
Üç kaşık pirinç pilavı
Fasulye yemeği
Cacık

Akşam
Yarım porsiyon balık
Bir bardak fanta
Bol teşillik
Salata

Su ancak içtiysen 4 bardak bu gün çok iyi menü yazamadım kaptanım çünkü düğün olunca yemeğiorda yedik evde de olamadım evimiz uzak inş telafi edeceğim spor da yok bugün ama düğünde bol bol oynayıp halay çektim m etmeyin

Aha yidik gene merdaneyi.Şey pidede maya yok ya karatay teyze çok az yiyebilirsiniz diyo ya ondan Bi de erken yedim ya yakarım dediydim kem küm vıyyy
Tamam tamammm
Sen de çok özlendin kiiiii

Sagol minnosum. Ben bahceye indim yagmur camur yokken acik havada ip atlayam . Hadi si yu leytir
Ooo helal olsun atla çiçeaaaam
Yarınki menüye bayıldım heeee
Eş kişisini kınıyorum
Menüde fazla bişey yok canısı
Afiyet olsun güzel menü gayet
Hee ve bekar a koca bosamasi kolay
Öyle denmez biraz sabır biraz sükut biraz ohbet muhabbet düzelir inşallah
Boşanın didim işte
Selaaam
Yahu bu hafta sonu ne yoğun geçiyo yaaa
Hafta içi yoğun değilse yine yoksun ki

Telafi edeceğim sözünü sevmiyorum..
Biz telafi etmekle neden uğraşıyoruz ki?
Yola devam etmek varken
Düğün vs bahane değil
İstemesen fanta içmez oirinç yemezdin..
Demek ki yemek istedin

Ay gene kocaların lafı edilmiş benim ki üstünüze afiyet dün sabah 6 da geldi bugün pazar uyurum diye sabahlamışlar yine avm de çalışıyo mağazalar kapanınca.e yaz boyu da kuyumcu avm hep gece çalıştı bugün de artık olaya farklı bi yönden bakmaya başladım adama da dedim ki “Kocacııııımmm gece gündüz çalışıyon bi jipi hakettim diye adam hııııı dedi ahanda böyle kaldı
Ben koptum tabi

Cnm salata filan yemek istemedi kuru kuru sebze yemeği candır ,

Karnibahar ve brokoli aldım onlarıda pisircem hafta içi..

Çarşamba ve perşembe de protein yemeyi planlıyorum ama şu kabızlığı naocam ya . Yemin ederim agliycaktim bugün doğum yapmış gibi oluyorum tövbe

hem dövüyo hem seviyo oohh
Az önce gittim yarın için karnıbahar aldım yarın haşlayıp yoğurtlayıp yicem bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…