Kızlar inşallah en geç 2 haftaya 99 partim var kimseye söz vermeyin
Şimdiden kıyafet lerinizi hazirlayinhatta Nare83 gibi süslü hanımlar kuaför randevusu nuda alsin
Biri bu white durdurun lütfen ben kalp hastası olacam yoksa
Durmuyorduuuuu
5 ayda ben de böyle olur muyum vücudum alınır mı bu duruma haftasonu güzel ama haftaiçi isim zor5 ay oldu bugün itibariyle diyete başlayalı artık bünye istemiyorum istede benim elimde değil mi yemeyecegim dedim mi yemeyecegim aha şimdi mutfakta düğme tatlısı var misafirler e ikram ettim kalanı komşulara dagittim kalmadı bitti iste
Kendim yapıyorum Fulya beyazlar var maalesef...
Kesim için haftaya gideceğim inşallah.
Sende Güle güle kullan canım bakımlı olmak iyi hissettiriyor insana.
netten bir bakayım merak ettim. ben tam bir peynir aşığıyımYok canim ondan degil boyle yuvarlak yuvarlak olur hatunlar onu dograyip tuzlayip basarlar oyle yapiliyor...
Bugünkü menü açıklaması
Kızlar AVM ye gittik Flormar a uğradım birşeyler alıp cikicak tim , çiger Alip evde yapacaktım AVM önünde yöresel çadırlar vardı eşim dedi hadi kokoreç yiyelim bana uyan birşey yoktu evde yerim dedim
Market vs derken. Geç oldu bı kahve içtim bitti şuan açım ama limonlu çay içiyorum
Eş kişisi baklava ve çay içiyor .
Yarın için ıspanak yaptım ya , düzgün yemekim iki gündür , yoğurt ıspanak , salata ve ceviz düşünüyorum ...
Selaaam
Yahu bu hafta sonu ne yoğun geçiyo yaaa
Canım acı pul biber ya da biber salçası tüketsen işe yaramıyo mu. Onlar güzel gevşetiyoCnm salata filan yemek istemedi kuru kuru sebze yemeği candır ,
Karnibahar ve brokoli aldım onlarıda pisircem hafta içi..
Çarşamba ve perşembe de protein yemeyi planlıyorum ama şu kabızlığı naocam ya. Yemin ederim agliycaktim bugün doğum yapmış gibi oluyorum tövbe
Canım acı pul biber ya da biber salçası tüketsen işe yaramıyo mu. Onlar güzel gevşetiyo
Miu bekarmisinHande senin kafayı çok sevdim
Herkes bekar olsun
Kocaları çekmeye hayır
Kendimize odaklanalım
Eşime sordum dediğin biber nasıl kullanılır diye çorbaya atılıyomuş, kavurup kullanabiliyomuşsun bi de salatalara doğrayabiliyomuşsunYa eşimin arkadaşı Urfa'dan
Pul biber ve kuru kırmızı biber göndermiş ama o kuru kırmızı biberi nasıl tuketirim ? Bilmiyorum ama baya acı kuru kuru yenirmi acaba uzmanına soralımAntepia27
Bende boyle bir kelime kullanmak isterdin candyBen kocamsiz yapamam
Rende yapip cigkofteye kisira kat kuzu mis misYa eşimin arkadaşı Urfa'dan
Pul biber ve kuru kırmızı biber göndermiş ama o kuru kırmızı biberi nasıl tuketirim ? Bilmiyorum ama baya acı kuru kuru yenirmi acaba uzmanına soralımAntepia27
Eşime sordum dediğin biber nasıl kullanılır diye çorbaya atılıyomuş, kavurup kullanabiliyomuşsun bi de salatalara doğrayabiliyomuşsun
Sinameki ic canimm super olurCanım acı pul biber ya da biber salçası tüketsen işe yaramıyo mu. Onlar güzel gevşetiyo
Rende yapip cigkofteye kisira kat kuzu mis mis
Yok canım hem kasap hem aşçıÇorbaya atamamda çok acı
Kavurdum geçen azıcık yağda hiç haslamsdim ama kuru kuru güzeldi , salataya eklendiğini bilmiyordum. Ekleyim saol cnm Antepli mi eşin ?
Kocana yedir gicik oldugun misafire yedir balimHee tabi çok yiyos ya onlarıama gerçekten kisira güzel olur ben cok severim aciyi
Sinameki çok kötü ya ne varsa söküyo altüst ediyo bağırsaklar tembelleşiyo Bağırsaktaki faydalı bakterileri de atıyo ben tavsiye etmemSinameki ic canimm super olur
Herzaman icerse skintili canim vucut alisir ona.Ama cok zordaysa yapabilur bir kerelikSinameki çok kötü ya ne varsa söküyo altüst ediyo bağırsaklar tembelleşiyo Bağırsaktaki faydalı bakterileri de atıyo ben tavsiye etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?