Gel de anlat atraksiyonlu dk ları
Tatlılar da gömülmüş cuma hedefi aşınca miu nabacak acabaa
Nolduuu kii acaba merak ettim..
Şimdi geldin fuar olaylı gecti dedin bizi merakladırdın arkası yarın gibi oldu
oldu mu şimdiAusencia
Annem içer ondan dedim o çok sıkıntı çekiyo garibim. İçmeyince gene eskisi gibi oluyoHerzaman icerse skintili canim vucut alisir ona.Ama cok zordaysa yapabilur bir kerelik
Bugünkü menü açıklaması
Kızlar AVM ye gittik Flormar a uğradım birşeyler alıp cikicak tim , çiger Alip evde yapacaktım AVM önünde yöresel çadırlar vardı eşim dedi hadi kokoreç yiyelim bana uyan birşey yoktu evde yerim dedim
Market vs derken. Geç oldu bı kahve içtim bitti şuan açım ama limonlu çay içiyorum
Eş kişisi baklava ve çay içiyor .
Yarın için ıspanak yaptım ya , düzgün yemek uiyemedim iki gündür , yoğurt ıspanak , salata ve ceviz düşünüyorum ...
Banum sabahları yarım çay bardağı zeytinyağı iç balımCnm salata filan yemek istemedi kuru kuru sebze yemeği candır ,
Karnibahar ve brokoli aldım onlarıda pisircem hafta içi..
Çarşamba ve perşembe de protein yemeyi planlıyorum ama şu kabızlığı naocam ya. Yemin ederim agliycaktim bugün doğum yapmış gibi oluyorum tövbe
Oh mis gibiiihem dövüyo hem seviyo oohh
Az önce gittim yarın için karnıbahar aldım yarın haşlayıp yoğurtlayıp yicem bak
SenceMiu bekarmisin
Kız neler diyor senin dilinRende yapip cigkofteye kisira kat kuzu mis mis
Muhalefet olmayı iş sanan insanlar var ya..arada cee dedim ama hiç geçmiş okumadan senin gibi gülüm
tontikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Anlatayım canlar ...
Şimdi fuarda Dünya üzerinde sadece 2 ülkede olan gerçek savaş simülasyonu standı vardı ... Ülkemiz için büyük bir başarı ama reklamı bile yok ...
Neyse ... Simülasyonda atış yapıyorsun ... sıradayız ... Yusuf çok istiyor . Ana baba günü ... bekle dur ... birden önlerden bir bas bas bağırma kavga .... tartışma 5 dk dan fazla uzadı baktım , sırada ilerlemiyor olay durdu .... ben bi öne doğru sıyrıldımBir kadın bir erkek gelmişler protesto ediyorlar , Allahımmmmmmm vatan kurtaran cinsten sırada bekleyen babalarla kişiler , kişilerle firmanın standa koyduğu yetkili eni konu kavga halinde ... yusuf korktu ... silahsızlanma istiyorlarmış ... dedim bi üst perdeden sesimle ... pardonnnn bakar mısınııııız Olay ne ? neyin aktivasyonluğuna soyundunuz ???? kadın bana anlatayım hanımefendi , şiddette karşıyız dedi ... öğretmeniz biz dedi ... çocukları koruyoruz ... Neye karşısınız yahu dedim ? kimi koruyorsunuz ? oğlum sırada korktu , anne neden kavga ediyorlar dedi ??? bak siz gelince korktu diyorum altını çizin ... hangi şiddete karşısınız ??gelip kavga eden sizsiniz .... biz burda sanal sanal atış yapıp yolumuza bakacaktık .... öyle bi kem küm ... dediler ilerlediler ... bu sefer az ilerden foto çekmeye başladılar ... milleti ... o arada işte değnek geldi simüslasyon durdu tabii .. bunları bekliyor millet ... değnek gitti yanlarına ... 45 sn içinde baktım adamlar salonu terk etti dedim ne oldu .... baaaaak işine dedi bana
En sinir olduğum şeydir , bla bla blabi de çık makinenin üzerine soyun ...şov işte .
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/hoscakal-30-kilo.1007330/
Ayy ama az yemiş abla
geçmişi okumadım ama bu mesajdan anladığım , banu menü paylaşınca bir sürü .... az yemişsin masummmm mesajına maruz kalmış
Güzel menü canım..Menüm
Sabah yumurta salatası zeytin peynir kahvaltılk sos 2 dilim t buğday ekmek
Yarım armut
Öğlen 1 kaseye yakın musli 1 elma
Aksam 1 kase tarhana çorbası 5 Kasik patates salatası 7 8 tane hamsi
2 buçuk lt su
20 dk hit kardio 200 puan
1 mile Leslie 45 puan
10 dk karın 30 puannehirnil111
Soyunma kısmını ben yaparım no sıkıntıarada cee dedim ama hiç geçmiş okumadan senin gibi gülüm
tontikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Anlatayım canlar ...
Şimdi fuarda Dünya üzerinde sadece 2 ülkede olan gerçek savaş simülasyonu standı vardı ... Ülkemiz için büyük bir başarı ama reklamı bile yok ...
Neyse ... Simülasyonda atış yapıyorsun ... sıradayız ... Yusuf çok istiyor . Ana baba günü ... bekle dur ... birden önlerden bir bas bas bağırma kavga .... tartışma 5 dk dan fazla uzadı baktım , sırada ilerlemiyor olay durdu .... ben bi öne doğru sıyrıldımBir kadın bir erkek gelmişler protesto ediyorlar , Allahımmmmmmm vatan kurtaran cinsten sırada bekleyen babalarla kişiler , kişilerle firmanın standa koyduğu yetkili eni konu kavga halinde ... yusuf korktu ... silahsızlanma istiyorlarmış ... dedim bi üst perdeden sesimle ... pardonnnn bakar mısınııııız Olay ne ? neyin aktivasyonluğuna soyundunuz ???? kadın bana anlatayım hanımefendi , şiddette karşıyız dedi ... öğretmeniz biz dedi ... çocukları koruyoruz ... Neye karşısınız yahu dedim ? kimi koruyorsunuz ? oğlum sırada korktu , anne neden kavga ediyorlar dedi ??? bak siz gelince korktu diyorum altını çizin ... hangi şiddete karşısınız ??gelip kavga eden sizsiniz .... biz burda sanal sanal atış yapıp yolumuza bakacaktık .... öyle bi kem küm ... dediler ilerlediler ... bu sefer az ilerden foto çekmeye başladılar ... milleti ... o arada işte değnek geldi simüslasyon durdu tabii .. bunları bekliyor millet ... değnek gitti yanlarına ... 45 sn içinde baktım adamlar salonu terk etti dedim ne oldu .... baaaaak işine dedi bana
En sinir olduğum şeydir , bla bla blabi de çık makinenin üzerine soyun ...şov işte .
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/hoscakal-30-kilo.1007330/
Ayyyy patates salatasııııııııMenüm
Sabah yumurta salatası zeytin peynir kahvaltılk sos 2 dilim t buğday ekmek
Yarım armut
Öğlen 1 kaseye yakın musli 1 elma
Aksam 1 kase tarhana çorbası 5 Kasik patates salatası 7 8 tane hamsi
2 buçuk lt su
20 dk hit kardio 200 puan
1 mile Leslie 45 puan
10 dk karın 30 puannehirnil111
Ben anlamadım o muhabbeti beni aydınlat ördeğimmSoyunma kısmını ben yaparım no sıkıntı
Senin elinde yemeği ağzına goturen el.senin elin bunu unutma tüm bedenin senin emrinde sen onun değil sen onu yonetiyorsun o seni değil ben devamlı böyle düşündüm belki çok takıntılı ama her lokmami hesap kitap yaparak yedim ben ilk ayda kaçamak yapmadım 2 ayda 3 ayda 4 ayda da bunu başaracağım nasıl yiyip kilo aldiysam yemeyip vereceğim dedim5 ayda ben de böyle olur muyum vücudum alınır mı bu duruma haftasonu güzel ama haftaiçi isim zor
Bak daha halaaaaAyyyy patates salatasıııııııı
Sini çikildin kiskiniyirsim bi binim şiçim miSenin elinde yemeği ağzına goturen el.senin elin bunu unutma tüm bedenin senin emrinde sen onun değil sen onu yonetiyorsun o seni değil ben devamlı böyle düşündüm belki çok takıntılı ama her lokmami hesap kitap yaparak yedim ben ilk ayda kaçamak yapmadım 2 ayda 3 ayda 4 ayda da bunu başaracağım nasıl yiyip kilo aldiysam yemeyip vereceğim dedim
Muhalefet olmayı iş sanan insanlar var ya..
Hey Allahım ciddi insanın keyfini sinir bozukluğuna çevirecekler..
Ama sonunu anlamadım ausum bereye çıkıp soyunmaca ay ne demek o
Ayy ama az yemiş abla
Soyunma kısmını ben yaparım no sıkıntı
Bak daha halaaaakğnefe neyine yetmediii
Ausencia geçmişe bakmamışsın ya ben sana diyim
Ördek KÜNEFE gömmüş
Yani ardında durdukları bir dava yok sadece gösteriş şov soyun birde tam olsun demek istiyoBen anlamadım o muhabbeti beni aydınlat ördeğimm
Abla pro da aldım ama peynirliydi yaa
hemi de künefeeeeeeeee
ben bile sütlü tatlı yedim yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?