- 24 Ocak 2016
- 907
- 4.429
- 63
- 35
Senin mortin var mi canim ? Kilolarimizi yakinmis. Ben de belki yarisacagim biri olursa bozmam ama boyle yalniz olunca bozuyorum isteGunaydin dun aksam yine bozdum ama bugunden itibaren hedefe varana kadar eger bir kez daha bozarsam..... Cok agir konustum kendime gene artidayim vermem gereken tam 5 kilo o zaman yilbasi hededi olsun bana bugun protein besleniyorum insallah
Yok canim ama benim once kendimle olan savasi yenmem lazim ben diyet modunu bayadir oturtamiyorum cunkuSenin mortin var mi canim ? Kilolarimizi yakinmis. Ben de belki yarisacagim biri olursa bozmam ama boyle yalniz olunca bozuyorum iste
@MiuLego @Ausencianehirnil111 begum75 @Whiteblacklife
Spor gecmisim
Cuma günü
30 dakika sabah 30 dakika akşam hızlı tempoda yürüme.
Çtesi
1 mile leslie
3 mil leslie
3 saat ütü
1 saat ev işleri
Pazar
3 mile leslie
40 dakika kondisyon bisikleti
Aksam leslie 3 mile daha yapacagim.
1 saat de ütü yapacağım
Umut var mı
Yarın daha çok yapmaliyim
pislendin mi makbuleGunaydin dun aksam yine bozdum ama bugunden itibaren hedefe varana kadar eger bir kez daha bozarsam..... Cok agir konustum kendime gene artidayim vermem gereken tam 5 kilo o zaman yilbasi hededi olsun bana bugun protein besleniyorum insallah
arada cee dedim ama hiç geçmiş okumadan senin gibi gülüm
tontikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Anlatayım canlar ...
Şimdi fuarda Dünya üzerinde sadece 2 ülkede olan gerçek savaş simülasyonu standı vardı ... Ülkemiz için büyük bir başarı ama reklamı bile yok ...
Neyse ... Simülasyonda atış yapıyorsun ... sıradayız ... Yusuf çok istiyor . Ana baba günü ... bekle dur ... birden önlerden bir bas bas bağırma kavga .... tartışma 5 dk dan fazla uzadı baktım , sırada ilerlemiyor olay durdu .... ben bi öne doğru sıyrıldımBir kadın bir erkek gelmişler protesto ediyorlar , Allahımmmmmmm vatan kurtaran cinsten sırada bekleyen babalarla kişiler , kişilerle firmanın standa koyduğu yetkili eni konu kavga halinde ... yusuf korktu ... silahsızlanma istiyorlarmış ... dedim bi üst perdeden sesimle ... pardonnnn bakar mısınııııız Olay ne ? neyin aktivasyonluğuna soyundunuz ???? kadın bana anlatayım hanımefendi , şiddette karşıyız dedi ... öğretmeniz biz dedi ... çocukları koruyoruz ... Neye karşısınız yahu dedim ? kimi koruyorsunuz ? oğlum sırada korktu , anne neden kavga ediyorlar dedi ??? bak siz gelince korktu diyorum altını çizin ... hangi şiddete karşısınız ??gelip kavga eden sizsiniz .... biz burda sanal sanal atış yapıp yolumuza bakacaktık .... öyle bi kem küm ... dediler ilerlediler ... bu sefer az ilerden foto çekmeye başladılar ... milleti ... o arada işte değnek geldi simüslasyon durdu tabii .. bunları bekliyor millet ... değnek gitti yanlarına ... 45 sn içinde baktım adamlar salonu terk etti dedim ne oldu .... baaaaak işine dedi bana
En sinir olduğum şeydir , bla bla blabi de çık makinenin üzerine soyun ...şov işte .
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/hoscakal-30-kilo.1007330/
Vayt onlarınki külliyen yanlışta sende yanlış yapiyorsun canım müsait degilim bu kadar kimse aferin bizim için kendini paraladı demezzzzz nokta inan bende senin gibiydim hatta bir tık fazla bu huyumu atmaya çalışıyorum benim eşimden de kaynaklaniyor son anda hadi gelin hadi gelin beni düşünen yok dün çocuklarla paktayız bir telefon musaitsen sana gelecezGeçmiş bitti misafir gitti ben pert terimle kaldım lütfen lütfen iki çocuk lu bayanlara misafirliği gidilecekse yoldayiz geliyoruz demeden önce sabah arayıp akşam yemeğe geliyoruz diyin yaaa bu ne iki haftadır hooop yoldayiz aciz yemeğe geliyoruz yemek var mı ev temiz mi müsait misiniz yok ya
Oda lazım benimde en sevdiğim mevsim yazdırKış hemen bitse ya
Temiz 3gunden fazla kalmadjm ki ama bitti bak yaziyorum zaten bi daha olursa artik yazamam utancimdan yuz kalmadi yahupislendin mi makbule
Sen öyle avut kendiniGünaydın herkese
Kahvalti hazirligi başlasın ......bu gece cok cok aciktim yahuu simdi tok uyandim şükür)
ecemavi günaydın mortilerin en cok yiğeni puhaha
Antepia27 ay abla sen 99 partisi yap ben uçak biletimi de alıp teee Antep e gelirim ne çok bekledik o partiyi be yaaa
Ya eşimin arkadaşı Urfa'dan
Pul biber ve kuru kırmızı biber göndermiş ama o kuru kırmızı biberi nasıl tuketirim ? Bilmiyorum ama baya acı kuru kuru yenirmi acaba uzmanına soralımAntepia27
Allam Allam bebeler bile kafayı sıyırdı
Benim bebeler bugün geç kalktıkar ya yatmıyolar dans karaoke yapıyolar en küçüğüme dedim (5 yaşındakine) hadi yatalım uykum geldi diye Hayır anne benim incecik olmam lazım diyo
Ayyy canım ne güzel ourdu
Canım ben yoğurtla yerim güzel oluyor
Bizimki de aylardır 23 kusurdu 24 olunca anne kio. Hayır almışım diye bagriyor
Haftanın MEGASTARIIIIIIIII
Donna_salut
Haftanın SÜPERSTARIIIIIIIIII
@matematik61
Haftanın ULTRASTARIIIIIIIIII
nehirnil111
Haftanın UVERTÜRÜÜÜÜÜÜ
@Ausencia
GÜNCELLENEN SPOR GRUPLARI
MEGASTARLARnehirnil111 KAPTANLIĞINDA
@Ahu060812
@nar_cicegim
nehirnil111
@matematik61
@Whiteblacklife
SÜPERSTARLARbegum75 KAPTANLIĞINDA
@Ahu060812
ada81
@deynepnaz
@malipina
Antepia27
S Sguat girls
ULTRASTARLAR @nehirnil111 KAPTANLIĞINDA
@Nefs
@Zeytinlerimm
@hatice901217
Bonus
Nare83
@Triplimelek Megi
@Sarayca
ecemavi
cakil80
UVERTÜRMİU GÖZETİMİNDE
@Ausencia
Etiketlemiş beni sağolsun ama ütüyle ev işini bende söyleyecektim sen yazmışsın sağol kuzumcakil80 spor bildirimini yaparken leslilerin dakikasını yazarsan seviniriz,birde sporunu tamamlamadan spor bildiriminde bulunma çünkü yapacağım edeceğim dendiğinde biz onun takibini yapmakta zorlanıyoruz,son durum neyse onu yazarsan seviniriz
birde ev işleri spordan sayılmıyor malesef spor olarak yazmana gerek yok
son olarak spor kaptanınnehirnil111 onu etiketlemen yeterli olacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?