Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gunaydin dun aksam yine bozdum ama bugunden itibaren hedefe varana kadar eger bir kez daha bozarsam..... Cok agir konustum kendime gene artidayim vermem gereken tam 5 kilo o zaman yilbasi hededi olsun bana bugun protein besleniyorum insallah
Senin mortin var mi canim ? Kilolarimizi yakinmis. Ben de belki yarisacagim biri olursa bozmam ama boyle yalniz olunca bozuyorum iste

cakil80 spor bildirimini yaparken leslilerin dakikasını yazarsan seviniriz,birde sporunu tamamlamadan spor bildiriminde bulunma çünkü yapacağım edeceğim dendiğinde biz onun takibini yapmakta zorlanıyoruz,son durum neyse onu yazarsan seviniriz
birde ev işleri spordan sayılmıyor malesef spor olarak yazmana gerek yok
son olarak spor kaptanın nehirnil111 onu etiketlemen yeterli olacaktır

cakil80 mutlaka oku canım
Olayların kadını aus

Vayt onlarınki külliyen yanlışta sende yanlış yapiyorsun canım müsait degilim bu kadar kimse aferin bizim için kendini paraladı demezzzzz nokta inan bende senin gibiydim hatta bir tık fazla bu huyumu atmaya çalışıyorum benim eşimden de kaynaklaniyor son anda hadi gelin hadi gelin beni düşünen yok dün çocuklarla paktayız bir telefon musaitsen sana gelecez
Kızın 2tane sınavı var ev toplanacak yemek yapılacak evde degilim parktayiz( parkta eve uzaktı ) dedim ben sizi daha misait bir zamanda misafir edeyim böyle icime sinmez dedim ne yapayım ya
Kış hemen bitse ya
Oda lazım benimde en sevdiğim mevsim yazdır

Gunaydin kizlar dunku menumu yazayim cunku gorumcemin oglunun dogum gunu vardi
Sabah 10.30
Peynirli salata
Oglen 14.00
yogurt corbasi
Aksam 19.40
Firinda patates tavuk vardi iki parca patates iki parca tavuk bir kepce yani yaklasik 3 kasiklik bulgur pilavi salata ve 3 kasik kadar mercimek corbasi ictim bide 20.30
Pasta yememek icin bir dilim borek yedim pastayida ogluma yedirdim :)
2 litre su
Spor yoktu yapamadim anca aksama yetistim

Antepia27 ay abla sen 99 partisi yap ben uçak biletimi de alıp teee Antep e gelirim ne çok bekledik o partiyi be yaaa

Ayyy canım ne güzel ourdu

Ya eşimin arkadaşı Urfa'dan
Pul biber ve kuru kırmızı biber göndermiş ama o kuru kırmızı biberi nasıl tuketirim ? Bilmiyorum ama baya acı kuru kuru yenirmi acaba uzmanına soralım Antepia27

Canım ben yoğurtla yerim güzel oluyor

Bizimki de aylardır 23 kusurdu 24 olunca anne kio. Hayır almışım diye bagriyor

Ayyy canım ne güzel ourdu

Canım ben yoğurtla yerim güzel oluyor

Bizimki de aylardır 23 kusurdu 24 olunca anne kio. Hayır almışım diye bagriyor

kuru kuru mu yiyorsun abla
ayyy bug
n sabah bi kavurayım deidmmm sen yaga at unut

abowww
bi geldimki mutfak yöresel yemekler yapılmış ki dumannn dumann öksüre öksüre kahvaltı yaptık

Ooo ilk defa 1.oldum tabi bunda gruptakilerin hiç spor yapmaması da vardıolsun zügürt tesellisi olsa da Yalnız hala Begüşte değilim yine kendim tutuyorum neyse haftaya zaten yine düşerim Begüş hayal oldu begum75

Etiketlemiş beni sağolsun ama ütüyle ev işini bende söyleyecektim sen yazmışsın sağol kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…